I AM ALIVE همچنان زنده است.

• Thread starter Thread starter Naruto
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Naruto

کاربر سایت
بازی I AM ALIVE رو یادتون هست؟بازی در سبک اکشن-ماجراجویی از شرکت یوبی سافت که در سال 2008 تایید شد و در بین IP های بزرگ دیگر این شرکت گم شد.

تیزر جدیدی از این بازی به صورت غیر قانونی منتظر شده که دیدنش خالی از لطف نیست.این تیزر با تیزر رسمی ای که از طرف یوبی سافت در سال 2008 عرضه شده کمی متفاوت است و می تونید اون رو در قسمت منبع مشاهده کنید.سریعا این کار رو انجام بدید چون ممکنه لینک برداشته بشه!!!

آخرین اطلاعاتی که توانستیم در مورد این بازی کسب کنیم این بوده که بازی به طور کامل کنسل نشده و در حال حاضر با یک موتور گرافیکی کاملا جدید در حال ساخت و توسعه است.
i-am-alive-screenshot-big.jpg

منبع:
با تشکر از ashk@n

آخرین ویرایش:
دیدیم و لذت بردیم. المان های جالبی داشت. مثلا اسلحه رو گرفت روی ارازل بعد اونا چون سلاح گرم نداشتن همه دستاشونو بالا بردن اما هر لحظه آماده حمله بودن :دی

جالب بود.انگار از تمام بازیای Ubi یه تیکه رو برداشته بودن،کنار هم گذاشته بودن شده بود I Am Alive !:دی ولی Buildـش خیلی قدیمی بود! انگار این ویدئو رو مثلا چند سال پیش آماده کردن ولی پخشش نکردن!
اینم ویدو:
[video=youtube;d6fRcrNplBQ]http://www.youtube.com/watch?v=d6fRcrNplBQ&feature=player_embedded[/video]

آخرین ویرایش:
این بازی 2008 یه تیزر داشت خیلی باحال بود من یه جایی خوندم که بازی ترسناک هم هست:-bحالا جریان چیه نمیدونم ولی اینا از 2008 تا حالا دارن رو این کار میکنن؟:-oجدیدا مد شده 5 سال رو یه بازی کار میکنن بعد گیم پلیش آشغال از آب درمیاد=))لینک بدون شیلتر نداری؟؟؟؟؟من شیلتر شکن رو که فعال میکنم سرعتم کلی میاد پایین یه ساعت میخاد وایسم تا کتاب چهره:dبیاد بالا(همون فرس بوک;;))

یه سری از انیمیشن هاش که دقیقا کپ از روی Conviction بود مثل پریدن از روی اون ورودیه یا پایین و بالا رفتن از دیوار.
ترکیبی از AC بود SC بود و R6 و GR !!!. فکر کنم هی سازنده ها عوض شدن هرکی یه چیزی ساخته :دی.
یه قسمت بازی FPS بود یه قسمت TPS شخصیتش هم که منو یاد شخصیت اول Dark Sector میندازه. یا همون طراحیه اولیه سم ...

اون قسمت که نیمه نشسته داشت راه میرفت کپ سم توی Conviction بود. کلا شبیه خیلی از بازی ها بود :دی.

خوب بود این که ! نمیدونم این یوبی چه مرضشه هیچی راجب بازی نمیگه . اینکه رو این دیسک نمیاد هم یکی از بدترین خبرهای امسال بود .
من از تریلر خیلی راضی بودم

خوب بود این که ! نمیدونم این یوبی چه مرضشه هیچی راجب بازی نمیگه . اینکه رو این دیسک نمیاد هم یکی از بدترین خبرهای امسال بود .
من از تریلر خیلی راضی بودم

معین فکر کنم شایعه بود !! بعدا اون طوری که یادمه تکذیبش کردن :|:دی
تریلر رو دیدم نسبتا خوب بود !! ولی راستییتش من هیچ امیدی بهش ندارم !! این همه سال الافمون کرده :|:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or