I Am Alive | PC

• Thread starter Thread starter LOST
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

84739597401234015549.jpg

شاید همه بازی I Am Alive یادشون باشه یک بازی پر سر صدا از کمپانی بزرگ شل کن سفت کنی Ubisoft بازی که برای سه پلتفرم اصلی زمان خودش معرفی شد تاخیر خورد پلتفرم PC حذف شد و قرار شد رو شبکه های PSN و Xlive منتشر بشه همه فکر میکردن این بازی شکست میخوره ولی عکس این موضوع اتفاق افتاد و بازی خیلی خوبی در سبک خودش شد و اما حالا بازی بر روی PC هم تایید شد تا PCGamer ها هم در نقش Adam Collins در شهر زلزله زده و مرده این بازی چرخ بزنن...

08299514185121496401.jpg

Release Date: Sep 13, 2012
Publisher:
Ubisoft
Developer: Ubisoft Shanghai
Engine: LEAD

Genre:
Survival Horror
Mode: Single Player
Ratings: ESRB M

داستان بازی در مورد Adam Collins یک کارمند ساده اهل شیکاگو هست که از یک زلزله ویران گر نجات پیدا میکنه و بعد از یک سال برای پیدا کردن همسر(Julie) و دخترش(Mary) راهی شهر هارنتون میشه شهری که ابر های خاکستری آسمانش فرا گرفته و رو به تباهی رفته! Adam بعد از سفر طولانی و آشنانی با شخصیت های متعدد به آپارتمان خودش میرسه ولی اثری از خانوادش نیست تنها چیزی که پیدا میکنه یک یاداشت قدیمی هست...​

Adam Collins

86502729037454290407.jpg

PC Screenshots

1920x1080

Trailer

m28140.jpg

PC Trailer - 720p

Length: 1 Minute 13 Seconds
FPS: 43.0664 fps
Size: 53.84 MB

چند تا نکته در مورد این بازی

1. این بازی از اون دست بازی ها نیست که شما ازش توقع گرافیک آنچنانی داشته باشید این یک بازی دانلودی هست و گرافیک قابل قبولی هم داره!
  2. تمامی قدرت این بازی که شما رو پای بازی نگه میداره در گیم پلی و فضا سازی و اتمسفر خاص بازی خلاصه میشه!
  3. قیمت بازی فقط 14.99 دلار هست!
  4. گرافیک بازی نسبت به نسخه های کنسولی کمی بهبود پیدا کرده.
  5. یک Mode جدید که بازی آسان میکنه هم به بازی اضافه شده.

آخرین ویرایش:
آقا میگم یکم توضیح بدین بازیش چه سبکیه؟ باید بری هی آدم بکشی؟فکری چجوری تخیلیه باید با آدم فضایی زامبی بجنگی؟؟؟؟؟؟.........!!!!!! توضیح بدین

آقا میگم یکم توضیح بدین بازیش چه سبکیه؟ باید بری هی آدم بکشی؟فکری چجوری تخیلیه باید با آدم فضایی زامبی بجنگی؟؟؟؟؟؟.........!!!!!! توضیح بدین
عزیز توی پست اول مهراد جان لطف کردن و اطلاعات بازی رو نوشتن. همیشه برای اطلاعات مربوط به بازی به پست اول مراجعه کنین.

آقایون فریم دهی چطوریه؟؟ خوبه؟؟
بدرد سیستم ما میخوره؟؟

راستی نسخه فشرده KaOs هم ریلیز شد هر کی میخواد اینو دانلود کنه به صرفه تره! 896 MB
نسخه R.G Catalyst هم هست 1 گیگو 70 مگ اینم خوبه

هرکی خواست پی ام بده

بازیش سبک survival اونم از نوع شدید هست :d سوم شخصه
آدم کشتن و کلا درگیر شدن با آدم خیلی نداره ( ولی کمم نیست ) ، بازیش بیشتر رو محور بالا رفتن از ساختمون ها و سطوح مختلف برای انجام هدفهات خلاصه میشه هیچ گونه تخیلی هم در کار نیست و اتفاقا به شدت به دنیای واقعی نزدیکه

عزیز توی پست اول مهراد جان لطف کردن و اطلاعات بازی رو نوشتن. همیشه برای اطلاعات مربوط به بازی به پست اول مراجعه کنین.
اینقدر بدم میاد آدمو خر فرض میکنید اخه کجای پست اول از سبک گیم پلی و این جور چیزا حرف زده............... خودت اصلن اون پستو خوندی)x

---------- نوشته در 01:02 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:01 PM ارسال شده بود ----------

بازیش سبک survival اونم از نوع شدید هست :d سوم شخصه
آدم کشتن و کلا درگیر شدن با آدم خیلی نداره ( ولی کمم نیست ) ، بازیش بیشتر رو محور بالا رفتن از ساختمون ها و سطوح مختلف برای انجام هدفهات خلاصه میشه هیچ گونه تخیلی هم در کار نیست و اتفاقا به شدت به دنیای واقعی نزدیکه
دستت درد نکنه میگم انگار توی تریلر یه جا یه سری جنازه بمون حمله کردن آدم واقعی اند یا مرده متحرک؟:-/

دستت درد نکنه میگم انگار توی تریلر یه جا یه سری جنازه بمون حمله کردن آدم واقعی اند یا مرده متحرک
جنازه؟نه همش آدمهای در و داغونیان که از اون زلزله زنده موندن :d
سر و وضعش داغون بوده یحتمل با جنازه اشتباه گرفتی
ولی بازیش سخته ، اصلا روی مود HARD نرو اولین بار

اینقدر بدم میاد آدمو خر فرض میکنید اخه کجای پست اول از سبک گیم پلی و این جور چیزا حرف زده............... خودت اصلن اون پستو خوندی)x
من خر فرض کنم؟ یعنی وقت من اینقدر بی ارزشه که بلند شم اینکارو کنم؟ اینکه اینجور فکر میکنی تقصیر من نیست، مشکل خودته.
===================================================================================
بازی 1 سال بعد از یه فاجعه که ازش به اسم The Event یاد میشه جریان داره و زلزله های پی در پی کل آمریکا رو نابود کرده و دولت هم میخواد به بازمونده ها کمک کنه و درست نمیتونه اینکارو بکنه.
شخضیت اول بازی هم برگشته با شهر که بره سراغ دختر و همسرش ولی میبینه نیستن و .............
گیم پلی بازی هم بر مبنای Survival horror هست که یعنی باید برای زنده موندن توی این آشفتگی ادامه بدی. تو این راه با آدمای جانی و دیوونه و کسانی مثل خودت روبرو میشی که برای زنده موندن هر کاری میکنن. دوربین بازی هم به دو صورت اول شخص و سوم شخص هست و قسمت های ماشین سواری هم گویا داره. دوربین بازی موقع تیراندازی اول شخص میشه. هنگام مواجهه شدن با دشمنا هم میتونی چندتا تاکتیک بریزی از قبیل اینکه مخفیانه رد بشی ازشون یا اینکه مستقیما حمله کنی

تا الان که بازی کردم واقعا زیبا بود . اینونتوریمم کاملا پرده ( اخ جووون ) یه کمون . کلت و یه شتگانه توپ گیر آوردم . اگه نفهمیدین از کجا پیداش کنن بگین بهتون بگم. ملت مثه خ* از شاتگان میترسن :))

تا الان که بازی کردم واقعا زیبا بود . اینونتوریمم کاملا پرده ( اخ جووون ) یه کمون . کلت و یه شتگانه توپ گیر آوردم . اگه نفهمیدین از کجا پیداش کنن بگین بهتون بگم. ملت مثه خ* از شاتگان میترسن :))

شات گان از کجا پیدا کردی؟ جون من بگو من همه جارو گشتم شات گان پیدا نکردم .
یه نصیحت از من به دوستان سیگار پیدا کردید نکشیدش به درد می خوره

شات گان از کجا پیدا کردی؟ جون من بگو من همه جارو گشتم شات گان پیدا نکردم .
یه نصیحت از من به دوستان سیگار پیدا کردید نکشیدش به درد می خوره
اونجایی که یارو بهت ماموریت میده بیسیم بیاروی از ساختمون که رفتی پایین تو راهت یه گوداله که باید از روی یه تیر برق رد شی . سمت چپت یا اتیشش میبینی که یه یارو هیکلی ( مریضه ) کنارش رو زمین خودشو میکشه باید برگردی از دیوار کناریش بری بالا و بهش برسی یه 4-5 تا چیز میخواد بهش بدی یه شاتگانه توپ بهت میده

اقایون من هنو ماسک پیدا نکرد کجا بهم میده تو این خاکا دارم طلف میشم

به نظرم باید ادامه اش میدادن پتانسیل بازیه توپ رو داشت

برو بچ این جایی که باید بری طبقه ششم چطوری میرین؟ من تا طبقه پنجم میرم اون کیف کمکای اولیه هم پیدا میکنم بعدش دیگه نمیدونم از اون درای آسانسور مانندم میرم پایین یه پیرمرده بهش کمک میکنم ولی ازم میخواد برم طبقه ششم توی مرکز خرید

من یه سوال داشتم شما از کجا فهمیدید اسم این بابا آدامه ؟ هیچ کجا تو بازی اسم این یارو گفته نمیشه
ماسک :
جلوتر به طور خودکار ماسک میده

به نظرم باید ادامه اش میدادن پتانسیل بازیه توپ رو داشت

برو بچ این جایی که باید بری طبقه ششم چطوری میرین؟ من تا طبقه پنجم میرم اون کیف کمکای اولیه هم پیدا میکنم بعدش دیگه نمیدونم از اون درای آسانسور مانندم میرم پایین یه پیرمرده بهش کمک میکنم ولی ازم میخواد برم طبقه ششم توی مرکز خرید

درود برادر رزمنده توی طبقه 5 ام یه جا جلوی ساختمون یه دوربین دو چشمی هست برو توش نیگا کن بعدش کنارش نشون میده یه بالابر رو نشون میده اونجا برو

بازی خوبی هست
کلا حس متفاوتی نسبت به بازی های امروزی داره و من از اینکه سازنده ها گرد و خاک رو برای Draw distance پایینتر استفاده کردند خیلی خوشم اومد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or