I Am Alive | PC

• Thread starter Thread starter LOST
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

84739597401234015549.jpg

شاید همه بازی I Am Alive یادشون باشه یک بازی پر سر صدا از کمپانی بزرگ شل کن سفت کنی Ubisoft بازی که برای سه پلتفرم اصلی زمان خودش معرفی شد تاخیر خورد پلتفرم PC حذف شد و قرار شد رو شبکه های PSN و Xlive منتشر بشه همه فکر میکردن این بازی شکست میخوره ولی عکس این موضوع اتفاق افتاد و بازی خیلی خوبی در سبک خودش شد و اما حالا بازی بر روی PC هم تایید شد تا PCGamer ها هم در نقش Adam Collins در شهر زلزله زده و مرده این بازی چرخ بزنن...

08299514185121496401.jpg

Release Date: Sep 13, 2012
Publisher:
Ubisoft
Developer: Ubisoft Shanghai
Engine: LEAD

Genre:
Survival Horror
Mode: Single Player
Ratings: ESRB M

داستان بازی در مورد Adam Collins یک کارمند ساده اهل شیکاگو هست که از یک زلزله ویران گر نجات پیدا میکنه و بعد از یک سال برای پیدا کردن همسر(Julie) و دخترش(Mary) راهی شهر هارنتون میشه شهری که ابر های خاکستری آسمانش فرا گرفته و رو به تباهی رفته! Adam بعد از سفر طولانی و آشنانی با شخصیت های متعدد به آپارتمان خودش میرسه ولی اثری از خانوادش نیست تنها چیزی که پیدا میکنه یک یاداشت قدیمی هست...​

Adam Collins

86502729037454290407.jpg

PC Screenshots

1920x1080

Trailer

m28140.jpg

PC Trailer - 720p

Length: 1 Minute 13 Seconds
FPS: 43.0664 fps
Size: 53.84 MB

چند تا نکته در مورد این بازی

1. این بازی از اون دست بازی ها نیست که شما ازش توقع گرافیک آنچنانی داشته باشید این یک بازی دانلودی هست و گرافیک قابل قبولی هم داره!
  2. تمامی قدرت این بازی که شما رو پای بازی نگه میداره در گیم پلی و فضا سازی و اتمسفر خاص بازی خلاصه میشه!
  3. قیمت بازی فقط 14.99 دلار هست!
  4. گرافیک بازی نسبت به نسخه های کنسولی کمی بهبود پیدا کرده.
  5. یک Mode جدید که بازی آسان میکنه هم به بازی اضافه شده.

آخرین ویرایش:
اینقدر بدم میاد آدمو خر فرض میکنید اخه کجای پست اول از سبک گیم پلی و این جور چیزا حرف زده............... خودت اصلن اون پستو خوندی)x

---------- نوشته در 01:02 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:01 PM ارسال شده بود ----------

دستت درد نکنه میگم انگار توی تریلر یه جا یه سری جنازه بمون حمله کردن آدم واقعی اند یا مرده متحرک؟:-/
شاید همه بازی I Am Alive یادشون باشه یک بازی پر سر صدا از کمپانی بزرگ شل کن سفت کنی Ubisoft بازی که برای سه پلتفرم اصلی زمان خودش معرفی شد تاخیر خورد پلتفرم PC حذف شد و قرار شد رو شبکه های PSN و Xlive منتشر بشه همه فکر میکردن این بازی شکست میخوره ولی عکس این موضوع اتفاق افتاد و بازی خیلی خوبی در سبک خودش شد و اما حالا بازی بر روی PC هم تایید شد تا PCGamer ها هم در نقش Adam Collins در شهر زلزله زده و مرده این بازی چرخ بزنن...

95848564784642737718.jpg

Publisher:
Ubisoft

Genre:
Survival Horror

داستان بازی در مورد Adam Collins یک کارمند ساده اهل شیکاگو هست که از یک زلزله ویران گر نجات پیدا میکنه و بعد از یک سال برای پیدا کردن همسر(Julie) و دخترش(Mary) راهی شهر هارنتون میشه شهری که ابر های خاکستری آسمانش فرا گرفته و رو به تباهی رفته! Adam بعد از سفر طولانی و آشنانی با شخصیت های متعدد به آپارتمان خودش میرسه ولی اثری از خانوادش نیست تنها چیزی که پیدا میکنه یک یاداشت قدیمی هست...​

Adam Collins

06206268910475253658.jpg
17261480172212240881.jpg

PC Screenshots

1920x1080

Trailer

m28140.jpg

PC Trailer - 720p

1. این بازی از اون دست بازی ها نیست که شما ازش توقع گرافیک آنچنانی داشته باشید این یک بازی دانلودی هست و گرافیک قابل قبولی هم داره!
  2. تمامی قدرت این بازی که شما رو پای بازی نگه میداره در گیم پلی و فضا سازی و اتمسفر خاص بازی خلاصه میشه!
میبینی‌؟ مهراد فقط پریده تاپیک زده، نه اطلاعات ای، نه چیزی، فقط برا اینکه خودشو نشون بده.
مگه نه؟ :دی
just saying :دی

95848564784642737718.jpg

Publisher:
Ubisoft

Genre:
Survival Horror

Adam Collins

06206268910475253658.jpg
17261480172212240881.jpg

PC Screenshots

1920x1080

Trailer

m28140.jpg

PC Trailer - 720p

میبینی‌؟ مهراد فقط پریده تاپیک زده، نه اطلاعات ای، نه چیزی، فقط برا اینکه خودشو نشون بده.
مگه نه؟ :دی
just saying :دی

واقعا.... آخه چرا این کارا رو میکنند؟:-/ تازه با این کار خودشونم ضایع می کنند :|
یه آدمی مثل من که این بازیو نمیشناسه باید یه ساعت تو تاپیک بگرده و از این و اون بپرسه تا بفهمه کجا چه خبره
بابا تو رو خدا نکنید این کارا رو با بازی سنتر این سایتم دارید می پوکنید

شاهکار تمام شد -خیلی زود تموم شد بازی همه چیز داشت جز گرافیک که اونم در مقابل داستان . جو . موسیقی . گیم پلی . هیچی نبود
من به این بازی 8.5 میدم -1.5 هم به خاطر گرافیک پایین و کوتاهی بازی

دوستان این چه جوری سیو میشه ؟
من یه خورده بازی کردم و رسیدم توی یه تونل. بعدش کلی بازی کردم و از بازی اومدم بیرون دوباره رفتم تو بازی دیدم باز برگشت همون جای اول تو تونل. اعصابم رو به هم ریخت.

دوستان این چه جوری سیو میشه ؟
من یه خورده بازی کردم و رسیدم توی یه تونل. بعدش کلی بازی کردم و از بازی اومدم بیرون دوباره رفتم تو بازی دیدم باز برگشت همون جای اول تو تونل. اعصابم رو به هم ریخت.

منم همین مشکلو داشتم ولی باید خیلی بری تا سیو کنه

horror
:-/ چرا survival horror هیچ موجود فرا زمینی یا ترسناکی این وسط وجود نداره
چرا سازنده ها ملت رو سرکار میذارن با ماشین سواریشون ؟؟؟
ماشین؟جریان ماشین چی بوده ؟
منم همین مشکلو داشتم ولی باید خیلی بری تا سیو کنه
سیو رو طول میکشه تا بهت بده :d علامتشم یه آیکون دوربین اون پایین هست که ظاهر میشه هنگام سیو

منم دیشب دانلودم تموم شد و یه ساعتی بازی کردم با این حجم کم گرافیک خوبی داره و گیم پلی عالی هم داره ولی یه خورده سرد و بی روحه و واقعا به آدم حس تنهایی رو القا میکنه

خوش به حالتون مال شما مشکل نداشته!

بازی اجرا نشه بهتر از اینه که اجرا بشه دکمه ها توش کار نکنه یعنی محیطو ببینی همه چیزو ببینی نتونی بازی کنی و فقط ذجر بکشی:|

این یوبیسافتم اصلا یاد نداره واسه بازیاش گرافیک درست و حسابی بسازه! این از اون Ghost recon ـش که عین آدم کار نمیکرد و باگ گرافیکی داشت اینم از این بازیش که معلوم نیست چه بلایی سر Unreal engine 3 آورده که اینقدر فریم دهیش بده!:|

بازی اجرا نشه بهتر از اینه که اجرا بشه دکمه ها توش کار نکنه یعنی محیطو ببینی همه چیزو ببینی نتونی بازی کنی و فقط ذجر بکشی:|

این یوبیسافتم اصلا یاد نداره واسه بازیاش گرافیک درست و حسابی بسازه! این از اون Ghost recon ـش که عین آدم کار نمیکرد و باگ گرافیکی داشت اینم از این بازیش که معلوم نیست چه بلایی سر Unreal engine 3 آورده که اینقدر فریم دهیش بده!:|
نه باو کی گفته فریم دهی در حد GR هست؟ فریم دهی خوبه و کاملا هم میشه بازی کرد نه مثل GR که اذیت کنه آدمو و از بازی زده بشی

تو کدوم نسخه رو دانلود کردی ؟
نگفتم عین آدم همون اصلی رو دانلود کن ؟!
فریم دهیشم فک کنم واسه CPU های چند هسته های هنوز بهینه نشده ( نمیدونم البته )

---------- نوشته در 04:30 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:27 PM ارسال شده بود ----------

به چه سیتسمی نیاز داره؟

http://forum.bazicenter.com/thread67492/#post2206042

تو کدوم نسخه رو دانلود کردی ؟
نگفتم عین آدم همون اصلی رو دانلود کن ؟!
فریم دهیشم فک کنم واسه CPU های چند هسته های هنوز بهینه نشده ( نمیدونم البته )

---------- نوشته در 04:30 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:27 PM ارسال شده بود ----------

http://forum.bazicenter.com/thread67492/#post2206042
باو من تاحالا از این فشرده ها گرفتم مشکلی نداشته ولی این یکی قاط زده
من که دیگه حال ندارم دانلودش کنم
میرم The line دانلود میکنم بهتره:| البته یکم از وقتش گذشته ولی بازم نباید هیچ بازیی از زیر دستم در بره!:دی

میرم The line دانلود میکنم بهتره:| البته یکم از وقتش گذشته ولی بازم نباید هیچ بازیی از زیر دستم در بره!:دی

خوب شد پس من از اون سایتی که گفته بودی دانلود نکردم مگه نه منم اسکل میشدم

من که کلا به غیر از این بازی ، دو تا بازی دیگه هم دانلود کرده بودم که بلک باکس بودن :
1. Orcs must die 2 که صدا نداشت
2 . pes 2012 که زبانش آلمانی بود !
واسه همین دیگه کلا قید بلک باکس رو زدم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or