I Am Alive | PC

• Thread starter Thread starter LOST
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

84739597401234015549.jpg

شاید همه بازی I Am Alive یادشون باشه یک بازی پر سر صدا از کمپانی بزرگ شل کن سفت کنی Ubisoft بازی که برای سه پلتفرم اصلی زمان خودش معرفی شد تاخیر خورد پلتفرم PC حذف شد و قرار شد رو شبکه های PSN و Xlive منتشر بشه همه فکر میکردن این بازی شکست میخوره ولی عکس این موضوع اتفاق افتاد و بازی خیلی خوبی در سبک خودش شد و اما حالا بازی بر روی PC هم تایید شد تا PCGamer ها هم در نقش Adam Collins در شهر زلزله زده و مرده این بازی چرخ بزنن...

08299514185121496401.jpg

Release Date: Sep 13, 2012
Publisher:
Ubisoft
Developer: Ubisoft Shanghai
Engine: LEAD

Genre:
Survival Horror
Mode: Single Player
Ratings: ESRB M

داستان بازی در مورد Adam Collins یک کارمند ساده اهل شیکاگو هست که از یک زلزله ویران گر نجات پیدا میکنه و بعد از یک سال برای پیدا کردن همسر(Julie) و دخترش(Mary) راهی شهر هارنتون میشه شهری که ابر های خاکستری آسمانش فرا گرفته و رو به تباهی رفته! Adam بعد از سفر طولانی و آشنانی با شخصیت های متعدد به آپارتمان خودش میرسه ولی اثری از خانوادش نیست تنها چیزی که پیدا میکنه یک یاداشت قدیمی هست...​

Adam Collins

86502729037454290407.jpg

PC Screenshots

1920x1080

Trailer

m28140.jpg

PC Trailer - 720p

Length: 1 Minute 13 Seconds
FPS: 43.0664 fps
Size: 53.84 MB

چند تا نکته در مورد این بازی

1. این بازی از اون دست بازی ها نیست که شما ازش توقع گرافیک آنچنانی داشته باشید این یک بازی دانلودی هست و گرافیک قابل قبولی هم داره!
  2. تمامی قدرت این بازی که شما رو پای بازی نگه میداره در گیم پلی و فضا سازی و اتمسفر خاص بازی خلاصه میشه!
  3. قیمت بازی فقط 14.99 دلار هست!
  4. گرافیک بازی نسبت به نسخه های کنسولی کمی بهبود پیدا کرده.
  5. یک Mode جدید که بازی آسان میکنه هم به بازی اضافه شده.

آخرین ویرایش:
من خر فرض کنم؟ یعنی وقت من اینقدر بی ارزشه که بلند شم اینکارو کنم؟ اینکه اینجور فکر میکنی تقصیر من نیست، مشکل خودته.
خیلی تند میری داداش پیاده شو باهم بریم 4000 تا نوشته و premium user بودن به آدم شخصیت نمیده رفیق

---------- نوشته در 08:33 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:32 PM ارسال شده بود ----------

آقا میشه یکی لینک دانلود بازی رو بزاره ماهم لذت ببریم:x

اصن سبکش با الن یکی نسیت
سبک horror ـش که یکیه

---------- نوشته در 11:23 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:21 PM ارسال شده بود ----------

خیلی تند میری داداش پیاده شو باهم بریم 4000 تا نوشته و premium user بودن به آدم شخصیت نمیده رفیق

---------- نوشته در 08:33 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:32 PM ارسال شده بود ----------

آقا میشه یکی لینک دانلود بازی رو بزاره ماهم لذت ببریم:x
داش لینک فشردشو برات میفرستم 1.07 گیگی داره با 896 مگی

مشب ادامشو میزارم دانلود میشه
یکی بگه سبکش مثل ALAN WAKE ـه ؟ یک جوری منو یاد ALAN WAKE میندازه نمیدونم چرا

خیلی از ALAN WAKE خوشم اومد

من دارم این دوتا رو باهم بازی میکنم به شدت موافقم:d
بابا ما خفه شدیم تو این مه غلیظ یکی راهو چاهو نشون بده الان بیاد برم خبرم بیسیم بیارم:))

دوستان اشاره کردند که این یکی از واقع گرایانه ترین بازی های دنیاست
به موضوعاتی مثل زامبی هم ارتباطی نداره

آخرین ویرایش:
من از سبک ترسناک و زامبی بازی و این چرندیات خوشم نمیاد. با این اوصاف به نظرتون ارزش داره بگیرمش؟

اصلا تو این سبک ها نیست نه ترسناکه نه زامبی بازی
این یارو یه نفریه که میخواد خانوادشو پیدا کنه دشمنات هم همه آدم های عاقل اند سبک بازی بر اساس زنده موندن تو یه محیط زلزله زده اس
من که خیلی حال کردم با بازیش

تموم شد رفت چه زود :((
پنج و نیم ساعت طول کشید واسم با 85 درصد تکمیل بازی
راستی یه چیزی آقا ما ماشین سواری ندیدیم شما دیدید؟
چرا سازنده ها ملت رو سرکار میذارن با ماشین سواریشون ؟؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or