شایعه IGN: لانچ Xbox بعدی در پاییز 2013، 6 برابر قوی تر از 360

Behrooz

کاربر سایت
360controller-012412.jpg

منابع نزدیک به پروژه ی نسل بعدی کنسول ها به IGN گفته اند که Xbox بعدی اواخر اکتبر یا اوایل نوامبر 2013 روانه ی بازار خواهد شد و قدرت پردازشی دستگاه، 6 برابر قوی تر از 360 خواهد بود، این یعنی حدودا 20 درصد قوی تر از کنسول بعدی نینتندو یعنی Wii U است.

به دنبال گزارشی که امروز توسط بلاگ Fudzilla و SemiAccurate داده شد، منابع IGN تایید کردند تولید انبوه GPU دستگاه [Xbox بعدی]، در واقع از اواخر 2012 آغاز خواهد شد، اما از سری AMD 7000 Southern Islands نخواهد بود. به جای آن ماکروسافت از سری 6000 AMD که پارسال معرفی شد، استفاده کرده است. در جزییات بیشتر، گفته شده است GPU دستگاه وابسته به Radeon HD 6670 خواهد بود. این تراشه از DirectX11 ،3D، خروجی MultiDisplay و در آخر خروجی 1080p HD پشتیبانی می کند. در حال حاضر این تراشه در بازار به قیمت $79.99 به فروش می رسد.

به گفته ی آی جی ان، Dev Kit های نهایی کنسول در ماه آگوست امسال به دست سازنده ها خواهد رسید. قیمت کنسول مشخص نشد.

IGN

خانمها واقایون الان براتون قشنگ روشن میکنم جریان از چه قراره؟قابل توجه کسانی که میگفتن gpuکنسول نسل بعد حداقل 6970هست وغیره.بیاید تحویل بگیرید ما گلومون پاره شد میگفتیم اقا نمیصرفه بعضیا لج میکردن نه اقا مگه سر این نسل اینا چی کار کردن واز این حرفها بگذریم......................

اولن هر کی گفته wii uفقط 80درصد از این نسل قویتر هست جوک گفته.چرا؟

چون طبق تحقیقاتی که از شواهد امر من کردم gpuاین کنسول یا از نسل 4870یا5770هست.این در حالی هست که من همیشه پیشبینی میکردم شرکت پول پرستی مثل ماکروسافت نمیاد کنسولی بده که زیاد قدرتش از این بالاتر باشه چون برنامه نویسها همیشه کنسول با قدرت کمتر رو به عنوان پلتفرم اصلی قرار میدن تا بازی مولتی که میخوان بسازن روی کنسول ضعیفتر فریم مناسب روبده چیزی که تو این نسل دیدیم عملا ps3بخاطر ضعف360از لحاظ گرافیکی فدا شد واین درس خوبی بود تا دیگه کسی این ریسک رو نکنه. حالا من مشخصات کامل 4870و5770وهمچنین6670رو براتون میزارم وهمچنین مشخصات gpuایکس باکس360تا کامل بفهمید جریان از چه قراره:

اول از همه 4870و5770هر دو دارای 800تا پردازنده جریانی و هر دو دارای rops{که به زبان عامیانه به مقدار یک چرخ رو فرض کنید که دائم میچرخه و داخل بدنش سوراخ سوراخه مثل مثلا استوانه لباسشوئیی و چقدر اب میتونه در ثانیه وارد این استوانه بشه.هر چی بیشتر بهتر}راپس این دو کارت 16 هست.وهمچنین دارای واحد پردازش تکسچر یکسانی نیز هستند که 40تا نا حیه پردازشی تکسچر دارن .هر دو تا دارای حافظه1گیگ هستن .فقط تنها فرق این دوتا در دوتا چیز هست یکی 4870چون تونسل خودش به عنوان رده بالا حساب میشد دارای گذرگاه 256بیتی هست ولی 5770دارای گذرگاه128 بیتی که همین عمر باعث شده 4870دارای پهنای باند بیشتری باشه .ولی 5770یه برتری بسیار بهتر داره نصبت به4870اونم اینه که از dx11وهمچنین open gl4.2ساپورت میکنه و مثل کارت گرافیکهای امروزی هست در حالی که 4870 قدرتش عالیه ولی ضعفش تا dx10وopen gl3.3روبیشتر ساپورت نمیکنه.

واما اصل مطلب میخوام قشنگ روشنتون کنم که ماکرو چه گلی کاشته اگه واقعا همین gpuباشه:
خوب اول از همه میریم سراغ 6670این کارت در نسل قبل که سری 6000اومدن در رتبه متوسط رو به پایین قرار میگیره ومشخصات کلیش هم اینه:
{میگم فرهاد مطمئنی 6770نبوده بابا 6670خیلی وضعش خرابها!!!!!}بله دارای 480تا پردازنده جریانی دارای 24تا واحد پردازش تکسچر وهمچنین ropsتعجب نکنیدا 8
:))
دارای رابط 128بیتی .چی بگم دیگه خودتون بشی قاضی قضاوت کنید. وایکس باکس 360هم که با نام کد زنوس به این قراره :دارای 192پردازنده جریانی وهمچنین 16تا واحد پردازش تکسچر وهمچنین ropsهمین8{چه فرقی کرد!!!!!!!!!!!!!}
با این تفاسیر کلا قید جهش گرافیکی رو بزنید چون این gpuاگه فکر کردید میتونه یه کرایسیز2رو روی دایرکس11با تنظیمات بالا درست وحسابی اجرا کنه متاسفانه دارید اشتباه میکنید .{به بنچمارکهای سایتها سر بزنید 6670رو در یابید.}

حالا خودتون قضاوت کنید با این تفاسیر wiiuقدرت gpuبالاتری داره .

{فرهاد مشکوک میزنه ها این 6670خیلی وضعیتش خرابه شاید نویسنده اومده بگه 6770گفته 6670
=))}

یه چیز دیگه هم هست که تو این خبر نیست این gpuداخل یک چیپ همراه cpu قرار میگیره مثل 360اسلیمها.
منتها الان من رفتم تو سایتها یه جستجویی کردم cpuهم قراره ibmبسازه واز نسل power pc7هست دقیقا شبیه نینتندو یو چون اونم میخواد همین cpuرو بکار ببره اونم چهار هسته ایی تازه حافظه کش l3هم خارج از cpuهست چون مقدارش خیلی زیاده وبه صورت edramهست کنار cpu
این نسل cpuواقعا قدرت عجیبی داره و خیلی بیشتر از cpuایکس باکس360قدرت خیلی بیشتر .فقط چها رتا کمکی داره برای هر هسته{thread}

خیلی وقت پیش یه خبری اومد که ماکرو میخواد مثل پردازندهای جدید amdهمه رو بزاره تو یه چیپ که بهش میگن apuوamdبیشتر این رو برای لپتاپها ساخت تا کامپیوترهای دسکتاپ چون هم مصرف کمتری داره هم به نصبت قیمت ارزونتری.

ماکرو هم اومده این کار رو کرده یعنی میخواد cpuکهpower7هست رو با6670تو یه چیپ قرار بده که 32نانومتری هست تکنولوژی ساختش.

برای پردازندهای apuدیگه بیشتر از این نمیشه گرافیک با قدرت بیشتر گذاشت چون به شدت داغ میکنه .

اگه قراره از گزافیک اکسترنالی استفاده نشه یعنی یه گرافیک کمکی خارج از چیپ قید گرافیک رو بزنید چون این کنسول شاید یه گرافیکی مثل گاد اف وار3رو براتون نمایش میده .

چون apuقدرت پردازش گرافیک بالا رو نداره وگرافیک اکسترنال برای این کار بسیار بهتر هست.

کاملا معلومه ماکرو میخواد قیمت کنسول خیلی کم در بیاد ولی متاسفانه با این مشخصات این کنسول برای گرافیک حرف چندانی در مقابل نینتندو وسونی نداره{تو نسل بعدی xbox720حکم wiiاین نسل رو داره}

آخه ی سری که ادعای علم و دانش م یکنن و 18 سال اخیر زندگیشون رو در حال گذراندن مدارک و مدارج رسمی ماکروسافت در امر تحقیق و توسعه کنسول بودن در این تاپیک http://forum.bazicenter.com/thread56080/page7/#post1828796

حسابی جوگیر شده بودن و توهم 7970 و 580 گرفته بودن که کنسول بعدی فلان است و بیسار یکی هم که بیاد این وسط افکار فانتزیشون رو پاره کنه و حرف حساب بزنه میشه آدم بده ی داستان ! دشمن کنسول ! بیاید حالا تحویل بگیرید ! اینم کنسول نسل بعدیتون ! ایکس باکس وی 720 :)) .
از بازیهایی با کیفیت فیلم اوتار رسیدیم به نینتندو وی :)) !
آره به قول معروف کنسول همون کنسوله پالونش عوض شده !:))

اینجا هم از شما تشکر می کنم که با این تحلیل ساده و عامیانه و طوری که برای عده ای قابل فهم باشه اومدید و توضیح دادید .

میگم الان که دارن با این کارت گرافیک کنسول ها چنین بازی هایی مثل u3 یا geow میدن
با 6670 هم کارشون راه نمیفته مگه؟ با معماری کنسولی با همین گرافیک می تونن چیزای شاخ بسازن دیگه چرا برن سراغ خرج بیشتر؟

میگم الان که دارن با این کارت گرافیک کنسول ها چنین بازی هایی مثل u3 یا geow میدن
با 6670 هم کارشون راه نمیفته مگه؟ با معماری کنسولی با همین گرافیک می تونن چیزای شاخ بسازن دیگه چرا برن سراغ خرج بیشتر؟
حساب کن گفتن 6 برابر قوی تر تازه اینم تخمینی هست ، ولی همین 6 برابرم که در نظر بگیریم تو بازی هایی مثل GEOW 3 ، Crysis 2 ، Alan wake حتی تصورشم غیر ممکنه :d
خوب همین دیگه وقتی با این معماری کنسول الان یه چی مثله u3 میدن بیرون فکر نکنم واسه 5 سال6670 کم باشه
البته تا 5 ، 6 سال یه بحث دیگه ـست :d
ولی چیزی که مشخصه اینکه 6 برابر قوی تر نسبت به 360 ، واسه انتقال حس و حال اولیه نسل بعد کافیه ولی اینکه تا چه مدت بتونه اون جذابیت لازمه از لحاظ بصری رو واسه مخاطب حفظ کنه من مطمئن نیستم و نظرم نمیدوم چون تا به طور قطع و رسمی قطعات 720 مشخص نشه نمیشه نظر درستی داد.

آخرین ویرایش:
حساب کن گفتن 6 برابر قوی تر تازه اینم تخمینی هست ، ولی همین 6 برابرم که در نظر بگیریم تو بازی هایی مثل GEOW 3 ، Crysis 2 ، Alan wake حتی تصورشم غیر ممکنه :d
خوب همین دیگه وقتی با این معماری کنسول الان یه چی مثله u3 میدن بیرون فکر نکنم واسه 5 سال6670 کم باشه

البته یه چیزی رو بگم بد نیست.
زیاد این X برابر قویتر ها رو جدی نگیرین چون حتی اگه واقعیت هم داشته باشه در عمل تاثیرش اونقدر مستقیم نیست.
یادمه یه جا خوندم PS3 از نظر سخت افزار 30 برابر (یه چیز تو همین مایه ها) از PS2 قوی تره!!!

در حال حاضر نكته اي كه مشخصا جهش فوق العاده نينتندو هستش.يعني با اين حساب نينتندو يك 20 برابري كنسولشو قوي تر كرده شايد هم بيشتر.

نكته دوم اينه كه اينها اگه مشخصات نهايي Xbox باشه پيشرفت به اونصورت زيادي رو نخواهيم ديد.فوقش دو سال جواب بده.

بايد منتظر سوني باشيم.چون اگه سوني كنسولشو خيلي قوي تر بسازه ماكرو هم مجبوره سيستم كنسولشو ارتقا بده.

ولی چیزی که مشخصه اینکه 6 برابر قوی تر نسبت به 360 ، واسه انتقال حس و حال اولیه نسل بعد کافیه ولی اینکه تا چه مدت بتونه اون جذابیت لازمه از لحاظ بصری رو واسه مخاطب حفظ کنه من مطمئن نیستم
البته گمان زنی کردن 6برابر قویتر هست(از نظر کلی)،اماشرکت هایی مثل Sony,Microsoft هم سیاستشون اینه که کم کم به کنسول پیشرفت میدن که هم زمان طی بشه و هم رضایت مخاطب رو داشته باشن! هر چند نمیتونن در زمان لانچ از نصف قدرت کنسول هم استفاده کنن اما همون 30-40% هم که باشه کاملا تفاوت نسل بعد حس خواهد شد.

من که فکر میکنم نسل بعد بیشتر تمرکز و قدرت سازنده ها میره به سمت هوش مصنوعی بالاتر و موشن گیمینگ .... از نظر گرافیکی هم پیشرفت هست ولی فکر نکنم خیلی زیاد باشه... به انحصاری های پی سی یه نیم نگاهی بندازیم و متوجه میشیم که بازی هایی که لیدش پی سی بوده یا تنها برای پی سی اومدن از نظر گرافیکی بهتر بودن و تمامی سیستم ها رو به چالش میکشن اما واقعا چیز خیلی خارق العاده ای رو به نمایش نمیذارن... نمومنه ها زیاده: سه گانه استاکر،کرایسیس 2 ،بوی فرند 3 ،استارکرفت2 ،هارد ریست و چندین بازی دیگر ... و حتی ویچر 2 که کاملا پی سی هستش و با اینکه بسیار عالی و خوش ساخته ولی به هیچ عنوانه انتظار بازی نسل بعد رو یدک نمیکشه و تنها سیستم ها رو به چالش میکشه!. حتی قوی ترین سیستم ها هم جلوش کم میارن.
مگر اینکه سونی مثل این نسل معجزه کنه و یه چیزی بسازه که از زمان خودش خیلی بالاتر بشه و بتونه طرفدارانشو راضی نگه داره.

آخرین ویرایش:
البته تا 5 ، 6 سال یه بحث دیگه ـست :d
ولی چیزی که مشخصه اینکه 6 برابر قوی تر نسبت به 360 ، واسه انتقال حس و حال اولیه نسل بعد کافیه ولی اینکه تا چه مدت بتونه اون جذابیت لازمه از لحاظ بصری رو واسه مخاطب حفظ کنه من مطمئن نیستم و نظرم نمیدوم چون تا به طور قطع و رسمی قطعات 720 مشخص نشه نمیشه نظر درستی داد.

دقیقا همین طوره ! اینکه حالا چقدر قوی تره یه بحث دیگس ولی بحث اصلی اینکه از این قدرت تا چه حد بتونن استفاده کنن :d قرار دادن کارت های 590 و 6990 هم یه شوخی بیشتر نیست ! اونم به دلایل خیلی زیاد !!!! 6670 رو اطلاعی ندارم ولی باز با عقل جور در نمیاد ! بحث کولینگ و قیمت پیچیده تر از این حرفاست :دی

چی.... 6670 !!! بابا این که خیلی ضعیفه :(.... همین الانشم به زور میتونه crysis 2 رو رو حالت 1080p با تنظیماته متوسط دو رو ور 30 فریم اجرا کنه ( اگه این 6670 همون 6670 ه خودمون باشه ! )

Crysis2%201920.png

من فکر میکنم PS4 تو نسل بعد , قدرت بیشتری نسبت به کنسول بعدی مایکروسافت و نینتندو داشته باشه , اینو میشه از قدرت سخت افزاری که در ویتا استفاده کرده و همین آماری که از CPUش که شایعه شده 16 برابر از cell قوی تره فهمید , احتمال این میره که ماکرو سافت راه کینکت رو در پیش بگیره و بیشتر رقابتی تنگاتنگ با نینتندو داشته باشه تا سونی...

از خود خبر معلومه دری وریه! 1% فکرشم نکنین Xbox بعدی از یه چیپ Entry-level مثل 6670 استفاده کنه! روی یه چیپ 2 هسته ای واسه گرافیکش هم حساب نکنین! ولی قوی ترین GPU سینگل کور رو میشه روش تصور کرد (حتی قویتر از چیزایی که روی PC میاد بیرون! چون واسه کنسولی دارن بهینه میکنن که کم کم باید 5 سال خوب هندل کنه گیم هارو!) این قضیه اواتار هم شوخی نگیرید;) مطمعن باشید نسل بعد یه همچین گرافیکی رو توی گیم ها میبینیم! چه سونی یه مایکروسافت! از نظر CPU هم غوغا میکنن! از هر CPU زمان حال قوی تر خواهد بود! مثل زمانی که X360 اومدم! 3 تا CPU 3.2 که 6 تا Thread رو اجرا میکرد! روی PC اون موقع Core i5-7 وجود نداشت! ...
پ ن:من نمیدونم توی این چند سال قضیه چیه! یه مشت ادم ریختن این سایت که هر جوری شده کنسول مایکروسافت رو بکوبن! حتی کنسولی که نیومده بیرون! اطلاعاتی ازش در دسترس نیست!قا با این برند حال نمیکنی؟ نخر! این همه سوختن نداره... اخر سر هم مثل همیشه باعث خنده و شادی من و امثال من میشن :دی با بررسی ها و تفسیر های با نمکشون که ذره ای علم توش نیست و بازی با کلماته و مغز خودشون رو به چالش و نمایش کشیدن. جالبه یه سری بچه کودکستانی پیش گو هم هستن منتظرن یه حرفی بزنن نظرشون با یکی مخالف در بیاد بیان 2 روز بعد بگن دیدی گفتم دیدی گفتم lol اره دادا تو پیشگویی! این مغز رو میذاشتی یه جای دیگه الان ایران نبودی تو ناسا بودی :-j

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or