How to Install VC & Wiiware Games With WAD Installer

سلام دوست من دیگه مشکلی نیستش که پال باش یا نوع دیگه فقط بریز رو وی بازی رو با رنامه region changer مثلا اگه پال بود برنامه رو بذار رو پال راحت بازی می کنی احتیاج به فری کردن بازی هم نیستش من الان راحت این کار رو انجام میدم

من همه کارهایی که گفتی انجام دادم ام وقتی با اون مرده تو بازی حرف می زنم صفحه گیر می کنه و یه صداب خشی میده من 5 دقیقه هم واستادم اما هیچی نمی شه.

سلام دوستان
من يه بازي wii ware نصب كردم(final fantasy the after years ) ولي وقتي مي خوام بازي رو اجرا كنم مثل زماني كه تازه كنسول بالا مياد چند لحظه مكش ميكنه و بعد برميگرده به صفحه ي اصلي
چي كار بايد بكنم؟
ممنون

سلام دوستان
من يه بازي wii ware نصب كردم(final fantasy the after years ) ولي وقتي مي خوام بازي رو اجرا كنم مثل زماني كه تازه كنسول بالا مياد چند لحظه مكش ميكنه و بعد برميگرده به صفحه ي اصلي
چي كار بايد بكنم؟
ممنون
سلام
به 2 دلیل امکان دارد 1: بازی با ریجن نخونه
2: بازی خراب باشه (من maega man 9 رو دانلود کردم وهمین مشکل رو داشتم هم با j و هم با uc )

موفق باشی

موقع نصب بازي اين ارور رو ميده قبلا نمي داد:
ERROR:COULD NOT INSTALL WAD!RET=-1022
در ضمن IOS53-64-v4113.wad و از انيجور فايل ها رو هم نصب كردم...(البته بازي رو هم region change كردم)

با اين برنامه ديگه هيچ احتياجي به بقيه مراحل كه تو پست 1 گذاشتين نيست؟
نه فقط wad installer رو میریزی و تو پوشه ی apps و WAD بازی رو میروزی تو پوشه ی WAD بعد میری تو HBC و wad installer و بازی رو نصب میکنی...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or