نميدونم اين بازي چي داره كه تمام ملت تو گيم اسپات دارن بهش بدوبيراه ميگن. تا اون موفع كه من نگاه كردم هيچكي بهش امتياز بالاي 5.5 نداده![]()
يه دمو از اين بازی ديدم واقعاً متأثر شدم
حرکت دشمنا و يارای خودی مثل بازی متخصص تو ps1 میمونه،انگار فشفشه کردن تو ***** يارای خودی،،،خيلی ضعيف کار شده...اصلاً
رو اين بازی حساب ويژه باز نکنيد![]()
من قبلا فکر می کردم بازی خوبی بشه اما کیفیتش هر روز پایین اومد 
این بازی از سایت gamespot نمره فوق العاده ضعیف 2.0 رو گرفت و واقعا به بدترین شکل ممکن از یکی از موتورهای قدرتمند دنیای بازی یعنی unreal engine 3.0 استفاده کرد
فکر نمیکنم تا الان بازی رو 360 از گيم اسپات نمره 2.0 گرفته باشه..........
من بيشتر از همه واسه مايکروسافت متأثرم که اجازه میده يه همچين بازيهايی بياد رو کنسولش..

نکنه جدا فکر کردین مایکرو باید اجازه بده؟:laughing:
اصلا ربطی به مایکروسافت نداره که
یه دستگاهی هست به اسمه ...(یادم نمیاد:laughingسلام دوست عزیز. اتفاقا خیلی هم ربط داره.
شما هیچ بازی رو پیدا نمیکنی که روش آرم مایکروسافت نداشته باشه، و بدون موافقت مایکروسافت هیچ بازی بطور رسمی نمیتونه برای 360 ریلیز بشه و بفروش برسه. فعلا اینطوریه.حالاممکنه در آینده مایکروسافت قانونشو عوض کنه و بگه هر کی بخواد بیاد بازی بسازه و بفروشه! ولی فعلا اینجوری نیست. جالبه که بدونید برنامه ریزی برای 360 کارراحتی نیست که هر کمپانی بتونه بازی درست کنه، برای اجرای بازی هم 100 % مایکروسافت باید این اجازه رو به شرکت بازیساز بده که بتونه کدشو رو این کنسول اجرا کنه. کشک که نیست.
والسلام.