IGN تریلر و اطلاعات جدیدی از DLC بخش تکنفره بازی The Last Of Us را منتشر کرد

اا این همون دخترست که توی کامیک بوک های TLOU بود ! :دی
فکر کنم DLC ش براساس همون ساخته شده باشه آخه توی اون هم توی مدرسه قرنطینه شده بودن و به طور کلی داستان الی رو در گذشته تعریف میکرد

متعجبم ک الآن گیمپلی چ جذابیتی میتونه داشته باشه با توجه به سن کم کاراکترا و محدودیتایی ک براشون وجود داره!ولی خب شکی در اینکه این DLC از نظر داستانی عمیق و خوب باشه نیست و ازاون نظر خیالم/‍مون راحته:دی...
ND حماسه‌ای دیگر میافریند:دی

متعجبم ک الآن گیمپلی چ جذابیتی میتونه داشته باشه با توجه به سن کم کاراکترا و محدودیتایی ک براشون وجود داره!ولی خب شکی در اینکه این DLC از نظر داستانی عمیق و خوب باشه نیست و ازاون نظر خیالم/‍مون راحته:دی...
ND حماسه‌ای دیگر میافریند:دی

کپکام که بازیو نمیسازه :دی ناتی داگه ها!

TLOU_LB_keyart-610x789.jpg
:d

بدون جوئل میگه مگه TLOUبازی کردن هم لذتی داره؟

نمیدونم درصدی به چه صورتیه ... ولی تعداد زیادی رو دیدم که از فصل زمستون به عنوان بهترین فصل بازی یاد میکنن و از اونجا به بعد به شدت تحت تاثیر بازی قرار گرفتن ... (یاد اوری کنم که 90 درصد فصل زمستون کنترل الی رو به دست داریم )
پس این dlc هم میتونه همراه با الی یه تجربه ناب و بی نظیر و پر استرس باشه ...البته در پس زمینه سوخی و شیطنت هایی که اشلی جانسون بهش اشاره کرد

گویا تجربه جدیدی هست و دوستان ناتی داگ قرار باز موجبات گرخیدن ما رو محیا کنن!!
البته به کار ناتی داگ شک وارد نیست
نمیدونم درصدی به چه صورتیه ... ولی تعداد زیادی رو دیدم که از فصل زمستون به عنوان بهترین فصل بازی یاد میکنن و از اونجا به بعد به شدت تحت تاثیر بازی قرار گرفتن ... (یاد اوری کنم که 90 درصد فصل زمستون کنترل الی رو به دست داریم )
پس این dlc هم میتونه همراه با الی یه تجربه ناب و بی نظیر و پر استرس باشه ...البته در پس زمینه سوخی و شیطنت هایی که اشلی جانسون بهش اشاره کرد
خوب مشکل اینجاست من همون زمستونش رو تند تند .سریع گذروندم تا دوباره جوئل به جریان بازی برگرده اصلا این دوتا زوج ترکیبین بدون یکیشون بازی صفا نداره:دی
دلیل زیبا بودن فصل زمستون هم گیم پلیش نبود فدا کاری که الی برای جوئل کرد و برعکس و بهترین صحنش هم همون صحنه اخر زمستون بود که واقعا تاثیر گذار بود

البته به کار ناتی داگ شک وارد نیست

خوب مشکل اینجاست من همون زمستونش رو تند تند .سریع گذروندم تا دوباره جوئل به جریان بازی برگرده اصلا این دوتا زوج ترکیبین بدون یکیشون بازی صفا نداره:دی
دلیل زیبا بودن فصل زمستون هم گیم پلیش نبود فدا کاری که الی برای جوئل کرد و برعکس و بهترین صحنش هم همون صحنه اخر زمستون بود که واقعا تاثیر گذار بود

اتفاقا از نظر من زمستون با الی خیلی جالب بود قشنگ ضعیفی و کوچک بودن الی تو درگیریا حس میشد از این نظر خیلی عالی کار کرده بودن.یه دلیلشم که فکر کنم شما می خواستید سریع تر با جوئل بازی کنید فکر کنم همین بوده چون با جوئل بازی کردن یکم نرم تر و راحت تره

البته زیاد رو این دی ال سی حساب نکنید!
در اکثر مواقع بازی های فوق العاده ای که نمرات فوق العاده گرفتن دی ال سی هاشون اصلا موفق و فوق العاده نبوده! از اسکایریم گرفته تا همین بایوشاک :d
بیشتر باید منتظر نمرات 7و8 برا این دی ال سی باشیم!

وقتی داستان اصلی 20 سال بعدش شروع میشه پس میتونن به راحتی چند نسخه کامل و یا چند DLC برای همین نسخه هم بسازن.فقط طبق معمول باید شخصیت پردازی و داستان عالی باشه تا از جذابیتش کم نشه

منظور شما کدوم داستان اصلی ـه؟

وقتی داستان اصلی 20 سال بعدش شروع میشه پس میتونن به راحتی چند نسخه کامل و یا چند DLC برای همین نسخه هم بسازن.فقط طبق معمول باید شخصیت پردازی و داستان عالی باشه تا از جذابیتش کم نشه

20 سال قبل که الی کلأ نیست :| :دی چه جور تو بازیه ؟ :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or