PlayStation Horizon Forbidden West

سازنده
Guerrilla Games
تاریخ انتشار
February 2022
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 5
170764
Horizon Forbidden West یک بازی اکشن نقش آفرینی است که توسط استودیوی Guerrilla Games ساخته شده و توسط Sony Interactive Entertainment برای PS5 منتشر خواهد شد. داستان بازی در آینده‌ای دور و هزار سال پس از زمان حال اتفاق می‌افتد، جایی که نسل تمدن بشری سقوط کرده و جهان در سلطهٔ موجوداتی شبیه به دایناسور با بافت‌های فلزی قرار گرفته و آن‌ها تبدیل به نیرومندترین مخلوقات این جهان شده‌اند. این بازی دنباله ای بر Horizon Zero Dawn است، در دنیای پساآخرالزمانی با دیدگاه سوم شخص و جهان باز روایت می شود. بازیکنان باری دیگر کنترل کارکتر بسیار محبوب، الوی را به دست خواهند گرفت، الوی در قسمت جدید به نقاط دوردست، کالیفرنیای غربی که توسط طوفان های گسترده و ماشین های کشنده ویران شده است سفر می کند. لوکیشن های بازی یادآور مکان های واقعی هستند، Yosemite Valley از دیگر مکان های برجسته بازی خواهد بود، امکان کاوش در زیر آب برای اولین بار به بازی افزوده شده‌است. گوریلا گیمز در این تریلر نوع جدیدی از دشمنان و محیط‌های جدید از بازی را با جلوه‌های بصری خیره کننده بر روی کنسول نسل بعدی پلی استیشن به نمایش گذاشت. همچنین خانم Ashly Burch بازیگر نسخه اول، در این قسمت نیز در نقش الوی به ایفای نقش خواهد پرداخت.
آپدیت: گیمپلی منتشر شده بخشی از بازی را نشان می‌دهد که ایلوی دوست وفادار خود، ارند را به سان فرانسیسکو فرستاده تا تکنولوژی خاصی را برای او پیدا کند، اما با قبلیه‌ای به‌نام Tenakth درگیر می شود و حال ایلوی باید ارند را نجات دهد. نمایش 14 دقیقه‌ای بازی، مبارزات با دشمنان انسانی و غیرانسانی را شامل می‌شود. همچنین کمی جلوتر، سازندگان از تجهیزات جدید ایلوی که برای جابجایی سریع‌تر در محیط استفاده می‌شود نیز رونمایی کردند.
همانطور که در تریلر معرفی اشاره شده بود، محیط‌های زیر آب اکنون بر خلاف نسخه اول قابل کاوش هستند. داستان Horizon Forbidden West شش ماه پس از وقایع نسخه اول اتفاق می‌افتد و ماجراجویی‌های ایلوی اینبار، در میان خرابه‌های مناطق غرب آمریکا که در زیر آب فرو رفته‌اند، جریان دارد. سازندگان در خصوص گیمپلی بازی تأکید دارند که تاکتیک‌ها و انتخاب‌های بازیکنان نقش مهمی را در نسخه دوم ایفا می‌کند.
استودیوی Guerrilla Games در پایان نمایش رویداد State of Play اعلام کرد که در هنگام نزدیک‌تر شدن به عرضه بازی، اطلاعات بیشتری را از آن به اشتراک خواهد گذاشت. بازی Horizon Forbidden West هنوز تاریخ عرضه دقیقی ندارد و در زمان نامشخصی از سال 2021 برای پلی استیشن 4 و پلی استیشن 5 منتشر خواهد شد.
148728
"پس از پایان یافتن جهان چیزهای زیادی برای کشف وجود دارد ―Sylens"​
Sylens یک پژوهشگر سرگردان و بنیانگذار Eclipse است. او شیفتگی زیادی به تاریخ و فن آوری های باستانی دارد، او درقسمت اول با الوی متحد می شود تا حقیقت موجود در ماشین ها و سرنوشت افراد را قبل از مرگشان کشف کند. او در طول بازی سعی می کند اعتماد الوی را نسبت به هدفی که در سر می پروراند بدست بیاورد، کسی که تا پایان بازی به الوی مشاوره می داد مشخص می شود خود، خطرناکترین آنتاگونیست بازی است، در قسمت جدید بازی نقشی پررنگ خواهد داشت.

image_horizon_forbidden_west-42164-4519_0006.jpg image_horizon_forbidden_west-42164-4519_0003.jpg image_horizon_forbidden_west-42164-4519_0002.jpg image_horizon_forbidden_west-42164-4519_0001.jpg image_horizon_forbidden_west-42164-4519_000422.jpg image_horizon_forbidden_west-42164-4519_000522.jpg image_horizon_forbidden_west-42164-4519_0007222.jpg

آخرین ویرایش:
دوستان یه اف تاپیک درمورد خرید بازی بهتون بگم
از اونجایی که نسخه ps5 هنوز ۷۰ دلاره
یه مطلب تو ای جی ان زده اینم لینک
از سایت برید نسخه ۶۰ دلاری رو بخرید بعد براتون اپدیت رایگان برا ps5 فعال میشه اینطوری ۱۰ دلار سیو میکنید
خب من اینجوری خریدمش،فقط اگه آپگرید نشه باید خسارتم رو بدید :)
رو بازی هم کلا آرم ps4 نوشته،یکم ترسناک شد

• Like
Reactions: Taha75
ماشالله رو گنج خوابیدی خوش به حالت رو پر قو زندگی میکنی من که پول اکانت هکیشم ناقابل 100 هزار تومان ندارم

و پول :D من واقعا نمیدونم چجوری باید اینا رو بخرم. البته من Gran Turismo بازی نمیکنم ولی همین Horizon و Elden Ring و برای من Fatal Frame روی هم کلی پوله :( فکر کنم Horizon میره برای عید :-" Fatal Frame هم میره برای October سال بعد تا شاید توی Halloween یه تخفیفی بخوره :))
off topic هست ولی باید نوشته بشه

بعد از ارسال پست قصد داشتم تا اعداد رو حذف کنم، ولی نقل قول شده بود و دیگه عملاً ارزشی نداشت این کارم
جسارتاً هدف شوآف نبوده، بیشتر هدفم این بود که بگم برای عناوین خوب، طرفدارهایی هستند که حاضرن هزینه کنن، حتی اگر هزینه شون بالا باشه. حتی اگر خیلی پشت سر هم باشه. قطعاً همه براشون زور داره، عناوینی رو که قبلاً با ۲۰۰ هزار تومان بصورت فیزیکی تهیه می کردند رو حالا باید با اعداد بسیار بالاتری فرضاً بصورت اشتراکی تهیه کنن، و قطعاً یکسری محدودیت ها رو هم برای همه بوجود میاره

در هر صورت اگر نوشته‌ی من باعث رنجش خاطر شما به هر دلیل شده عذرخواهی می کنم، چون هدفم اصلاً ایجاد رنجش خاطر دوستان نبوده

آخرین ویرایش:
off topic هست ولی باید نوشته باشه

بعد از ارسال پست قصد داشتم تا اعداد رو حذف کنم، ولی نقل قول شده بود و دیگه عملاً ارزشی نداشت این کارم
جسارتاً هدف شوآف نبوده، بیشتر هدفم این بود که بگم برای عناوین خوب، طرفدارهایی هستند که حاضرن هزینه کنن، حتی اگر هزینه شون بالا باشه. حتی اگر خیلی پشت سر هم باشه. قطعاً همه براشون زور داره، عناوینی رو که قبلاً با ۲۰۰ هزار تومان بصورت فیزیکی تهیه می کردند رو حالا باید با اعداد بسیار بالاتری فرضاً بصورت اشتراکی تهیه کنن، و قطعاً یکسری محدودیت ها رو هم برای همه بوجود میاره

در هر صورت اگر نوشته‌ی من باعث رنجش خاطر شما به هر دلیل شده عذرخواهی می کنم، چون هدفم اصلاً ایجاد رنجش خاطر دوستان نبوده

متاسفانه به جایی رسیدیم که یه عده‌ی نسبتا زیادی توانش رو ندارن که گیم رو به روز پیگیری کنن و اونجور که دلشون میخوان ازش به موقع و به اندازه لذت ببرن. اگه توان خرید کنسول رو داشته باشن تمام سعیشونو میکنن که یا هکی یا ظرفیتی یا شریکی با یکی از دوستاشون، بازیای مورد علاقشون رو تهیه کنن. از طرف دیگه ما تو این لجنزاری که زندگی میکنیم تفریحی جز گیم نداریم و اگه پولی در دسترسمون باشه برای خرج کردن هیچ دلیلی برای نگه داشتنش نیس چون هر ثانیه بی ارزشتر میشه برای همین حتی مبلغ زیادی هم باشه حاضریم پای گیم ازش استفاده کنیم. از طرف دیگم همگی تو این داستانا و شرایط تو یک سمت ماجرا قرار داریم و قطعا کسی قصد فخرفروشی و توهین به دیگران رو ندارن. هر چند این جمله کاملا مسخره و کلیشه‌ای هستش ولی امیدوارم یه روزی همه به همون شکلی که دوس دارن از زندگیشون لذت ببرن

پیش نمایش این بازی رو دیدم عجب گرافیکی داره بنظرم تفاوت زیادی بین 4 و 5 وجود داره البته با این قیمتا شانس بیارم بتونم چند سال دیگه روی ps5 بازیش کنم که تا اونموقع بازی هایی با گرافیک خیلی بیشتری توی بازار موجود میشه .
دو سال پیش یه نفر با دو ملیون حقوق ، یک دهم از حقوقش رو میداد بازی پلمپ به قیمت 200 تومن میخرید بعد از بازی کردن سه ماه بعدش میفروخت 150 تومن . اون موقع کلی بازی کار کرده توی سایتها برای فروش موجود بود ولی الان اصلا بازی کار کرده گیر نمیاد . اکانتیش هم قیمتاش وحشتناکه.

آخرین ویرایش:
بخشی از گیم پلی بازی بر روی پلی استیشن 5. گرافیک فوق العاده و تطبیق پذیریش با طراحی سبک هنری بازی دقیقا مثل بوم نقاشی هستش.

ویرایش : یه سری پست ها گفته شده که این گیم پلی نمایش داده شده بر روی پلی استیشن 4 پرو و به صورت کلی کنسول های نسل هشتمی هستش.

صحت و سُقم خبر رو دقیقا نمیدونم. داستان هر چی باشه، واقعا استودیوی Guerrilla دستاورد های گرافیکیش در صنعت گیم عجیب و غریبه.

میذارم در اسپویل و شاید خیلی ها دوست نداشته باشن محیط بازی براشون اسپویل بشه.​

آخرین ویرایش:
بخشی از گیم پلی بازی بر روی پلی استیشن 5. گرافیک فوق العاده و تطبیق پذیریش با طراحی سبک هنری بازی دقیقا مثل بوم نقاشی هستش.

ویرایش : یه سری پست ها گفته شده که این گیم پلی نمایش داده شده بر روی پلی استیشن 4 پرو و به صورت کلی کنسول های نسل هشتمی هستش.

صحت و سُقم خبر رو دقیقا نمیدونم. داستان هر چی باشه، واقعا استودیوی Guerrilla دستاورد های گرافیکیش در صنعت گیم عجیب و غریبه.

IMG_20220127_174029.jpg
واقعا ترکوندن ^:)^ ^:)^ @-)

روی PS4 ـه و پشم ریزونه. چون اون نورپردازی اختصاصی خود الوی روی PS5 رو نداره.

بین نسلی بودن بازی کارو خراب کرد..
حالا مقایسه ها میاد ولی فکر نکنم نسخه ps5 و ps4 تفاوت ها زیاد باشه.یک سه چهار سال دیگه باید منتظر بمونیم تا گوریلا بازی تماما نسلی بده!!!!!!!خداییش ظلمه به کسانی که ps5 خریدن..

بین نسلی بودن بازی کارو خراب کرد..
حالا مقایسه ها میاد ولی فکر نکنم نسخه ps5 و ps4 تفاوت ها زیاد باشه.یک سه چهار سال دیگه باید منتظر بمونیم تا گوریلا بازی تماما نسلی بده!!!!!!!خداییش ظلمه به کسانی که ps5 خریدن..
تصور بازی تمام نسلی از استدیو های سونی تو دو سال اول از همون اول هم اشتباه بوده نه فقط بخاطر وجود ps4 بخاطر اشنایی با معماری ps5 و روند طولانی پروسه ساخت بازی تمام نسل بعدی نمونش ناتی داگ که تو بهترین حالت دو سال دیگه بازیش میاد بیرون به مراتب استدیوهای دیگه مثل گوریلا هم یک سال بعد بازی تمام نسل بعدیشون میاد بیرون با وجود چند شاخه شدن تیمشون
همین الانش هورایزن بالاترین گرافیک اوپن وورد رو داره نمایش میذاره
بجا این حرفا از بازی لذت ببریم

تصور بازی تمام نسلی از استدیو های سونی تو دو سال اول از همون اول هم اشتباه بوده نه فقط بخاطر وجود ps4 بخاطر اشنایی با معماری ps5 و روند طولانی پروسه ساخت بازی تمام نسل بعدی نمونش ناتی داگ که تو بهترین حالت دو سال دیگه بازیش میاد بیرون به مراتب استدیوهای دیگه مثل گوریلا هم یک سال بعد بازی تمام نسل بعدیشون میاد بیرون با وجود چند شاخه شدن تیمشون
همین الانش هورایزن بالاترین گرافیک اوپن وورد رو داره نمایش میذاره
بجا این حرفا از بازی لذت ببریم
اینا رو برو به جیم رایان بیشعور بگو که به نسل ها اعتقاد داشت.!!!من اگر مجبور نبودم تا دو سه سال سمت ps5 نمیرفتم.

اینا رو برو به جیم رایان بیشعور بگو که به نسل ها اعتقاد داشت.!!!من اگر مجبور نبودم تا دو سه سال سمت ps5 نمیرفتم.
ول کنید این نق زدن هارو،بازی به این خوبی.مطمعن باش جیم رایان هم اگه مجبور نبود بین نسلی نمیکردش.دنیا تو این ۲-۳ ساله مشکلات کم نداشته

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or