Multi Platform Honkai: Star Rail

سازنده
HoYoverse
تاریخ انتشار
2023/04/26
ناشر
HoYoverse
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
63.jpg
"Honkai: Star Rail عنوان جدیدی از مجموعه HoYoverse با تم فانتزی نقش آفرینی فضایی می باشد. سوار Asteral Express شوید و شگفتی های بی نهایت کهکشان را در این سفر پر از ماجراجویی و هیجان تجربه کنید. بازیکنان با همراهان جدید در جهان های مختلف و حتی به صورت تصادفی با چهره های آشنا ملاقات میکنند. آنها با هم بر مبارزات ناشی از استالارون غلبه خواهند کرد و حقایق پنهان پشت آن را کشف خواهند کرد."

منبع: Honkai: Star Rail Will Be Officially Available From 4/26/2023!

تاریخ انتشار: ۲۶ آپریل ۲۰۲۳ (هم اکنون قابلیت Pre-Install داره)
پلتفرم ها: PC, Android, PS4, PS5, iOS
بازی Free to Play هست. برای Pre-install از لینک زیر اقدام کنید:
Honkai: Star Rail Will Be Officially Available From 4/26/2023!

تریلر توکیو گیم شو ۲۰۲۲:

View attachment Tokyo_Game_Show_2022_Witness_Honkai_Star_Rail_8s40um2x_Ks_136.mp4

تریلر انتشار بازی:

View attachment Official Release Trailer - _Interstellar Journey_ _ Honkai_ Star Rail.mp4

تریلر معرفی کاراکترها:

March 7th:

Serval:

Bailu:

Yanqing:

Himeko:

Gepard:

Seele:

1682496562074.jpg

اروپا:

@NHM
701507225

@ce7en44
701179041

@hadi_gamer
700262084

@R O N I N
700674766

@DedSec88
701519188

@V.s
702169668

@Oyuusui
700253948

@Hanzokiba
703071726

@Katsura
703063770

@Astroomiin
700604766

@Jhamed
700631390

@BARDI YA
700058283

@saeed yousefi
714812964

آمریکا:

@R O N I N
600842386

آسیا:

آخرین ویرایش:
سلام دوستان من ميخاستم در مورد اين بازى بپرسم چطوره؟ تكى برى حال ميده ؟ داستانش درگير كنندست ؟ در اين مورد ممنون ميشم راهنمايى كنيد
این بازی کلا سینگل پلیره، صرفا برای یک سری از دانجن های فارم،میتونی یکی از کاراکترهای لیست دوستات رو قرض بگیری(و خودت بازی میکنی با اون کاراکتر، دوستت هیچکاره ست:-" و حتی نیازی به آنلاین بودنش نیست)

داستانش خوبه، ولی آپدیت به آپدیت میره جلو
حالا برای شروع محتوای زیادی داری به نسبت

ایونت ها و مراحل مربوط به کاراکترها و اینا هم هست ، کلا محتوا زیاد داره، میتونی تستش کنی ببینی با سیستم بازی اوکیی یا نه (پیشنهاد: حداقل تا باس دوم برو:-" )

از اشتباهات من درس بگیرین و وقتی که نمیتونین یه کارکترو گارانتی کنین prefarm نکنین. :D
من Fu Xuan رو کامل prefarm کردم ولی ۵۰-۵۰ رو باختم، دیگه هم جید ندارم. :D :>
به من هم نداد :-"
ولی فرق من و تو اینه که من هنوز دارم برای کاراکترهای بنر قبلی فارم میکنم، پری فارم پیشکش:D

از اشتباهات من درس بگیرین و وقتی که نمیتونین یه کارکترو گارانتی کنین prefarm نکنین. :D
من Fu Xuan رو کامل prefarm کردم ولی ۵۰-۵۰ رو باختم، دیگه هم جید ندارم. :D :>
توی شاپ هم هرچی بود رو تبدیل کردی به ویش؟ :-"

امیدوارم تا آخر بنر بگیریش:دی گامباره!!!

---

سوال!!!
این ایونت های ماندنار رو اکر سر تایم خودش نریم، به جز امتیازهای بتل پس، چه چیزایی از دست میره؟ :-"

سلام دوستان من بازی رو تازه شروع کردم چندتا سوال داشتم
1.عنصر بازیکنان و چه جوری میشه عوض کرد
2. سوال و جوابها روی بازی تاثیر داره یا نه مثلا اگه اشتباه جواب بدم امکان از دست دادن میشن میشن میشه
3.بهترین تیم که میشه فیری بست کیا هستن

امیدوارم تا آخر بنر بگیریش:D گامباره!!!

---

سوال!!!
این ایونت های ماندنار رو اکر سر تایم خودش نریم، به جز امتیازهای بتل پس، چه چیزایی از دست میره؟ :-"

الان شما هم گنشین رو صبح تا شب بازی میکنی هم اینو؟ خدا قوت واقعا :D

یادش بخیر خیلی سال پیش هونکای ایمپکت رو گوشی بازی میکردم چقدر حال میداد. البته اون خیلی جمع و جور بود نسبت به بازیای جدیدشون. از کجا به کجا رسیدن :D
حالا به عنوان کسی که حوصلش نکشید تا گنشین رو طولانی مدت بازی کنه، اینو پیشنهاد میکنید یا نه؟ :D

• Like
Reactions: ce7en44
الان شما هم گنشین رو صبح تا شب بازی میکنی هم اینو؟ خدا قوت واقعا :D

یادش بخیر خیلی سال پیش هونکای ایمپکت رو گوشی بازی میکردم چقدر حال میداد. البته اون خیلی جمع و جور بود نسبت به بازیای جدیدشون. از کجا به کجا رسیدن :D
حالا به عنوان کسی که حوصلش نکشید تا گنشین رو طولانی مدت بازی کنه، اینو پیشنهاد میکنید یا نه؟ :D
هیچکدوم رو صبح تا شب بازی نمیکنم:-"
گنشین مپ جدید که دادن تو 4~5 روز جمع شد:D بقیه روزا ربع ساعتست :D
ابن از اون کمتر :D

بازی از گنشین کمتر وقت میگیره کلا چون اکسپلوریشن اینا نداره ، ولی بیلد کاراکترها توش واجب تره(و به نظرم سخت تر و وقت گیرتر:-" )

از اونطرف یکی از مدهای اصلی بازی حالت روگ لایک داره که تو خوشت میاد:D
اما!!! نمیتونی مثل بازی های روگ لایک دیگه زرت زرت پلی استایل رو تغییر بدی، چون بیلد کاراکترها سخته، شاید بعد از یک سال که همه جور کاراکتری داشته باشیم، راحت تر بشه سبکای مختلف رو بازی کرد:D

همین پچ فعلی هم یه آپدیت برا این بخش دادن، چیز خفنی بود:D

به طور کلی خودم گنشین رو بیشتر ترجیح میدم:D
اما یهو دیدی با این حال کردی، تستش کن:D
ولی تا باس دوم بازی رو برو جلو:-"

امیدوارم تا آخر بنر بگیریش:D گامباره!!!
اره، به غیر از آخرای Swarm Disaster که خیلی مشکله و سه چهار تا کوئست، هرچی جید دیگه تو بازی بود رو خرج کردم. :D

البته خب شانسم تو این بازی تا الان خوب بوده، پس این یجورایی کارماس. :D

سوال!!!
ایونت هایی مثل Aurum Alley و موزه بلوباگ خیلی از ریوارد هاشون رو از دست میدی (عملا ۸۰٪)، ولی مثلا Swarm Disaster کامل دائمیه و هیچیشو از دست نمیدی.

این بازی به طور کلی خیلی کمتر از گنشین وقت میگیره. خودمم یه دلایلی که گنشینو یه مدته گذاشتم کنار اینه که واقعا خیلی وقت میگرفت وقتی کانتنت جدید عرضه میشد.

این بازی روزانه حدود ۵-۱۰ دقیقه وقت میگیره، داستان پچ های جدید هم معمولا ۳-۴ ساعت.

سلام دوستان من بازی رو تازه شروع کردم چندتا سوال داشتم
1.عنصر بازیکنان و چه جوری میشه عوض کرد
2. سوال و جوابها روی بازی تاثیر داره یا نه مثلا اگه اشتباه جواب بدم امکان از دست دادن میشن میشن میشه
3.بهترین تیم که میشه فیری بست کیا هستن
سلام
1.هر کاراکتر یه دونه عنصر و مسیر مخصوص خودش رو داره که نمیشه عوض کرد. فقط تنها کاراکتر اصلی تو روند بازی عنصر و مسیر های جدیدش باز میشه که فعلا دو تاش باز شده
2.تو روند اصلی داستان نه. فرعی هاش تک و توک جواب تاثیر داره برای جایزه یا اچیومنت مثال: میپرسه چندتا هواپیما رد شد درست جواب بدی 5000 تا کردیت صدقه میده در حالی که برای فول اپ کردن یه کاراکتر حداقل 3 میلیون کردیت لازمه:D منظورت هم دیالوگ باشه اره حرفی که انتخاب کنی جواب های متفاوتی میگیری که بعضی هاش خنده دارن :D میشن هم من که ندیدم, پس جواب نه هست :D (منم به شک انداختی :D)
3.اوایل بازی یه کاراکتر 5ستاره تضمینی:> با 50 تا وارپ زدن میگیری :D اونو بگیری بهتر میشه گفت چه تیمی ببندی :-"

uid بچه ها پست اول تاپیک هست که اد کنی
uid خودت رو هم بزار

سلام
1.هر کاراکتر یه دونه عنصر و مسیر مخصوص خودش رو داره که نمیشه عوض کرد. فقط تنها کاراکتر اصلی تو روند بازی عنصر و مسیر های جدیدش باز میشه که فعلا دو تاش باز شده
2.تو روند اصلی داستان نه. فرعی هاش تک و توک جواب تاثیر داره برای جایزه یا اچیومنت مثال: میپرسه چندتا هواپیما رد شد درست جواب بدی 5000 تا کردیت صدقه میده در حالی که برای فول اپ کردن یه کاراکتر حداقل 3 میلیون کردیت لازمه:D منظورت هم دیالوگ باشه اره حرفی که انتخاب کنی جواب های متفاوتی میگیری که بعضی هاش خنده دارن :D میشن هم من که ندیدم, پس جواب نه هست :D (منم به شک انداختی :D)
3.اوایل بازی یه کاراکتر 5ستاره تضمینی:> با 50 تا وارپ زدن میگیری :D اونو بگیری بهتر میشه گفت چه تیمی ببندی :-"

uid بچه ها پست اول تاپیک هست که اد کنی
uid خودت رو هم بزار
سلام مجدد. ممنون بخاطر وقتی که گذاشتی. تشکر. حتما کاراکتر مورد نظرم رو بگیرم uid خودم رو میذارم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or