id software سکوتش را شکست

.Evanescence.

کاربر سایت
31293221445530905158.jpg

هفته شلوغی بود، هر سایتی از هر نقطه دنیا یک تاپیک در مورد شایعه‌های اخیر Doom 4 ایجاد کرده بود. اول خبری دردناک برای اکثر بازیبازان منتشر شد و گفتند بازی Doom 4 کنسل شده است، بعد از تکذیب این شایعه، شاهد عکس‌هایی دردناک‌تر بودیم که هیچ ربطی به تاریخ، گذشته و افتخار این سری نداشت ولی متاسفانه روی آن‌ها اسم Doom 4 نوشته شده بود. درسته عکس‌ها جو خاصی داشت ولی آن Doom که همه منتظرش بودیم نبود.

حال بعداز چند روز id Software سکوت را شکست و در مورد این عکس‌ها صحبت کرد، و رسما اعلام کرد این عکس‌ها همگی شایعه هستند. طراح شرکت id آقای Matthew Hooper بیان کرد: « این عکس‌های منتشر شده هیچ ارتباطی با Doom 4 که شما قرار است ببینید ندارند. زمانی که رسما عکس های Doom 4 را به نمایش بگذاریم، چیزهای خارق العاده ای می بینید و طرفداران این بازی خوشحال خواهند شد.»
با این حساب طرفداران قدیمی بازی خوشحال و امیدوار به بازگشت با شکوه Doom خواهند شد، و طرفدارانی که هنوز با این سری آشنا نشدند طعم واقعی ترس و تاریکی را خواهند چشید.

بازی‌سنتر | اخبار | id software سکوتش را شکست

آخرین ویرایش:
با خوندن متن خبر هایپ شدم، یعنی میشه بازگشت باشکوه رو لمس کرد.
فکر کنم استاد کارمک از عنوان RAGE درس عبرت گرفته باشه(نگفتم بازیه بدی بود:d در حد توانایی استاد نبود) و این بار به غیر از شاهکار چیزی از ایشون نمی‌بینیم. فقط استاد جان مادرت Lead Platform رو PC کن.

و 100 سال دیگر................................!!!!
عزیزان به جان خودم و جان هرکسی که دوستش دارید id softwar بیش از 200 تا کارمند داره ! جان کارمک فقط Technical Director بازیه که همین انجین را هم به تنهایی نمیسازه ! بلکه چندتا دارو دسته داره کنارش ! ولی کارهای بنیادی و تکنیک های جدید را کارمک وارد انجین میکنه .

همین Matthew Hooper و Todd Hollenshead و Kevin Cloud و Tim Willits و ............. هستند که رئیس شرکت و کارگردان و تهیه کننده و ............هستند ! و نقش بسیار مهمی تو عناوینه id softwar دارند! حالا باز بیاید هر عناونی اومد بگید کارمک و کارمک ! فقط چون جان کارمک بنیان گذار اصلیه id softwar بوده از اون زمان به بعد تو دهنه همه افتاده که هر بازی اومد بگن کارمک !

جان کارمک کارگردان بازی نیست که بخوایم همه چی را بندازیم رو گردنش ! مثل کوجیما و کلیفی بی نیست که نقش اصلی تو روند و ساخته مراحله بازی باشه !

درضمن اینهمه rage و rage نکنید ! این بازی فقط کتک روند روایت داستانش را خورد . همچین میگید انگاری اصلا کلا بازی هیچی نبوده ؟! میتونید برید نقد همین سایتها را بخونید بازی از لحاظ شوتینگ و مهمات و سلاح و تنوع محیطهای بازی و هوش مصنوعی و......... فوق العاده بود . از یه IP جدید هم حتما انتظار ترکوندن بازار را نداشته باشید ! هر وقت شماره 2 بازی اومد نتونست اشکالاتش را برطرف کنه اونوقت بزنید تو سر و کله بازی !
حالا هرکی از بازی لذت نبرده نظرش محترم ولی دیگه چیزی را اینهمه بزرگش نکنید.

آخرین ویرایش:
خدا کنه بازی به ریشه های خودش برگرده. Doom3 که اصلا وفادار نبود،گرافیک رو برده بودن بالا در عوض ریتم گیمپلی رو به شدت کند کرده بودن تا وقت کافی برای نگاه کردن به تکسچرهای با کیفیت و نورپردازی های داینامیک داشته باشید!
4i025k2bkeswv12fyz.jpg

هر کاری میکنن فقط خدا کنه اون چراغ قوه اعصاب خردکن نسخه سوم رو برش دارن !!!!:d

و 100 سال دیگر................................!!!!
عزیزان به جان خودم و جان هرکسی که دوستش دارید id softwar بیش از 200 تا کارمند داره ! جان کارمک فقط Technical Director بازیه که همین انجین را هم به تنهایی نمیسازه ! بلکه چندتا دارو دسته داره کنارش ! ولی کارهای بنیادی و تکنیک های جدید را کارمک وارد انجین میکنه .

همین Matthew Hooper و Todd Hollenshead و Kevin Cloud و Tim Willits و ............. هستند که رئیس شرکت و کارگردان و تهیه کننده و ............هستند ! و نقش بسیار مهمی تو عناوینه id softwar دارند! حالا باز بیاید هر عناونی اومد بگید کارمک و کارمک ! فقط چون جان کارمک بنیان گذار اصلیه id softwar بوده از اون زمان به بعد تو دهنه همه افتاده که هر بازی اومد بگن کارمک !

جان کارمک کارگردان بازی نیست که بخوایم همه چی را بندازیم رو گردنش ! مثل کوجیما و کلیفی بی نیست که نقش اصلی تو روند و ساخته مراحله بازی باشه !

درضمن اینهمه rage و rage نکنید ! این بازی فقط کتک روند روایت داستانش را خورد . همچین میگید انگاری اصلا کلا بازی هیچی نبوده ؟! میتونید برید نقد همین سایتها را بخونید بازی از لحاظ شوتینگ و مهمات و سلاح و تنوع محیطهای بازی و هوش مصنوعی و......... فوق العاده بود . از یه IP جدید هم حتما انتظار ترکوندن بازار را نداشته باشید ! هر وقت شماره 2 بازی اومد نتونست اشکالاتش را برطرف کنه اونوقت بزنید تو سر و کله بازی !
حالا هرکی از بازی لذت نبرده نظرش محترم ولی دیگه چیزی را اینهمه بزرگش نکنید.

خوب دوست عزیز، من تو پستم گفتم RAGE مشکل روایت داستان و گیم پلی داشت؟ وقتی میگم دوست دارم لید پلت فرم بازی PC باشه فقط به خاطر گرافیک بازی میگم.
خودم اینقدر اطلاع دارم که کارمک چه وظایفی داره، تا گیم‌پلی و روایت داستان RAGE رو کار ایشون ندونم. قبول کنید یا نه RAGE از لحاظ گرافیکی چیزی نبود که انتظار میرفت، مخصوصاً افتضاح نسخه PC. این مورد ضعف کارمک رو نشون نمیده، سیاست‌های اشتباه رو نشون میده که خود کارمک هم بهش اعتراف کرد، این بازی بر مبنای کنسول‌ها ساخته شده بود و به نظرم بزرگترین نقطه ضعفش هم همین مورد بود.
وگرنه من خودم عاشق این بازیم، و به نظرم واقعاً گیم پلی پویا و جالب و هوش مصنوعی فوق العاده داشت.کوتاه بودن خط داستانی و روایت ضعیف داستان نقاط ضعف بازی بودند ولی این عنوان این قدر جذاب بود که بشه بارها و بارها بازی کرد.
از لحاظ گرافیکی هم در حد تعاریفی و هایپی که کرده بودند نبود، بعضی وقت‌ها گرافیک بازی ضعیف تر از counter strike میشد و این هم به خاطر اصراری که بر 60 فریم اجرا شدن بازی داشتند بود. بازهم نمیگم بد بود، فقط نسبت به چیزی که در ذهن داشتم، ناامید کننده بود.

قبول کنید یا نه RAGE از لحاظ گرافیکی چیزی نبود که انتظار میرفت، مخصوصاً افتضاح نسخه PC. این مورد ضعف کارمک رو نشون نمیده، سیاست‌های اشتباه رو نشون میده که خود کارمک هم بهش اعتراف کرد، این بازی بر مبنای کنسول‌ها ساخته شده بود و به نظرم بزرگترین نقطه ضعفش هم همین مورد بود.
چی را قبول کنم ؟! این بازی یه بازیه 60 فریم بود که حتی هم رده با بهترینهای بازیهای 30 فریم روی کنسولها بود ! این بازی روی کنسول چیزی کمتر از شاهکار نبود با اون محیطهای بزرگ و انمیشنهای فوق العاده با اون چشم انداز و هوش مصنوعی در 60 فریم از لحظ تکنیکال فوق العاده بود .
این واقعیت را ! چه از کاندیهای بهترین گرافیک اخر سال که VGA باشه تذکر داده ! حالا چه سایته معرف مثل GAMESPOT باشه که 3 تا مدالش را گرفته ! و چه معروف ترین انالیز گرافیکی DF باشه باز اینو گفته ! حالا تو خوشت نیومده نظرت محترم ولی یه FACT نیست !

چون مشکل شما اینه که از اول نمیشینید اخبار را بخونید! و فقط نظر میدید ! از اولین روز معرفیه این ip ( یعنی RAGE ) جان کارمک علنا اعلام کرد که این بازی بر پایه ی کنسولی ساخته میشه همون موقع هم دقیقا اعلام کرد که DOOM 4 جریانش برعکس خواهد بود ! پس از RAGE نمیتونی گرافیکی از اعماق درون قدرت های PC انتظار داشته باشی ! از طرفه دیگه کارمک قسم نخورده از اول تا اخر عمرش هرچی میسازه فقط برای PC باشه تا این همه فحش و ........نخوره !
پس کارمک مثله بقیه بازی سازرها اشتباهی نکرده! دوست داشته و کیفیش کشیده این بار را برای کنسول بسازه ! این چیزیه که بیشتر ماها هنوز درکش نکردیم ! که تو دنیا همه مختارند تصمیم بگیرن ! چه مراد میل شما باشه یا نباشه !

این بازی یه بازیه 60 فریم بود که حتی هم رده با بهترینهای بازیهای 30 فریم روی کنسولها بود
دقیقا.منم بدلیل بهینه سازیش (لیدپلتفرم) روی کنسول امتحانش کردم.بنظر من که شاهکار گرافیکی هستش با توجه به 60فرم بودنش اونم بدون یک لحظه افت فرم !! اما کارمک یه اشتباهی کرد ...
میونست لید بازی رو مثل باقی بازیهای دیگه id پی سی قرار بده تا نسخه PC برتری داشته باشه و اون مقدار نقص هایی که بازی داره برطرف بشه و هم کسایی که میل دارن بتونن با گرافیک بالاتر تجربش کنن.مثل کاری که با دووم 3 کردن.نسخه کنسول هم بنظر من با توجه به محدودیتش میتونست 60 فرم در حالت های دیگه اجرا بشه.

چی را قبول کنم ؟! این بازی یه بازیه 60 فریم بود که حتی هم رده با بهترینهای بازیهای 30 فریم روی کنسولها بود ! این بازی روی کنسول چیزی کمتر از شاهکار نبود با اون محیطهای بزرگ و انمیشنهای فوق العاده با اون چشم انداز و هوش مصنوعی در 60 فریم از لحظ تکنیکال فوق العاده بود .
این واقعیت را ! چه از کاندیهای بهترین گرافیک اخر سال که VGA باشه تذکر داده ! حالا چه سایته معرف مثل GAMESPOT باشه که 3 تا مدالش را گرفته ! و چه معروف ترین انالیز گرافیکی DF باشه باز اینو گفته ! حالا تو خوشت نیومده نظرت محترم ولی یه FACT نیست !
دوست خوب از همون اولش هم گفتم این نظر شخصیه منه و نگفتم یک حقیقته محضه، البته همون گیم اسپاتی که سه مدال به گرافیک بازی داده ببینید چه امتیازی به نسخه PC بازی داده.
بازی‌های دیگه‌ای مثل CRYSIS هم رو کنسول دیدیم، ولی واقعاً این بازی اینقدر ضعف در تکسچر داشت؟
اگر RAGE کاندید بخش بهترین گرافیک شده به خاطر همون 60 فریم اجرا شدنشه، البته این مورد بزرگیه ولی بقیه مسائل همه فدای این مورد شد.
این عکس‌ها رو ببین، البته من در نسخه‌های PC و 360 چیزهایی دیدم که به شدت از DOOM3 هم ضعیف تر بود.

این هم یک نمونه از باگ‌هایی که تو بازی کم نبود:

چون مشکل شما اینه که از اول نمیشینید اخبار را بخونید! و فقط نظر میدید ! از اولین روز معرفیه این ip ( یعنی RAGE ) جان کارمک علنا اعلام کرد که این بازی بر پایه ی کنسولی ساخته میشه همون موقع هم دقیقا اعلام کرد که DOOM 4 جریانش برعکس خواهد بود ! پس از RAGE نمیتونی گرافیکی از اعماق درون قدرت های PC انتظار داشته باشی ! از طرفه دیگه کارمک قسم نخورده از اول تا اخر عمرش هرچی میسازه فقط برای PC باشه تا این همه فحش و ........نخوره !
پس کارمک مثله بقیه بازی سازرها اشتباهی نکرده! دوست داشته و کیفیش کشیده این بار را برای کنسول بسازه ! این چیزیه که بیشتر ماها هنوز درکش نکردیم ! که تو دنیا همه مختارند تصمیم بگیرن ! چه مراد میل شما باشه یا نباشه !
شاید! شاید اصلاً این بازی رو انجام نداده باشم! انگار قبل از RAGE بازی‌ای بر مبنای کنسول ساخته نشده بود!
درسته هر کسی اختیار داره هر کاری که دوست داره بکنه، ولی اگر عملکردش زیر سؤال رفت باید حقیقت رو بپذیره.
بازی از لحاظ گرافیکی خوب بود ولی شما سعی در شاهکار جلوه دادنش داری که اصلاً این طور نیست.
باز هم میگم، اینا فقط نظرات شخصیم بود و خدایی نکرده FACT نبود، ولی چیزی هم نگفتم که خیلی دور از حقیقت باشه.
باز هم ببخشید اگر نظرم کسی رو ناراحت کرده، ولی مطمئن باشید دوست ندارم نظری رو بدم که هیچ دلیلی براش نداشته باشم.

آخرین ویرایش:
Black Tear
من دیگه موهام سفید شده که بیای اینطوری برام تصویر بازی کنی ! بازی را خودم تجربه کردم و این بازی را شخصا تجربه داشتم از اول تا اخر مو به مو ! پس لازم به ردیف کردنه تصاویر نیست نظر خودم کاملا بیش از مثبته و نظر منو معروفترین مراجع هم تایدش میکنند ! پس نیاز به بحث نمیبینم .
گفتم که نظر خودت کاملا محترم ولی اینجا دیگه نیا برای من چیزی را اثبات کنی چون حقیقت نداره ! پس بیخودی هم از خودتون دلیل و منطق و ...نیارید کهrage به خاطر 60 فریم بودن ستایش شده چون سایتها به چنین چیزی اشاره نکردند ! ولی به هر حال این بازی 60 فریمه و این یعنی یه نکته مثبت بزرگ و به همان اندازه محدود کردن چند برابر دسته بازیساز !

آخرین ویرایش:
Black Tear
من دیگه موهام سفید شده که بیای اینوطری برام تصویر بازی کنی ! بازی را خودم تجربه کردم و این بازی را شخصا تجربه داشتم از اول تا اخر مو به مو ! پس لزم به ردیف کردنه تصاویر نیست نظر خودم کاملا بیش از مثبته و نظر منو معروفترین مراجع هم تایدش میکنند ! پس نیاز به بحث نمیبینم .
گفتم که نظر خودت کاملا محترم ولی اینجا دیگه نیا برای من چیزی را اثبات کنی چون حقیقت نداره ! پس بیخودی هم از خودتون دلیل و منطق و ...نیارید کهrage به خاطر 60 فریم بودن ستایش شده چون سایتها به چنین چیزی اشاره نکردند ! ولی به هر حال این بازی 60 فریمه و این یعنی یه نکته مثبت بزرگ و به همان اندازه محدود کردن چند برابر دسته بازیساز !
شرمنده اگر ناراحت شدید، فقط خواستم حرفم رو با مدرک نشون بدم.
به هر حال مطمئنم بازی‌های نسل قبل هم بیش از 60 فریم روی کنسول‌های این نسل اجرا می‌شند.
خواهشاً شما پورت 1 CRYSIS رو رو کنسول 360 یا PS3 ببینید تا دیگه به همون 60 فریم هم فکر نکنید، محدودیت سخت افزاری باعث نشد تا چیزی از جزئیات بازی کم بشه.

در ضمن چشم انسان طوری نیست که بتونه تفاوت زیادی رو بین 30 و 60 فریم تشخیص بده، پس این موضوع هم چیز خارق العاده‌ای نیست. اگر بازی‌ بتونه خودش رو ثابت رو 30 فریم(حتی کمتر از این عدد) نگه داره، هیچ وقت پرشی در بازی دیده نمیشه و بازی بسیار روان و بدون مشکل اجرا میشه.

پاینده باشید.

شرمنده اگر ناراحت شدید، فقط خواستم حرفم رو با مدرک نشون بدم.
به هر حال مطمئنم بازی‌های نسل قبل هم بیش از 60 فریم روی کنسول‌های این نسل اجرا می‌شند.
خواهشاً شما پورت 1 CRYSIS رو رو کنسول 360 یا PS3 ببینید تا دیگه به همون 60 فریم هم فکر نکنید، محدودیت سخت افزاری باعث نشد تا چیزی از جزئیات بازی کم بشه.

در ضمن چشم انسان طوری نیست که بتونه تفاوت زیادی رو بین 30 و 60 فریم تشخیص بده، پس این موضوع هم چیز خارق العاده‌ای نیست. اگر بازی‌ بتونه خودش رو ثابت رو 30 فریم(حتی کمتر از این عدد) نگه داره، هیچ وقت پرشی در بازی دیده نمیشه و بازی بسیار روان و بدون مشکل اجرا میشه.

پاینده باشید.

شما مثل اینکه معنیه 60 فریم بودن را هنوز نمیدونید؟! به قدری روی سخت افزار فشار میاره که چند برابر دسته بازیساز را محدودتر میکنه تو ایجاد افکت و..........
پس هر وقت کرایتک و امثال سازنده های دیگه تونستند در 60 فریم ثابت گرافیکی همانند RAGE تحویل بدند البته در اون محیطهای بزرگ با اون انیمیشن و جزئیات و..بدون کوچکترین افته فریم که همین کرایتک تو 30 فریم هم از اول تا اخر بازی نتونسته بود پایدار نگهش داره ! اونوقت بیا دوباره باهم بحث کنیم !
همون پورت کرایسیس 1 که ازش یاد میکنید از سایتها امتیاز 8 و 8.5 گرفته ! از لحاظ افته فریم هم استاد تشریف داشتند !

چشم انسان نمیتونه تشخیص بده ؟! جالبه . پس اینهمه بازیهای ورزشی و فایتینگ و........چرا 60 فریم هستند؟ یا بازی های ریسینگ مثل GT5 و FORZA ؟! حتما سازندشون مغز خر خوردن تا 60 فریم ساختنش ؟! شما ظاهرا نمیتونید گیم پلی بسیار نرم COD های این نسل را حس کنید نه ؟!

عزیز بیخودی روی چیزی پافشاری نکن ! گفتم که نظرت محترم ولی این چیزها را جای معتبری هیچ کدومش قبول نداره !

واقعا بازی Rage اونهم با 60 FPS توی گرافیک عالی بود ... سایتی مثل IGN به گرافیک بازی 10 داد ...
تنها مشکل این بازی روند داستانی چرت بازی بود که آدمو جذب نمیکرد ...
--------
همیشه وقتی یک بازی گند میزنه ..یقیه ی کاگردان رو میچسبن یا کلا یقه ی کل اعضا رو ، ولی مثل اینکه کارمک کلا آبدارچی هم باشه، کلا تقصیر کاره .....
مهم نیست اصلا چندین شیوه ی مهم و پرکاربرد در کارت گرافیکهای قدیمی و جدید از روش ایشون کپی برداری شده و یا اینکه AMD از چند ویژگی همین موتور
id tech 5 توی جدیدترین و قدرتمندترین پردازنده های نسل جدیدش کپی برداری کرده .... اصلا کپی برداری های انویدیا هم از Tech 4 برای سیستم سایه زنیش مهم نیست !
حالا ایشون موتور بازی رو ساخته و توی داستان و روال چیدمان بازی نقشی نداشته ، و حتی اگر صداگذاری هم ایراد داشته باشه ، تقصیر کارمک هست !
کلا 100 تا چیز از آسمون بیاد ، همش باید به کارمک دخول کنه !

----
اصلا هم ربطی نداره که ایشون یک زمانی از X360 تعریف و تمجید کردن .... اصلا ربط نداره !
yahoo_4.gif

تقدیر :دی دقیقا همینطوره ! مُد شده هرچی شد کارمک همون اول ترول بشه ! جالبه بدونی این ترولها چند سال قبل اومدنه RAGE اغاز شده بود ! دلیلش را فقط خدا میدونه! مثل اینکه گناهه بزرگی کرده بوده ؟! شما میدونی گناهش چی بوده ؟!

آخرین ویرایش:
واقعا بازی Rage اونهم با 60 FPS توی گرافیک عالی بود ... سایتی مثل IGN به گرافیک بازی 10 داد ...
تنها مشکل این بازی روند داستانی چرت بازی بود که آدمو جذب نمیکرد ...
--------
همیشه وقتی یک بازی گند میزنه ..یقیه ی کاگردان رو میچسبن یا کلا یقه ی کل اعضا رو ، ولی مثل اینکه کارمک کلا آبدارچی هم باشه، کلا تقصیر کاره .....
مهم نیست اصلا چندین شیوه ی مهم و پرکاربرد در کارت گرافیکهای قدیمی و جدید از روش ایشون کپی برداری شده و یا اینکه AMD از چند ویژگی همین موتور
id tech 5 توی جدیدترین و قدرتمندترین پردازنده های نسل جدیدش کپی برداری کرده .... اصلا کپی برداری های انویدیا هم از Tech 4 برای سیستم سایه زنیش مهم نیست !
حالا ایشون موتور بازی رو ساخته و توی داستان و روال چیدمان بازی نقشی نداشته ، و حتی اگر صداگذاری هم ایراد داشته باشه ، تقصیر کارمک هست !
کلا 100 تا چیز از آسمون بیاد ، همش باید به کارمک دخول کنه !

----
اصلا هم ربطی نداره که ایشون یک زمانی از X360 تعریف و تمجید کردن .... اصلا ربط نداره !:d

تقدیر دقیقا همینطوره ! مُد شده هرچی شد کارمک همون اول ترول بشه ! جالبه بدونی این ترولها چند سال قبل اومدنه RAGE اغاز شده بود ! دلیلش را فقط خدا میدونه! مثل اینکه گناهه بزرگی کرده بوده ؟! شما میدونی گناهش چی بوده ؟!

از PS3 تعریف نکرده :d

آخرین ویرایش:
تقدیر :دی دقیقا همینطوره ! مُد شده هرچی شد کارمک همون اول ترول بشه ! جالبه بدونی این ترولها چند سال قبل اومدنه RAGE اغاز شده بود ! دلیلش را فقط خدا میدونه! مثل اینکه گناهه بزرگی کرده بوده ؟! شما میدونی گناهش چی بوده ؟!
در مورد قسمت اول پستت که حرفی ندارم چون هیچ وقت به نتیجه نمیرسیم.
ولی این رو مطمئن باش بیشتر از شخص شما جان کارمک رو قبول دارم، شک نکن.

اصلا هم ربطی نداره که ایشون یک زمانی از X360 تعریف و تمجید کردن .... اصلا ربط نداره !:d
از PS3 تعریف نکرده :d

اگر منظورت منم تو 1147 پستی که تو این انجمن دادم بگرد و موردی رو پیدا کن که فن بازیه چیز خاصی رو در آورده باشم، یا چیزی رو ترول کرده باشم. ولی من مثل شما نیستم که قبل از اینکه جان کارمک اسم XBOX 360 از دهانش خارج بشه، شناختی ازش نداشتم.

من RAGE رو بازی کردم و ازش لذت بردم، هیچ سودی هم در ترولش نمیبینم، چون به قول شما فنه پلت فرمه خاصی هم نیستم، فقط بعضی از نقاط ضعف بازی رو نقد کردم که دوست ندارم در عنوان بزرگی مثل DOOM 4 ببینم.

توی داستان و روال چیدمان بازی نقشی نداشته

البته ایشون مقداری در شیوه روایت داستان شرکت داشته ولی خوب تو داستان اصلی گویا دخالت نداشته. در کل کسی از بازی های id Software انتظار بهترین داستان ها رو نداره. id Software بخاطر تحول گرافیکی که کارمک مسببش هست و بخاطر گیم پلی شاهکار و مپ های منحصر بفرد بازی های قدیمیش معروف شد که مسببش رومرو بود. این دور از ذهن نیست که الان وقتی اسم id Software میاد کسی اتومات ذهنش نره به سمت کارمک؛ متاسفانه.

در هر صورت RAGE بازی بزرگی بود. شاهکار نبود اما بازی متوسطی هم نبود اصلا. بعد از مدت ها تونستم احساس یه گیم پلی کلاسیک حقیقی رو بچشم ولی خوب مثل اینکه ملت دیگه FPS رو با CoD میشناسن. جو مصنوعی حاکم بیانگر تعویض سلیقه مردم هست.

متاسفانه ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or