Human Element با موتور CryEngine ساخته خواهد شد

• Thread starter Thread starter Wąnda
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Wąnda

Sacred Spirit
کاربر سایت
Human-Element-PS4-XBO-PC-CryEngine.jpg

Human Element اولین بازی استودیوی Robotoki خواهد بود که قرار است با موتور گرافیکی CryEngine توسعه یابد.
موسس این استودیو کارمند سابق Infinity Ward آقای Robert Bowling است، کسی که قبلا در استودیوی IW برنامه ریز و استراتژیست خلاق تیم بوده است.
Human Element یک بازی در سبک open-world ،دارای المان هایی همچون ترس و بقا و داستانی آخرالزمانی است که بیشتر داستان بازی مرتبط با دنیایی پر از زامبی و تلاش برای زنده ماندن خواهد بود.
"35 سال بعد از نابودی زمین می گذرد، جامعه و مردم آرام آرام می خواهند منطقه خود را گسترش داده، در حالی که باید با خیلی از مشکلات نیز دست و پنجه نرم بکنند."
Bowling در مورد روند ساخت بازی می گوید:
"داستان بلندپروازانه و گیم پلی عالی چیزهایی است که ما به دنبال آن خواهیم بود. CryEngine برای ما بهترین گزینه است. این ویژگی به ما اجازه می دهد تا ما بتوانیم در دنیایی باز جزئیاتی غنی و کاربرپسند را خلق نماییم و نهایتا بتوانیم یک عنوان اول شخص بسیار زیبا را برای بازیبازها به ارمغان بیاوریم."
نسخه PC این بازی قرار است که در نوامبر سال 2015 عرضه شود. هنوز تاریخ دقیقی برای عرضه نسخه های کنسولی (PS4 . XB 1) مشخص نشده است.
[source]

تقریبا 90% بازیهای امروزی همین روند رو پیش گرفتن که یه مشت زامبی ریختن تو بازی میگن بازی ساختیم !

از بهترینش که last of us بود الی.....................

تقریبا 90% بازیهای امروزی همین روند رو پیش گرفتن که یه مشت زامبی ریختن تو بازی میگن بازی ساختیم !
البته توی The Last of Us خبری از Zombie نیست!
اونها Clicker هستند که برخلاف Zombieـها که خیلی غیر واقعی و مسخرند، ریشه هایی داخل طبیعت دارند (نه در مقیاس انسان!) و با آلوده شدن توسط یک نوع قارچ کنترل مغزشون رو از دست دادن (بدنشون کاملا زندست و قلبشون میتپه هنوز)

اونها Clicker هستند که برخلاف Zombieـها که خیلی غیر واقعی و مسخرند، ریشه هایی داخل طبیعت دارند (نه در مقیاس انسان!) و با آلوده شدن توسط یک نوع قارچ کنترل مغزشون رو از دست دادن (بدنشون کاملا زندست و قلبشون میتپه هنوز)

تنها بازی ای که زامبی توش واقعا جذابیت داشت resident evil 3 بود! اصالت زامبی اون موقع به نمایش در اومد،نه الان که کسی ازش نمی ترسه!

دقیقا میدونم چی هستن ! clicker or zombie all same

آره دقیقا موافقم! ناتی داگ گرفته چندتا زامبی ریخته تو یه محیط گفته بازی ساختم! دلیل مسخره بودنشم که برای همه مشخصه! اون متای افتضاح و حتی کاندید نشدن واسه حتی یک جایزه این قضیه رو کاملا ثابت میکنه!

آره دقیقا موافقم! ناتی داگ گرفته چندتا زامبی ریخته تو یه محیط گفته بازی ساختم! دلیل مسخره بودنشم که برای همه مشخصه! اون متای افتضاح و حتی کاندید نشدن واسه حتی یک جایزه این قضیه رو کاملا ثابت میکنه!

من مشکلی با last of us ندارم مشکل من با این سیل عظیم زامبی در بازی های جدیده!

اتفاقا las of us تنها بازی ps3 بود که من تمومش کردم ولذت بردم

من مشکلی با last of us ندارم مشکل من با این سیل عظیم زامبی در بازی های جدیده!

اتفاقا las of us تنها بازی ps3 بود که من تمومش کردم ولذت بردم
فکر کنم شما TLOU رو با دد رایزینگ اشتباه گرفتی چون تا اونجایی که من یادمه TLOU زامبی نداشت فکر کنم اسمشون کلیکر بود !

خیلی هم عالی بالاخره یک بازی ترسناک با طعم لذت بخش کرای انجین :) رزیدنت اویل 7 هم سال 2105 میاد :p فقط حیف که اول شخصه!

62787287703681248435.jpg

- - -ویرایش - - -

فکر کنم شما TLOU رو با دد رایزینگ اشتباه گرفتی چون تا اونجایی که من یادمه TLOU زامبی نداشت فکر کنم اسمشون کلیکر بود !

Dead Rising 3 که ترکوند امسال!

- - -ویرایش - - -

سال 2015 سال زامبی نامگذاری شده :|

آخرین ویرایش:

چه تفاوت بزرگی! چه کلیکر چه زامبی !

کلا متاسف هستم برای برخی از اعضای محترم بازی سنتر که اینقدر جانب دارانه و سطحی به پست ها نگاه میکنن ! وارد هر پست که میشیم دارن در مورد بازی های مورد علاقه وکنسول مورد علاقشون دعوا میکنن . چنان تعصبی دارن بعضی ها انگار وظیفه سنگین تولید اون بازی رو بر دوش کشیدن در صورتی که هممون یه مشت pirates بیش نیستیم !

- - -ویرایش - - -

بزرگوار شما دو tlou زامبی دیدی؟ چون ما ندیدیم :دی.
تفاوت عمده شون
این بود که کلیکر ها سریعتر بودن! حالا هرکی از راه میرسه میگه من که زامبی ندیدم انگار قبل اومدن last of us رشته دانشگاهی شون کلیکر شناسی بوده!;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or