How I Met Your Mother

محبوب ترین شخصیت سریال؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    138
اتفاقا بارنی باید یه سرو سامونی بگیره همونطوری که داستان هم تو این قسمتهای اخیر داره سرو سامون میگیره.
به هر حال در صورتی که داستان رو به گند نکشن و الکی ادامه اش ندن از ادامه سریال استقبال میکنیم چون من یکی که خیلی باهاش حال میکنم.

تو تاپیک همسایه هم گفتم,تا زمانی که منو میخندونه و سرگرمم میکنه میخوام ادامه داشته باشه و اصلا برام مهم نیست که داستان اصلی پیش بره یا نره یا تد زنش کیه و... :دی
==========
این قسمت آخری هم خیلی خنده دار بود:))

دو سه تا قسمت بودن که من خیلی خوشم اومده بود. (+ سیزن 6 که کلا باحاله) میشه اپیزود و سیزن اونا رو بگین چون خیلی وقت پیش اونا رو دیده بودم الان یادم نمیاد میخوام دانلودشون کنم : قدیمیه ولی بازم تو اسپویلر میذارم.
یکی اون قسمتی که مارشال یه همبرگر خورده بود و دنبال اون مغازه میگشت. یکی هم قسمت سوارلی:d . یکی دیگه هم اون قسمتی که تد و بارنی کنترل بار رو میگیرن.

دو سه تا قسمت بودن که من خیلی خوشم اومده بود. (+ سیزن 6 که کلا باحاله) میشه اپیزود و سیزن اونا رو بگین چون خیلی وقت پیش اونا رو دیده بودم الان یادم نمیاد میخوام دانلودشون کنم : قدیمیه ولی بازم تو اسپویلر میذارم.
یکی اون قسمتی که مارشال یه همبرگر خورده بود و دنبال اون مغازه میگشت. یکی هم قسمت سوارلی:d . یکی دیگه هم اون قسمتی که تد و بارنی کنترل بار رو میگیرن.

Season 4, Episode 2: The Best Burger in New York

Season 2, Episode 7: Swarley

Season 4, Episode 13: Three Days of Snow

• Like
Reactions: HDV 7
دوستان سیزن 6 هم تموم شد.
عروسی, عروسیه بارنی بود:d
سر زندگیم شرط میبندم رابین میشه....شرط!!!
آره منم مطمئنم رابینه

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or