آقا هر کی که تا حالا این بازی رو نگرفته بره بگیره.
واقعا قشنگه.Game spot در حقش نامردی کرده.
امتیازی که من به این بازی میدم بالای 8 هستش. خدایی بازی قشنگی هستش.
از دوستانی که بازی رو گرفتن بیان بگن ببینیم بازیش چطوری که Gamespot بهش امتیاز 2 رو داد !!! من تا حالا این امتیاز رو تو عمرم ندیده بودم که چشممون به جمالش روشن شد زیرشم نوشته بود Terrible (فاجعه) .
من گرفتمش. خدایی بازی جالبی هستش . گرافیکش از COD 3 هم بهتره . هوش مصنوییش در حد COD 2 هستش شایدم بهتر از اون باشه . از نظر صدا گذاری هم من مشکلی ندیدم . Load بازی هم حدود 15 ثانیه طول میکشه . گیمپلیش هم از COD 3 بهتره . من وقتی رفتم WEST دیدم داره دموی این بازی رو نشون میده , اول فکر کردن داره دموی COD 3 رو نشون میده ولی وقتی از محمد سوال کردم گفت این Hour of victory هستش . به همه پیشناهاد میکنم این بازی رو بگیرن . Gamespot رو بی خیال . فکر کنم بین Midway و Gamespot یه مشکلی پیش اومده که این امتیاز رو به این بازی داده. IGN هم بهش 5.7 داده که به نظر من بازم بی انصافی کرده.
درسته بازی دارای باگ هست ولی اونجور نیست که مزاحم بازی کردنت بشه.مثلاً دشمن توی در گیر می کنه و تو می تونی اونهارو بکشی.ولی اونجوری نیست که اعصابت رو خرد کنی.و بازی هم همونطوری که kalagar2142گفت.بدون کم و کاست.
قابل توجه کسانی که دوستدار Achivmentهستند.
این بازی مثل نقل و نبات برات Achivmentمیرزه.من تا اینجا که مرحله دو رو رد کردم 115 تا بهم داده. که من فکر کنم در نوع خودش بی نظیره.
بعد بازی به صورتی هست که تو هر مرحله تو می تونی یک نفر رو انتخاب کنی.
1-Light assult
2- sniper
3- commando
در هر مرحله می تونی به جای هر یک که خواستی بازی کنی.
8 تا 9.
kalagar2142 راست میگه.ولی اگه بخوای برای داشتن باگ به این بازی امتیاز پایین بدی خیلی بی انصافی چون همونطور که گفته شد در بالا باگ ها از قشنگی بازی چیزی رو کم نمی کنند. من تا اینجا فقط یک باگ دیدم. در مورد هوش مصنوعی هم من قبول دارم و باعث شده که از امتیاز این بازی کاسته بشه.
در غیر اینصورت این بازی می تونست امتیازی بالای 9 داشته باشه.
GOOD LUCK