How I Met Your Mother

محبوب ترین شخصیت سریال؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    138
من تا آخر اپیزورد 17 فصل 7 دیدم .

چرا احساس می کنم تکلیف سریال با خودش مشخص نیست . بارنی الان خیلی زائد شده شخصیتش . فقط تو شخصیت ها رشد مارشال و لیلی خوب بوده ، سریال هم دیگه هیچی توش نیست بخندی بهش . شبیه یه درام شده . بیشتر آدم رو تحت تأثیر قرار میده

پ.ن : فصل 1 و 2 بهترین فصل های سریال بودن . لامصب خیلی خدان هنوزم نگاه می کنم از خنده می ترکم .
این چیزیه که ما از اول فصل 7 گفتیم. سریال از اون حالت سیتکام کمی فاصله گرفته. از همون قسمت اول مشخص بود. میخوان جمع و جورش کنن دیگه:دی
کی قسمت 23و24 رو دیده؟
واقعا این قسمت آخرش بود؟
پس تکلیف اون چتر زرده چی شد؟ یا اون هم خونه دوست دختر قبلیش که گویا اون زنش بود؟!!
24 قسمت دیگه مونده هنوز...

من هنوز تاكيد ميكنم كه اين ننه مطمئنا خواهر بارني خواهد بود اگه دقت كنين هم همون اوايل فصل 1 بارني ميگه : Hey Ted .......Do You met my sister ???

در كل فصل 7 بار شوخي ها و طنز سريال حتي در بعضي اپيزود ها به منفي هم كشيده شد كه خب البته چيز بديعي هست چون ديگه ميخواند سرنوشت كاراكتر ها و اين ننه رو مشخص كنند ولي خب من از فصل 7 بيشتر از فصل 6 و 5 لذت بردم !!

ولي بازم ميگم عمرا كه بتونند دوباره يه چيزي مثل فصل دوم رو بسازن لامصب كل اون اپيزود Swarley ميرزه به اپيزود فصل هاي ديگه !

23 و 24 رو هم دیدم . So Lame .

این تد بیخود شده شخصیتش . این ویکتوریا رو فک کنم اول فصل بعد همون تو ماشین برسونه عروسی :دی این طوری اقلا یه خرده هم می خندیم :دی بازنی و رابین ؟ احتمالا وقتی ازدواج کردن هم نشون میده در آینده بخاطر Awesome بودن بارنی حامله میشه این بابا :دی والا . الا بختکی دارن کش میدن سریال رو .

پ.ن : این فصل هر چیش خوب نبود یه چیزیش خوب بود اینم این آهنگ Shake It Out بود . لامصب خوراکم شده :دی

funny_gif_by_luckygay-d41azpb.gif

دوستان من یه جوانمرد میخوام چون این سریالو جسته و گریخته دیدم میخوام ببینم کسی از دوستان هست کل فصلها رو داشته باشه ؟اگه هست بهم پی ام بده ممنون میشم

بچه ها بی صبرانه منتظر فصل هشتم یعنی فصل اخر در 3 مهر باشید. خدا وکیلی بد شد بارنی ازدواج کرد اونم با کی با رابین فصل هشتم فک نکنم زیاد خنده دار باشه. تد هم فک نکنم با ویکتوریا ازدواج کنه. بچه ها همتون میدونید که دوست دختر اخر بارنی (نورا) ایرانی هستش و اسمش نازنین بنیادی هست.

بچه ها بی صبرانه منتظر فصل هشتم یعنی فصل اخر در 3 مهر باشید. خدا وکیلی بد شد بارنی ازدواج کرد اونم با کی با رابین فصل هشتم فک نکنم زیاد خنده دار باشه. تد هم فک نکنم با ویکتوریا ازدواج کنه. بچه ها همتون میدونید که دوست دختر اخر بارنی (نورا) ایرانی هستش و اسمش نازنین بنیادی هست.

تد که معلومه با ویکتوریا ازدواج نمیکنه. همسر تد میشه هم خونه اون دختره که ویکتوریا اون زمان آلمان بودش.

این نازنین بنیادی ظاهرا تو iron man هم بوده...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or