How I Met Your Mother

محبوب ترین شخصیت سریال؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    138
عالی بود این اپیزود:دی برای اولین بار توی دو سیزن گذشته از ته دل خندیدم:دی
Your Digits Ma'Lady واسه کسایی که GoT میبینن عالی بود:دی
برایان کرانستون هم عالی بود. حرف زدنش و تهدید کردناش به سبک والتر وایت خیلی چسبید:دی
پ.ن: اون کسایی که میگن مادر زشته واقعا سلیقه شون اوته :|

70603625025112970050.jpg

موقعی که حرف میزد و دندوناش میزد بیرون هم همین نظر رو داشتی؟:دی
البته انصافا زیاد هم بد نیست:دی

این قسمت عالی بود بعد از چندوقت...جالبه که خلق و خوی این مادره شبیه خود تد هستش:دی...
آشناییش با بارنی جالب بود!
این برایانم خوب جوکیه‌ها!!!:دیبه قول بروبچ تهدیداش چسبیدن:دی
کلاً قسمت خوبی بود...
فقط یه چیز:قبلا اعلام شده که تد اخرین نفریه که مادر رو میبینه؟؟:دی اخه به نظرم اینطوری میشه...

Sent from my GT-S6500D using Tapatalk

اینا چرا هنوز دارن رو قضیه اینکه تد عاشق رابین ـه اصرار میورزن ؟ :-/ از قسمت اول تا حالا همین بوده ، بعد یهویی تد نظرش عوض میشه 100 دل عاشق مادره میشه ؟ :|
ولی خب همونطور که بقیه گفتن اپیزود خوبی بود :d .

موقعی که حرف میزد و دندوناش میزد بیرون هم همین نظر رو داشتی؟:biggrin1:
البته انصافا زیاد هم بد نیست:biggrin1:
صددرصد. اصلا این دختره یکی از celeb crush ها منه :دی تا چشه توی بعد سلیقه در بیاد برو بشین روح کوسه ات رو ببین :دی

خیلی باحال بود این اپیزود.. کلی حال کردم ! بارنی ، واقعا بارنی بود.. خیلی چسبید! :d
راستی این Playbook ـه بارنی نمیاد بیرون، بخریم؟! :d

من پلی‌بوک رو ندیدم ولی بروکد هستش...نسخه‌ی فیزیکیشم یکی از دوستای داییم داشت:دی من روم نمیشد برم ازش بگیرم و بخونمش ولی‌خب جلدش همونجوری فانتزی بود...pdf‍شم‌ احتمالاً پیدا بشه:دی

اپیزود ۱۲ که قشنگ بود...
من یه چیزی دیدم جالب بود گفتم بگم براتون:
اونجا که دارن جک راجع ب کنادا میگن اگه ب پشتشون نیگا کنین به ترتیب میبینین ک یه مرده از زنه داره خواستگاری میکنه...بعد زنه حامله میشه...بعدش بچشون فارق‌التحصیل شده...و در آخر مرده مرده زنه خاکسترش رو گذاشته کنارش...و اگه ببینین احتمالاً با یه مرد دیگه میریزه رو هم:دی
by5yva5y.jpg

ujavyrur.jpg

aparu6an.jpg

yta5u7eq.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or