Howard : تا قبل از سال 2014 ،خبری از کنسول های جدید نخواهد بود

• Thread starter Thread starter Behrooz
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Behrooz

کاربر سایت

ps4lol.jpg

"کنسول های جدید (PS4 و Xbox 720) در سال 2012 یا 2013 نخواهند آمد".این صحبت های آقای Todd Howard( کارگردان بازی Elder Scrolls : Skyrim ) در ارتباط با موضوع نسل آینده ی کنسول ها است.
زمانی که مجله ی PSM3 از او سوال کرد که او فکر میکند کنسول های جدید چه موقع خواهند آمد ، وی جواب داد :"مصرف کنندگان از از کنسول ها و سخت افزارهای فعلی خوشحال و راضی هستند."
وی ادامه داد"من فکر کنم هنوز مدتی زمان باقی مونده باشه.مصرف کنندگان از سخت افزارهای (کنسول های) این نسل خوشحال و راضی هستند.کارهای زیادی هست که می توانی با آن ها انجام بدی ،بنابراین من فکر نمیکنم کنسول های جدید سال آینده یا دو سال دیگه بیایند".

ُSource

تو این نسل که هیچ غلطی نکردن معلوم نیست نسل بعد میخوان چی کار..! آدم تو این 6 سال نسل حاضر 10 تا بازی تاپ هم نمیتونه پیدا کنه..

امیدوارم که سال اینده مایکروسافت چیزی معرفی نکنه. واقعا گرافیک بالاتر چیزی نیست که هدف بازیبازها باشه. یه چند روز پیش داشتم هوی رین و گران توریسمو 5 بازی میکردم واقعا برا این نسل گرافیک خیلی خوبی دارن. الان موقع خوبیه که برن سراغ ایده های جدید. کینکت اومده و بازی درست و حسابی هم براش نیس. موو برا پلی 3 هم که چیز خاصی نداره. پتانسیل واقعا بالاس ولی ایده جدید نادر و صفر. یه بازی مث سری PES به خاطر تنبلی و بی لیاقتی سازندگاش هنوز داره تو نسل قبل سیر میکنه. Wii U هم با اومدنش مسلما فشاری رو مایکرو و پلی 3 وارد نخواهد کرد. اگر وارد نسل جدید شدیم اونوقته که دیگه همین بازیها رو با گرافیک جدید به مردم قالب میکنن.

جدا از بحث پتانسیل وکشش واین حرفها حتی اگه از نظر فروش هم نگاه کنیم 360وپلی3 تو این نسل نصبت به انتظاری که مدیرای این دو شرکت داشتن از وضعیت فروش هنوز کم فروختن این حرف در مورد پلی3بیشتر صادقه چون سونی خیلی انظار فروش بیشتر از اینها رو داشت ..
به نظر من حتی از نقطه نظر فروش هم نگاه کنیم فعلا منطق حکم میکنه همین روال ادامه پیدا کنه وسخت افزار جدیدی نیاد تا این کنسولها سود کافی خودشون رو بدن وکمپانیهای سازنده راضی بشن ..
ولی بدی که این مسئله داره ضرر اصلی رو اینجا گیمرها میکنن که باید همین گرافیکها رو تحمل کنن که دیگه داره حال بهم زن میشه ..بعلاوه اینکه تعداد انگشت شماری سازنده بازیها میرن دنبال خلاقیت و ای پی های جدید وبازیها دیگه داره تو این نسل بشدت تکراری وخسته کننده میشه...

بابا بی خیال ! میزان تنوع و نوآوری تو این نسل واقعا بهتر از نسل پیش بود... خیلی بیشتر از 10 بازی تاپ و فک بر انداز میشه نام برد... ولی فعلا کنسول ها تو اوج پختگی و دوران بلوغشون هستند ... من خودم به شخصه دلیلی برای ترانزیت این نسل نمیبینم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or