Ice Cube و صداپیشگی در COD Black Ops

VahiD_ST

کاربر سایت
icecube.jpg

سلام.

Ice-T اولین خواننده رپی نیست که در یک بازی اکشن بزرگ به عنوان صداپیشه عمل می کند.

صحبت Ice Cube را در مورد بازی Call of Duty: Black Ops را میتوانید از صفحه Twitter شخصیش در اینجا ببینید.

آقای Ice Cube در نقش سرجوخه بومن (Corporal Bowman) صداپیشگی کرده اند.

همچنین Ice-T صداپیشگی یکی از شخصیتهای بازی Gears of Wars 3 را در E3 امسال اعلام کرد.

بازی Call of Duty: Black Ops در تاریخ 9 نوامبر بر روی پلتفرمهای PC/PS3/Xbox 360 و Wii عرضه خواهد شد.

Source

• Like
Reactions: leonk13
انتخاب کردن افراد معروف برای صداپیشگی خیلی می تونه بازی رو جذاب تر کنه
من به شخصه با صدای Kiefer Sutherland توی قسمت پنجم احساس میکردم دارم 24 بازی می کنم

اینم شد مثل modern warfare2 که توش 50cent یه حالی بهمون داد!!که ما هر چی گوش کردیم صداش رو نشنیدیم!!صدای یکی از جوخه ها تو مولتی ش بود!!

انتخاب کردن افراد معروف برای صداپیشگی خیلی می تونه بازی رو جذاب تر کنه
من به شخصه با صدای Kiefer Sutherland توی قسمت پنجم احساس میکردم دارم 24 بازی می کنم
ماشالا شما که خودت یه پا jack bauer هستی . کیفر سادرلند جلو ابهتت باید لنگ بندازه .
خیلی مخلصیم سر تفنگو بگیر اونور من خودیم:d

• Like
Reactions: Bayonetta
اینم شد مثل modern warfare2 که توش 50cent یه حالی بهمون داد!!که ما هر چی گوش کردیم صداش رو نشنیدیم!!صدای یکی از جوخه ها تو مولتی ش بود!!
شما Spaciel Ops رو بازی کن بعد دقیقا مرحله سوم که رو پل هستی اگه با کسی بازی کنی صدای Player 2 صدای 50 هست به علاوه 10 12 تا مرحله دیگه ;)

• Like
Reactions: Bayonetta

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or