ortegoli کاربر سایت Nov 11, 2013 #1 سلام دوستان این تاپیک رو زدم تا با هم ایدی های خودمون رو به اشتراک بزاریم تا هر از چند گاهی بتونیم یک چتی داشته باشیم همچنین کسانی که وی یو دارن رو بشناسیم ایدی خود من اینه هر کسی ایدی داره بگه تا من اینجا بزارمش ortegoli
سلام دوستان این تاپیک رو زدم تا با هم ایدی های خودمون رو به اشتراک بزاریم تا هر از چند گاهی بتونیم یک چتی داشته باشیم همچنین کسانی که وی یو دارن رو بشناسیم ایدی خود من اینه هر کسی ایدی داره بگه تا من اینجا بزارمش ortegoli
نظامی پور کاربر سایت Jul 6, 2014 #2 منم. monezamipoor ماریو کارت 8هم دارم کسی پیداشد با هم آنلاین بازی کنیم اگه خواست ادم کنه اینم ایمیلم: Monezamipoor@gmail.com
منم. monezamipoor ماریو کارت 8هم دارم کسی پیداشد با هم آنلاین بازی کنیم اگه خواست ادم کنه اینم ایمیلم: Monezamipoor@gmail.com
ehsanservat کاربر سایت Apr 15, 2015 #8 نوشته شده توسط نظامی پور: منم. monezamipoor ماریو کارت 8هم دارم کسی پیداشد با هم آنلاین بازی کنیم اگه خواست ادم کنه اینم ایمیلم: Monezamipoor@gmail.com بیشتر... بازی ها آنلاین گروهی چنتا داره wii u ؟ نوشته شده توسط aiat_gamer: aiat_gamer بیشتر... داداش نینتندو لند هم آنلاین داره یا نه؟ wii party u چطور؟ نوشته شده توسط froka: [COLOR=rgba(0, 0, 0, 0.701961)]pakerpouri[/COLOR] بیشتر... هیچی معلوم نیست نعمت جان :d نوشته شده توسط @@@@: Amiramir بیشتر... برای اینترنت آنلاین به حداقل چه سرعت اینرتنتی نیاز داره؟
نوشته شده توسط نظامی پور: منم. monezamipoor ماریو کارت 8هم دارم کسی پیداشد با هم آنلاین بازی کنیم اگه خواست ادم کنه اینم ایمیلم: Monezamipoor@gmail.com بیشتر... بازی ها آنلاین گروهی چنتا داره wii u ؟ نوشته شده توسط aiat_gamer: aiat_gamer بیشتر... داداش نینتندو لند هم آنلاین داره یا نه؟ wii party u چطور؟ نوشته شده توسط froka: [COLOR=rgba(0, 0, 0, 0.701961)]pakerpouri[/COLOR] بیشتر... هیچی معلوم نیست نعمت جان :d نوشته شده توسط @@@@: Amiramir بیشتر... برای اینترنت آنلاین به حداقل چه سرعت اینرتنتی نیاز داره؟
jeenas کاربر سایت Apr 16, 2015 #10 آقایون داداشام... من از کجا میتونم این کنسول رو با قیمت مناسب(زور نگن به آدم) پیدا کنم؟ بازیاشو از کجا؟
آقایون داداشام... من از کجا میتونم این کنسول رو با قیمت مناسب(زور نگن به آدم) پیدا کنم؟ بازیاشو از کجا؟
ortegoli کاربر سایت Apr 16, 2015 #11 نوشته شده توسط jeenas: آقایون داداشام... من از کجا میتونم این کنسول رو با قیمت مناسب(زور نگن به آدم) پیدا کنم؟ بازیاشو از کجا؟ بیشتر... دوست عزیز اینجا جاش نیست متاسفانه wiiu نایابه و بازی هاش بدتر بزار ک\ی خورش اومد بخر
نوشته شده توسط jeenas: آقایون داداشام... من از کجا میتونم این کنسول رو با قیمت مناسب(زور نگن به آدم) پیدا کنم؟ بازیاشو از کجا؟ بیشتر... دوست عزیز اینجا جاش نیست متاسفانه wiiu نایابه و بازی هاش بدتر بزار ک\ی خورش اومد بخر
71games کاربر سایت Feb 5, 2016 #13 با سلام واقعا حیف که تو ایران طرفدارای نینتندو انقدر کمن آیدی من هم اینه: 71GAMES خوشحال میشم با بازیسنتری های عزیز بیشتر آشنا بشم!
با سلام واقعا حیف که تو ایران طرفدارای نینتندو انقدر کمن آیدی من هم اینه: 71GAMES خوشحال میشم با بازیسنتری های عزیز بیشتر آشنا بشم!