IGN تریلر و اطلاعات جدیدی از DLC بخش تکنفره بازی The Last Of Us را منتشر کرد

کپکام که بازیو نمیسازه :دی ناتی داگه ها!

خب دیگه...چون ND میگم وگرنه کپکام یکیشونو میکرد دانته اونیکی رو میکرد گریل و اکشن تحویلمون میداد.
واضحه ک اگه بازی قراره خوب و طبیعی ب نظر بیاد این بچه بودن کاراکترا یکم کارارو با توجه ب جو بازی سخت میکنه و محدودیت ایجاد میکنه...
پ.ن:آخر کامنت قبل نوشتم ک ولی بازم ناتی داگ میترکونه:دی...حالا فکر نکنم نیازی باشه فالوورای ND بیان هی بگن بازی حتماً حتماً خوب میشه.

میشه به 20 سال گذشته هم نگاهی کرد و یه داستان به صورت DLC داد بیرون...چون اون موقع ها جوئل بیشتر روابط ـش با تس بوده که توی نسخه اصلی هم این قضیه رو شاهد هستیم...البته احتمال اینکه همچین DLC رو هم بسازن خیلی زیاده فقط باید صبر کرد...

آخرین ویرایش:
تو این DLC هم به نظر میاد با داستانی احساسی روبرو هستیم...فک کنم اخرش شوخی شوخی احساسات بازیکن بدجور جریحه دار بشه..ND استاده تو این کار.

اخر عاقبته خوبی رو برای Riley نمی بینم.

تو این DLC هم به نظر میاد با داستانی احساسی روبرو هستیم...فک کنم اخرش شوخی شوخی احساسات بازیکن بدجور جریحه دار بشه..ND استاده تو این کار.

از پلاکی که تو کوله پشتی Ellie هستش میشه حدس زد...
..........
مثل اینکه قیمتش 14،99$ هستش
تو اخبارها نگفتن حدودا حجمش چه قدر هستش ؟

البته زیاد رو این دی ال سی حساب نکنید!
در اکثر مواقع بازی های فوق العاده ای که نمرات فوق العاده گرفتن دی ال سی هاشون اصلا موفق و فوق العاده نبوده! از اسکایریم گرفته تا همین بایوشاک :d
بیشتر باید منتظر نمرات 7و8 برا این دی ال سی باشیم!
داش علی DLC هیچ وقت نمره ی مثل خوده بازی نمیگیره و نگرفته و نخواهد گرفت چون DLC هست ! ولی ربطی به موفق و غیر موفق بودن نداره مهم اینه گه DLC این بازی هم فوق العادس و لذت بخش

و این چیزیست که او را در جهت تبدیل شدن به نوعی از حشره شب تاب هل میدهد.
این قسمت یه مقدار بد ترجمه شده..اینجا منظورش اینه که بنابراین به خاطر اینه که الی به گروه کرم شب تاب می پیونده.

از پلاکی که تو کوله پشتی Ellie هستش میشه حدس زد...

البته تو یکی از سکانس های اصلی بازی که وقتی Joel از بدبختیاش داره میگه Ellie هم بهش میگه تو تنها نیستی و من هم قبلا بهترین دوستم رو از دست دادم..احتمالا منظورش همین بوده.

توی کمیک ها که riley میمره ولی به احتمال 99% تو این DLC این اتفاق نمی یوفته چون همه می دونن دیگه اخرش چی میشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or