GENE کاربر سایت Jan 8, 2009 #1 سلام این هم تصاویر جدیدی از I Am Alive، عنوان در دست ساخت یوبی سافت که در سبک اکشن اول شخص میباشد. داستان این بازی در طول 9 روز و در شهر شیکاگو اتفاق میافتند. اندازه واقعی تصاویر همین است و فعلا تصویر دیگری موجود نیست.
سلام این هم تصاویر جدیدی از I Am Alive، عنوان در دست ساخت یوبی سافت که در سبک اکشن اول شخص میباشد. داستان این بازی در طول 9 روز و در شهر شیکاگو اتفاق میافتند. اندازه واقعی تصاویر همین است و فعلا تصویر دیگری موجود نیست.
SEIKO-XXX کاربر سایت Jan 8, 2009 #2 شکل شهر رو چه زیبا!! ولی خیلی تصاویر کمی از این بازی بیرون اومده. بابت عکسها هم ممنون مهدی.
emperor 69 Killer کاربر سایت Jan 20, 2009 #4 این یدونه عکس هم جدیده حالا چرا یدونه عکس اومده نمیدونم بزرگتر
FaRd!N Nothing as it Seems کاربر سایت Jan 20, 2009 #6 نوشته شده توسط aliahmadi2: چر گرافیکی داره؟!!!!! بیشتر... این عکس ریل تایم نمی تونه باشه. اصلا کاملا معلومه.
نوشته شده توسط aliahmadi2: چر گرافیکی داره؟!!!!! بیشتر... این عکس ریل تایم نمی تونه باشه. اصلا کاملا معلومه.
O Only PS3 کاربر سایت Jan 20, 2009 #7 نوشته شده توسط FaRd!N: این عکس ریل تایم نمی تونه باشه. اصلا کاملا معلومه. بیشتر... ممنون بابت عكسها،فكر كنم شبيه WORK ART هست تا ريل تايم!
نوشته شده توسط FaRd!N: این عکس ریل تایم نمی تونه باشه. اصلا کاملا معلومه. بیشتر... ممنون بابت عكسها،فكر كنم شبيه WORK ART هست تا ريل تايم!
emperor 69 Killer کاربر سایت Feb 15, 2009 #8 یه سری عکس جدید از بازی اومده که در زیر میبینید و عکس هایی که قبلآ گذاشتن کیفیتش فرق کرده بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر
یه سری عکس جدید از بازی اومده که در زیر میبینید و عکس هایی که قبلآ گذاشتن کیفیتش فرق کرده بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر
FaRd!N Nothing as it Seems کاربر سایت Feb 15, 2009 #9 به غیر از ریختن ساختمون ها نمیخوان چیزه دیگه نشون بدن؟ فهمیدیم شهر ریخته یه چیزی از خود بازی نشون بدن.
به غیر از ریختن ساختمون ها نمیخوان چیزه دیگه نشون بدن؟ فهمیدیم شهر ریخته یه چیزی از خود بازی نشون بدن.
Pythonistas کاربر سایت Feb 15, 2009 #10 از گیم پلی عکسی ،تریلری نیست؟ همش داریم این خرابه ها رو نگاه می کنیم!!:biggrin1:
emperor 69 Killer کاربر سایت Mar 23, 2009 #11 سلام این تصاویر فکر میکنم مربوط به همین تریلری که پخش شده بود هستش که عکس هاش تازه منتشر شده : فقط نمیدونم چرا کیفیت عکس ها تاره بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر
سلام این تصاویر فکر میکنم مربوط به همین تریلری که پخش شده بود هستش که عکس هاش تازه منتشر شده : فقط نمیدونم چرا کیفیت عکس ها تاره بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر
C capitanrayan ابیلیتی سلیمان از من گرفته شده کاربر سایت Mar 23, 2009 #12 همش قدیمی و کاملا تکراریه-فکر میکنم همه تریلر رو دیدن آخرین ویرایش: Mar 23, 2009
M0stafa کاربر سایت Mar 23, 2009 #15 نوشته شده توسط versus: واسه کدوم کنسول هست!!!!360 خدا کنه!!! بیشتر... واسه PC و PS3 هم خدا کرده! Spoiler راستی من میدونم PC کنسول نیست جون من گیر ندید!
نوشته شده توسط versus: واسه کدوم کنسول هست!!!!360 خدا کنه!!! بیشتر... واسه PC و PS3 هم خدا کرده! Spoiler راستی من میدونم PC کنسول نیست جون من گیر ندید!