HTC Desire HD

• Thread starter Thread starter AMIN-3
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

AMIN-3

کاربر سایت
Rating - 100%
2   0   0
اسفند سال پیش از دبی خریدم.ساخت چین هست و قهوه ای رنگ.گوشی روت،اس-آف شده و ریکاوری هم نصب شده روش الان هم اندروید 2.3.5 با سنس 3.5 روشه(RunnyDroid v1.1 By PVTeam) .
تا 1.8GHz هم اورکلاک میشه.
نزدیک به 176 تا برنامه فقط نصب شده داره و خیلی دیگه هم داره که نصب نشده و توی رم هستن.هر تعداد برنامه هم خواستید نصب میکنم.
بسیار تمیزه و برچسب صفحه هم تقریبا یک ماه پیش دراوردم و الان هم هیچ خطی نداره.خود گوشی خیلی تمیزه جز چندتا نقطه ی و رنگ پریدگی ریز در حد میلی متر داره که لینک عکس های خودش:
Desktop.rar - 4shared.com - online file sharing and storage - download

و جعبه و لوازم جانبی:
New folder (4).rar - 4shared.com - online file sharing and storage - download

کیف چرمی A-Case به قیمت 30 تومن و جلد ژله ای هوکو رنگ دودی به قیمت 20 تومن هم کنارش هست.کابل USBش هم باز نشده.

با سنسیشن معمولی و xe هم تعویض میشه.

قیمت:500(با خریدار واقعی راه میام)

لینک در بازیرایانه

لینک در ir-tci.org

لینک در and-roid.ir

آخرین ویرایش:
ببخشید دوست عزیز به نظرتون این قیمت برای یه گوشیه ۱ سال کار کرده زیاد نیست؟ اطلاع دارید که برنامه های نصب شده روی گوشی هنگام فروش اصلا حساب نمیشه رو قیمت؟

بله بنده اطلاع دارم.(یه تعداد از برنامه ها هم که پولیه(خریدمشون))
در ضمن قیمت نوی این گوشی الان حول و حوش 660 هست.
توی پست اول هم گفتم که راه میام.
عکس ها رو ببینید متوجه میشید خیلی تمیزه.

آقا انصافا قیمت بالاست.
کار نداریم قیمت نوش چنده ولی با این قیمتی که شما میگی کسی جرات نمیکنه سمتش بیاد وا3 خرید.
قیمت نوش هم حدود 610 تومنه. حالا این قیمت قمه شاید شما جای دیکه قیمت بالا بهت داده باشن

ببین دوست من هر چیزی یه عمری داره این گوشی شما که تا ابد عمر نمیکنه به هر حال عمرش که تموم بشه نفله میشه حالا شما از عمرش یک سال استفاده کردید حالا چون تمیزه دلیل نمیشه که یک سال به عمرش اضافه بشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or