I AM Alive هنوز زنده است

SOL!D 5NAK3

کاربر سایت
20110629iamalive.jpg

درود.

يكي از بازي هايي كه در سال 2008 حرف و حديث زيادي بوجود آورد بازي I AM Alive بود . بازي اي كه مدت طولاني در دست ساخت بوده و همچنين بسيار بي سر و صدا به كار خود ادامه داده است
بلاخره بعد از مدت ها خبري از اين بازي شده و اين خبر مبني بر اين هست كه اين بازي ديروز داراي رده بندي سني شده و اين رده بندي +15 در نظر گرفته شده و برچسب " خشونت زياد" رو گرفته. اطلاعات بيشتري در دست نيست ، اما معمولا يك بازي قبل از اينكه رده بندي سني بشه ، مراحل ساخت اون به اتمام ميرسه ، كه خودش جاي بسي شكر داره.

بازي در حالي رخ ميده كه زلزله ي عظيمي در شيكاگو اتفاق افتاده و شما بايد جون سالم به در ببريد .
همونطور كه ميدونيد سازنده ي اصلي بازي استديويه Darkworks بوده اما در سال 2009 ساخت بازي را اوبي سافت شانگهاي به عهده گرفته .

منبع
​

• Like
Reactions: PAUSE
داداش زشته ادیتش کن :دی

دوستان گُل ، اين Ubisoft هم يوبي تلفظ ميشه هم اوبي .
بد نيست مثلا E3 رو ميبيند به حرف زدن توجه كنيد ، مثلا همين E3 كنفرانس مايكرو دان متريك اوبي سافت تلفظ ميكنه.
فك نميكنم فرق خاصي بكنه به قول يه بنده خدايي: پوتيتو--پوتاتو ( Potato )

همین اوبی سافت درسته !!!

یادمه 2 سال پیش که تریلرش رو دیدم گفتم عجب بازی باحالی میشه ولی الان با این همه بازی درست حسابی که اومده از جمله alan wake فک نمیکنم مثل قبل باهاش حال کنم.

درسته که بازی فقط روی PSN و XBL هست؟؟!!:(

یا رو دیسک هم عرضه میشه؟!
والله اينجا هم گفته اولش قرار بود مثه يه بازي معمولي رو ديسك عرضه بشه ولي يه گزارش اومد اولاي سال كه بازي ديجيتالي هست فقط
Originally intended as a full retail release, a report earlier this year stated that it's now a download title for PlayStation Network and Xbox Live
Arcade.
--

اما دوباره بعدش گفتن نه اين فقط يه جُك بوده
Earlier this year it was reported that the game would release via the console networks, but this was soon revealed to have been a joke. The last official update pegged it for PlayStation 3 and Xbox 360 release earlier this year.
--
همین اوبی سافت درسته !!!
هم يوبي ميگن هم اوبي تلفظه ديگه اينور اونور داره ، مثلا Divert رو دايورت ميگن ، ديورت هم ميگن . خيلي وارد حاشيه نشيم:d

آخرین ویرایش:
:دی
اونجاییش که لیوان نسکافه رو میذاره رو صندوغه من فکر کردم بازی میخواد شاد و شنگول بشه صندوغه پا شه وایسه=))
نگو زلزله بوده:))
اون بطریه هم باحال بود وقتی ولش کرد همه افتادن پایین!
یه دمو از گیم پلی هم اومده بود مردم پشت میله ها بودن خیلی جالب بود ولی افت فریمش ادمو کلافه میکرد!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or