I Am Alive | PC

• Thread starter Thread starter LOST
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

84739597401234015549.jpg

شاید همه بازی I Am Alive یادشون باشه یک بازی پر سر صدا از کمپانی بزرگ شل کن سفت کنی Ubisoft بازی که برای سه پلتفرم اصلی زمان خودش معرفی شد تاخیر خورد پلتفرم PC حذف شد و قرار شد رو شبکه های PSN و Xlive منتشر بشه همه فکر میکردن این بازی شکست میخوره ولی عکس این موضوع اتفاق افتاد و بازی خیلی خوبی در سبک خودش شد و اما حالا بازی بر روی PC هم تایید شد تا PCGamer ها هم در نقش Adam Collins در شهر زلزله زده و مرده این بازی چرخ بزنن...

08299514185121496401.jpg

Release Date: Sep 13, 2012
Publisher:
Ubisoft
Developer: Ubisoft Shanghai
Engine: LEAD

Genre:
Survival Horror
Mode: Single Player
Ratings: ESRB M

داستان بازی در مورد Adam Collins یک کارمند ساده اهل شیکاگو هست که از یک زلزله ویران گر نجات پیدا میکنه و بعد از یک سال برای پیدا کردن همسر(Julie) و دخترش(Mary) راهی شهر هارنتون میشه شهری که ابر های خاکستری آسمانش فرا گرفته و رو به تباهی رفته! Adam بعد از سفر طولانی و آشنانی با شخصیت های متعدد به آپارتمان خودش میرسه ولی اثری از خانوادش نیست تنها چیزی که پیدا میکنه یک یاداشت قدیمی هست...​

Adam Collins

86502729037454290407.jpg

PC Screenshots

1920x1080

Trailer

m28140.jpg

PC Trailer - 720p

Length: 1 Minute 13 Seconds
FPS: 43.0664 fps
Size: 53.84 MB

چند تا نکته در مورد این بازی

1. این بازی از اون دست بازی ها نیست که شما ازش توقع گرافیک آنچنانی داشته باشید این یک بازی دانلودی هست و گرافیک قابل قبولی هم داره!
  2. تمامی قدرت این بازی که شما رو پای بازی نگه میداره در گیم پلی و فضا سازی و اتمسفر خاص بازی خلاصه میشه!
  3. قیمت بازی فقط 14.99 دلار هست!
  4. گرافیک بازی نسبت به نسخه های کنسولی کمی بهبود پیدا کرده.
  5. یک Mode جدید که بازی آسان میکنه هم به بازی اضافه شده.

آخرین ویرایش:
آقا من اونجایی که تازه چنگک میده تا از این ور به اون ور بپریم اونجام

بعدش میرم یک جایی باید به یک مرده کمک کنیم که یکی از اون جعبه ها کمک های اولیه رو ازت کم میکنه بعدش هیچ جایی نیست تا بریم اونطرف خونه چیکار کنم؟؟؟

والا تو همون قسمت یه ساختار آهنی ماننده ( کلمه ای به ذهنم نمی یاد بتونم وصفش کنم :دی ) که باید ازش بری پایین .

والا تو همون قسمت یه ساختار آهنی ماننده ( کلمه ای به ذهنم نمی یاد بتونم وصفش کنم :دی ) که باید ازش بری پایین .
نمیدونستم اینم میشه جز داستان و... ببخشید:دی

حالا نمیتونی بهتر بگی من دو ساعت کار کردم نتوسنتم چیزی گیر بیارم از هر جایی شد رفتم بالا ولی هیچ گیرم نکرد
لاکردا اینقدرم سیوش عقبه که سه ساعت باید هر دفعه کار کنم تا برسم به اونجا! اگه میشه یک راهنمایی بیشتری کن:دی

نمیدونستم اینم میشه جز داستان و... ببخشید:دی

حالا نمیتونی بهتر بگی من دو ساعت کار کردم نتوسنتم چیزی گیر بیارم از هر جایی شد رفتم بالا ولی هیچ گیرم نکرد
لاکردا اینقدرم سیوش عقبه که سه ساعت باید هر دفعه کار کنم تا برسم به اونجا! اگه میشه یک راهنمایی بیشتری کن:دی

قربانت یه عکس بذار از نقشه یا از محیط یادمون بیاد خوب
من یادم نی امرو چی ناهار خوردم :))

قربانت یه عکس بذار از نقشه یا از محیط یادمون بیاد خوب
من یادم نی امرو چی ناهار خوردم :))
ردش کردم
اول اینکه به اون قسمت میرسید نشون میداد باید کجا میرفتی من توجه نمیکردم:دی

باز بعدش گیر کردم که دیگه توضیحش سخته عکسی هم نمیتونم بزارم:دی
همش مه و غبار هست هی استامینا کم میشه نمیدونم کجا برم:|

خب ما هم به سلامتی تموم کردیم ...

بازی این قدرها هم که بعضی دوستان گفته بودند کوتاه نبود ...

بازی روی Difficulty نرمال واقعا عادلانه است ... نه مثل اکثر بازی های امروزی این قدر ساده و بی مزه است ( نمونه بارزش COD ! حتی روی Veteran ) نه آن قدر سخت که کلا بازی روی بیخیال بشیم ...

به من که انصافا چسبید اساسی !

فقط یه سوال ... چرا برای بازی بیشتر وقت نذاشتن و محیط های بازی رو هم یه کم عوض نکردن تا بشه مثل یک بازی اصلی روی دیسک فروختش ؟
( البته خودم هم حس می کنم بازی این استایل وحشت و کوتاه بودن بیشتر بهش می یاد ! تا این که این پدر و دختر بشن ماجراجو و از این ور دنیا راه بیفتن برن اون ور !! ولی خب سازنده ها
قطعا با حس من که هم نظر نیستن و فکر سود بیشترن ! اون هم UBI ! فکر کن !!!!!!! )

ردش کردم
اول اینکه به اون قسمت میرسید نشون میداد باید کجا میرفتی من توجه نمیکردم:دی

باز بعدش گیر کردم که دیگه توضیحش سخته عکسی هم نمیتونم بزارم:دی
همش مه و غبار هست هی استامینا کم میشه نمیدونم کجا برم:|

جاهایی که مثل این هی استامینا کم می شه ، باید اول مشخص کنی که کجا می خوای بری ! ( tab رو بزن و رو نقشه ماموریت ات رو ببین )

بعد واسه این که تو راه استامینا کم نیاری باید بری به ارتفاع های بالاتر ...
یه میله ای ، نردبونی چیزی باید پیدا کنی و ازش بری بالا ... استامینا ت که پر شد دوباره بیای پایین و مسیرت رو ادامه بدی ...

میله ها و نردبون ها هم با یه کورسوی نور سفید معلوم هستن از دور ...

موفق باشی !

خب ما هم به سلامتی تموم کردیم ...

بازی این قدرها هم که بعضی دوستان گفته بودند کوتاه نبود ...

بازی روی Difficulty نرمال واقعا عادلانه است ... نه مثل اکثر بازی های امروزی این قدر ساده و بی مزه است ( نمونه بارزش COD ! حتی روی Veteran ) نه آن قدر سخت که کلا بازی روی بیخیال بشیم ...

به من که انصافا چسبید اساسی !

فقط یه سوال ... چرا برای بازی بیشتر وقت نذاشتن و محیط های بازی رو هم یه کم عوض نکردن تا بشه مثل یک بازی اصلی روی دیسک فروختش ؟
( البته خودم هم حس می کنم بازی این استایل وحشت و کوتاه بودن بیشتر بهش می یاد ! تا این که این پدر و دختر بشن ماجراجو و از این ور دنیا راه بیفتن برن اون ور !! ولی خب سازنده ها
قطعا با حس من که هم نظر نیستن و فکر سود بیشترن ! اون هم UBI ! فکر کن !!!!!!! )

جاهایی که مثل این هی استامینا کم می شه ، باید اول مشخص کنی که کجا می خوای بری ! ( tab رو بزن و رو نقشه ماموریت ات رو ببین )

بعد واسه این که تو راه استامینا کم نیاری باید بری به ارتفاع های بالاتر ...
یه میله ای ، نردبونی چیزی باید پیدا کنی و ازش بری بالا ... استامینا ت که پر شد دوباره بیای پایین و مسیرت رو ادامه بدی ...

میله ها و نردبون ها هم با یه کورسوی نور سفید معلوم هستن از دور ...

موفق باشی !
اونو که میدونم

ولی مثلا توی نقشه زده باید بری به فلان جا
منم میخوام برم یک دفعه به سیم خاردارو این جا ها میخوره که توی نقشه هم نشونش نمیده! بعدش تا میام برگردم جون و استامیناشو همش تموم شده هیچیم ندارم مصرف کنم

سلام بچه ها !! بعد از یک بن طولانی برگشتم !! :| :> :d

خب اومدم بگم !! از بازیش اصلا خوشم نیومد !! فریم دهی : :| - گرافیک : :| - گیم پلی : :|

خیلی خلوت بود بازیش !! دلگیر !! و درکل خوشم نیومد !! :| :d

دوستان باز سر این پست من دعوا راه نندازین بن شم !!! :((

اونو که میدونم

ولی مثلا توی نقشه زده باید بری به فلان جا
منم میخوام برم یک دفعه به سیم خاردارو این جا ها میخوره که توی نقشه هم نشونش نمیده! بعدش تا میام برگردم جون و استامیناشو همش تموم شده هیچیم ندارم مصرف کنم

وقتی می خوای بری یه جایی ، رو نقشه رو نیگا کن و چند تا مسیر هست برای رسیدن به هدف ... ممکنه یه جاهایی بسته شده باشه و باید راه های دیگه رو امتحان کنی ...

موفق باشی

به شخصه انتظار داشتم تاپیک بازی پرشورتر باشه !
این بازی اتمسفر عجیبی داره و واقعاً دلنشینه، سکوت و خوفش چیزی بینابین سایلنت هیل، آلن ویک و فالوته ! ولی با این حال تقلید از هیچ کدومشون هم نیست !! از نظر گیم پلی و داستان هم ابتکارت جالبی داره که شدیداً به دوستان پیشنهاد میشه ...

بازی زیبایی هست! صحنه های تاثیر گذار زیاد داره!
یه جا یه نفر ازم غذا میخواست نداشتم رفتم گشتم پیدا کردم برگشتم دیدم خودشو دار زده! اصلا انتظار نداشتم!

به سلامتی بازی رو تموم کردم ، واقعاً یکی از بهترین بازیهای اخیر برام بود بخصوص از نظر نحوه روایت داستان ،
بازی سورپرایزهای زیادی داره و ابتکارات خوبی به خرج داده ولی عجیبه چرا یوبی سافت سرمایه گزاری و هایپ بیشتری روی این عنوان نکرده !!!
بازی پتانسیل بهتر شدن رو واقعاً داره و مطمئنم نسخه ی بعدی هم در کار خواهد بود فقط خدا کنه یوبی سافت ارزش این عنوان رو بیشتر بدونه و به پتانسیل این بازی پی ببره ،
از نظر داستان که کاملاً دست سازنده برای نسخه ی بعد باز هست از نظر گرافیک هنری همین تم عالیست اما گرافیک تکنیکی نیاز به بازنگری داره ؛ یه دستی هم به سر گیم پلی بکشن دیگه نیاز نیست اسم عنوان آرکید رو این بازی یدک بکشه ...

دوستاني كه با كليد E مشكل دارند ، توي قسمت تنظيمات به دكمه F يا چيز ديگه تغيير بدند ، همين:d

خيلي بازي احساسي هستش ، صحنه هاي انتخاباش خيلي خوب كار شده

خیلی رفته رو اعصاب بازیش

رسیدم اینجا الان چند روزه توش موندم

حتی با ترینر هم نتونستم اینجاشو زد کنم خیلی مسخرس اگه میشه یکی علامت گزاری کنه بده من ببینم از کجا باید برم!

viewer.php

خیلی رفته رو اعصاب بازیش

رسیدم اینجا الان چند روزه توش موندم

حتی با ترینر هم نتونستم اینجاشو زد کنم خیلی مسخرس اگه میشه یکی علامت گزاری کنه بده من ببینم از کجا باید برم!

viewer.php
یعنی یک مومنی نبود بگخ از کدوم سمت برم؟؟؟

یعنی یک مومنی نبود بگخ از کدوم سمت برم؟؟؟

درود عزیزم
از همون راهی که کشیدم برو فقط اونجایی که ضربدر زدم باید از رو یه ساختمون بری یعنی کنار خیابون یه نردبون هست باید بری بالا و از رو نوو فک کنم یا بالکون بری اونور چاله بعد بیای پایین

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or