Hot Pursuit از بازیهایی مثل Call of Duty الهام گرفته است!

.::XIII::.

کاربر سایت
nfs-hot-pursuot.jpg

به گفته EA تصادفات در NFS:Hot Pursuit از بازیهای شوتری همانند Call of Duty الهام گرفته شده است.

رئیس بخش بازاریابی Keith Munro به Edge گفت:شرکت از شوترهای مختلفی از جمله Battlefield و Call of Duty الهام گرفته است.

وی افزود،سازندگان در واقع از قابلیت تعامل با نمای داخل کابین (که قبلا در Shift شاهد آن بودیم) استفاد کرده اند که این امر احساس رانندگی واقعی و لذت بخشی را برای فرد به ارمغان می آورد.

ما در مورد پایه گذاری و آغاز سبک First-person driving به جای First-person shooting صحبت می کنیم.ضربه و برخوردی را که درون یک ماشین مسابقه حس میکنید هیچ فرقی با تیر خوردن در Battlefield ندارد که این امر بواسطه تعامل با نمای درون کابین خشن و تهاجمی از آب در آمده.

Munro در ادامه توضیح میدهد که مورد فوق تنها مورد الهام گرفته شده از بازیهای شوتر نیست.

مورد دیگری که از Call of Duty و Battlefield قرض گرفته ایم،چگونگی و معیار یک تجربه آنلاین درخور توجه و اعتیاد آور است.بازی تمرکز ویژه ای برروی ارتباط گروهی دارد.

زمان عرضه دقیق بازی 16 نوامبر برای US و 19 نوامبر برای UK اعلام شده است.

منبع

بیچاره کنسول ها
نمیدونم از گرافیک اینجور بازیا چی نصیب اونها میشه .
توی نسخه قدیمیش میشد وقتی که پلیس بودی روی زمین سیخ متری گذاشت .
اینجا چی در انتظارمون خواهد بود ؟

اره برقی نداره متحول بشه بازی ؟ :))
طبق یه مثلی، تو از من بیشتر عمر میکنی. اومدم بگم از گیرز الهام نگرفته که تحول ایجاد کنه :دی

واقعا مسخره ترین حرفی بود که شنیدم. یعنی چی مثلا؟ هر چقدر فکر میکنم می بینم کل حرفاش بی معنیه و بازار شیرین کنی. تیر خوردن چه ربطی به تصادف داره؟
آنلاین CoD چه ربطی به آنلاین ریسینگ و دزد و پلیسی داره؟ جمعش کن باووو :دی

اولش که تیتر رو خوندم گفتن WTF بعدش اومدم تو اروم گرفتم:دی احتمالا بازی میشه ماشین جنگی-
Blur و S/S بهشون حال داده!

پ.ن:میگم مخفی کاری هم داره؟ شاید از Snake الهامی ،چیزی گرفته باشنا

همه اینا رو بی خیال ! من از نمایشش تو کف یه چیزم! کجای دنیا ماشین های پلیسش reventon هست؟!:دی
این ماشین تا اونجایی که میدونم تعدادش محدوده بعد اون وقت ماشین پلیسه؟!:دی

آخرین ویرایش:
چی چی خوب میشه ؟ :دی اگه اینطوره ما همش میمیریم :دی
امیدوارم بشه پلیس شد !!! :-؟

به نظر میاد گرافیکش از شیفت خیلی بهتره !
GI_img_02.jpg
بله..البته به نظر من بیشتره!!!
ولی باگ هاش هم مثل اینکه بیشتره!!!تو بازی ماشینی باگ ندیده بودیم که دیدیم!!:d
سمت چپ تصویر این نمیدونم چیچی که جلوی ماشن میذارن برای جلوگیری از عبور صاف داره میره تو زمین!!:))

همه اینا رو بی خیال ! من از نمایشش تو کف یه چیزم! کجای دنیا ماشین های پلیسش reventon هست؟!:دی
این ماشین تا اونجایی که میدونم تعدادش محدوده بعد اون وقت ماشین پلیسه؟!:دی
خیلی مسخرس از این ماشین 22 تا تولید شده بود که 2 تاش واسه نمایشگاه خود لامبورگینی بود:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or