I AM Alive برای PC

RattleSnake

کاربر سایت
i-am-alive-2.jpg

یوبی سافت : I Am Alive را برای PC عرضه نمیکنیم،چون فروش کمش ارزش وقتی که برای آن صرف می کنیم ندارد.

یوبی سافت فعلا امید های عرضه I Am Alive برای PC را کشته است.

Stanislas Mettra یکی از مدیران تولید شاغل در یوبی سافت میگوید که شنیده است اخیرا PC gamer ها از اینکه بازی برای PC معرفی نشده شکایت دارند.

وی افزود :" ایا گیمران فقط به خاطر اینکه هیچ اثری از نسخه ی PC نیست اعتراض میکنند یا اینکه واقعا می خواهند بازی را انجام دهند؟آیا اگر ما بازی را بسازیم،آن ها آن را می خرند!؟

حتی اگر تقاضا هم بود یک چیز جلوی عرضه نسخه PC را میگیرد : ان هم پایرسی است.

" این خیلی سخته چون افراد کمی نسخه ی اصلی بازی را می خرند و ما باید این فروش کم را در برابر هزینه ی مالی و وقتی که می گذاریم سبک و سنگین کنیم."

"شاید فقط 12 نفر و 3 ماه وقت لازم باشد تا بازی را برای PC پورت کنیم؛این کار هزینه ی زیادی در بر ندارد ولی هنوز هم یک هزینه است که باید پرداخت کنیم..اگر فقط 50,000 نفر از مردم بازی را بخرند این کار ( عرضه بازی ) ارزش وقت و هزینه را ندارد."

I Am Alive زمستان امسال برای PSN و XBLA عرضه خواهد شد.
با تشکر از سینا (TCSCELL)

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: raya2
کاملاً موافقم...اصلاً معلوم نیست اینجا چه خبره...

بالاخره آشغاله یا نه.....یکی تکلیف مارو روشن کنه:d

تو هم مارو گرفتی؟:دی
من اونجا به تمسخر دارم میگم منطق اینجا میگه چون بازی واسه PC نیومده یه عده بهش میگن آشغال!!
طرف اومده منو توجیه میکنه که بازیهایی بودن واسه PC نیومدن ولی شاهکار بودن!!

تو هم مارو گرفتی؟:دی
من اونجا به تمسخر دارم میگم منطق اینجا میگه چون بازی واسه PC نیومده یه عده بهش میگن آشغال!!
طرف اومده منو توجیه میکنه که بازیهایی بودن واسه PC نیومدن ولی شاهکار بودن!!

نه بابا...قضیه رو گرفتم...

سیستم نخوندن کامنت و جواب دادن به کامنت بعضی ها رو نگرفتم...:d

اینجا بازیسنتر است
بازی رو pc نیاد میشه آشغال
قربون منطق تون برم من!

آشغال به این دلیل هست چون یوبی علاوه بر این که به تمام ip های معروف خودش گند زده این چن سال ip درست حسابی هم نتونسته رو کنه ، این که اینا می ترسن از فروش هم طبیعیه . گیمر ها پول پا آشغال نمیدن . PC باز ها هم دستشون بازتره بخاطر پایرسی بیشتر . بیچاره حق داره بترسه .

آخرین ویرایش:
بچه ها جم کنید خودتون رو ، این چه وضعیه :|
چرا این مدلی حرف میزنید آخه
این همه بازی برا PC نیومد اینم روش ، حالا بازی بد یا خوب فرقش چیه ؟ چرا دارید جو رو مسموم میکنید ؟
برا اعتبار انجمن اصلا خوب نیست ، نزارید بهمون بخندن

دو تا عنوان بود که وقتی تریلرهاشو دیدم بدون لحظه ای درنگ :d پی به کم ارزش بودنش بردم. درسته که حتما باید game رو تجربه کرد و بعد در موردش نظر داد و از رو ویدئو های منتشر شده قبل از عرضه نمیشه 100% نظر داد اما یکی COJ جدیده بود یکی هم I am alive . اون اولی که تکلیفش مشخص شد این یکی هم تا اینجا رویه ی اونو در پیش گرفته . لااقل تا الان و تصاویری که ازش منتشر شده اینجوری بنظر میاد.
یه تجربه ی بزرگ تو این 16/17 سالی که صرف بازی و وقت گذاشتن این چیزا کردم کسب کردم (مخصوصا تو این 2/3 سال اخیر) . عنوانی که با تاخیر های فراوان عرضه بشه یا تبدیل به شاهکار میشه یا بد فرم سقوط میکنه که ارزش 1 ساعت وقت گذاشتن هم نداره.

همون آشغالی که میگی الان دو ساله که GOTY شده و این همه طرفدار!

این هنوز به یه طرف!! ALAN WAKE چی؟؟ اونم حتما آشغاله؟؟ آره؟:d

برادر شما کلاً اشتباه متوجه شدی...

برو از اول کامنت ها رو بخون....

امین یه حرفی به شوخی در جواب یکی از دوستان گفت...در واقع منظورشو با فعل معکوس گفت.

منم به شوخی یه چیزی جوابشو دادم،اصلاً منظور صحبت چیزه دیگه ای بوده.

وگرنه کدوم .... میگه بازی که رو PC نیاد آشغال حساب میشه. :d

• Like
Reactions: u.T.a

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or