Multi Platform Honkai: Star Rail

سازنده
HoYoverse
تاریخ انتشار
2023/04/26
ناشر
HoYoverse
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
63.jpg
"Honkai: Star Rail عنوان جدیدی از مجموعه HoYoverse با تم فانتزی نقش آفرینی فضایی می باشد. سوار Asteral Express شوید و شگفتی های بی نهایت کهکشان را در این سفر پر از ماجراجویی و هیجان تجربه کنید. بازیکنان با همراهان جدید در جهان های مختلف و حتی به صورت تصادفی با چهره های آشنا ملاقات میکنند. آنها با هم بر مبارزات ناشی از استالارون غلبه خواهند کرد و حقایق پنهان پشت آن را کشف خواهند کرد."

منبع: Honkai: Star Rail Will Be Officially Available From 4/26/2023!

تاریخ انتشار: ۲۶ آپریل ۲۰۲۳ (هم اکنون قابلیت Pre-Install داره)
پلتفرم ها: PC, Android, PS4, PS5, iOS
بازی Free to Play هست. برای Pre-install از لینک زیر اقدام کنید:
Honkai: Star Rail Will Be Officially Available From 4/26/2023!

تریلر توکیو گیم شو ۲۰۲۲:

View attachment Tokyo_Game_Show_2022_Witness_Honkai_Star_Rail_8s40um2x_Ks_136.mp4

تریلر انتشار بازی:

View attachment Official Release Trailer - _Interstellar Journey_ _ Honkai_ Star Rail.mp4

تریلر معرفی کاراکترها:

March 7th:

Serval:

Bailu:

Yanqing:

Himeko:

Gepard:

Seele:

1682496562074.jpg

اروپا:

@NHM
701507225

@ce7en44
701179041

@hadi_gamer
700262084

@R O N I N
700674766

@DedSec88
701519188

@V.s
702169668

@Oyuusui
700253948

@Hanzokiba
703071726

@Katsura
703063770

@Astroomiin
700604766

@Jhamed
700631390

@BARDI YA
700058283

@saeed yousefi
714812964

آمریکا:

@R O N I N
600842386

آسیا:

آخرین ویرایش:
همه اتک هست.اسپید به کارش میاد اصلا؟
همه اسکیلهاش با اتکه.
همه کارکترا به جز اونایی که خودشون خیلی سریعن مثل Seele یا اونایی که خارج از نوبت دمیج میزنن مثل Clara اسپید میخوان.

Luocha هیل هاش در در حدی قوی هست که با اتک خیلی کمترم عملا ۹۰٪ کارکترارو با یه اسکیل کامل هیل میکنه.

برای body هم healing bonus از ATK برای هیل کردن قویتره.

ببخشید میشه یکی بیاد توضیح بده این که یه کاراکتر c1و e2 اینا یعنی چی؟
Eidolon = Constellation
بازیکنای گنشین میگن C به جای E چون سیستمش مثل استارریل هست و فقط اسماشون عوض شده

حالا آیدولن‌ها چی هستن؟ آیدولن‌ها میتونن توانایی کارکتر رو تقویت کنن و حتا میتونن قابلیت جدیدی به کارکتر بدن

آیدولن‌‌ یه کارکتر رو میشه با گرفتن دوباره همون کارکتر به دست آورد
IMG_0953.jpeg
مثلن این کارکتر پلا E3 هست

بایلو-تینگ یون-بلید.نفر اخر کی بزارم؟
پلا رو‌ بذار, با آلتیمتش def دشمن رو بیار پایین. واسش هم effect hit rate و speed ببند

باز خوبه یه دو روز تعطیل شد و من بالاخره تونستم یکمی از داستان و ایونت رو برم، همش تلنبار شده بود :D
توی ورلد 5 درجه سختی 3 برای باس فایت کافکا به جای آستا، یوکونگ رو آوردم داخل بازی و یه سری آرتیفکت هم از بقیه دزدیم و بهش دادم، از یانچینگ که این همه براش فارم کردم و وقت گذاشتم بیشتر دمیج میداد :| :))
الان با یوکونگ خیلی اوضاع بهتر شده و تقریبا 90 درصد مبارزه ها میشه بدون تلفات رد کرد ولی بازم یه جاهایی هست که مثلا دمیج دشمن ها خیلی زیاده و کتلت میکنن، مثلا امروز سر یکی از formidable foe های توی نقشه، همه مردن و فقط ناتاشا و دشمن اصلی موندن و نیم ساعت داشتن همدیگه رو میزدن تا بالاخره ناتاشا موفق شد سولوش کنه B-):>
ها راستی، از وقتی رفتم فاز 5، برای مبارزات سخت میزارم روی اتوماتیک و خودم میرم یه دوری میزنم، شام میخورم، قضای حاجت میکنم و برمیگردم و میبینم هنوز ادامه داره و دوباره میرم یه ربع ساعت هم انیمه میبینم تا تموم بشه. خیلی خوب شده، قشنگ به همه کارهای عقب مونده ام میرسم، یکم دیگه سختر بشه میتونم در حین بازی کردن پایان نامه ام هم بنویسم :-bd

من که همش اتومات میرم مگه جاهایی که خودش نمیزاره-فعلا البته ادونچر 24 ورلد 1-و با دور تند-خیلی حال داره بشینی یچیزی بخوری و بکارات هم میرسی-بازی خودش کارشو میکنه :))
انیمیشن های اتک ها خیلی زیاده فکر میکنم اگه قرار بود تک تک رو میرفتم پیر میکنه ادمو

• Cool
Reactions: ce7en44
من که همش اتومات میرم مگه جاهایی که خودش نمیزاره-فعلا البته ادونچر 24 ورلد 1-و با دور تند-خیلی حال داره بشینی یچیزی بخوری و بکارات هم میرسی-بازی خودش کارشو میکنه :))
انیمیشن های اتک ها خیلی زیاده فکر میکنم اگه قرار بود تک تک رو میرفتم پیر میکنه ادمو
بعضی موقع اتومات بیشتر از منوال طول میده بتل رو.تا بیاد ult تک تک تیم رو بزنه من با یه اتک جینگ یوان همه رو وان شات میکنم😅

وجدانا باس داستانی نباید اینقدر سخت باشه، فانتازیا سر فاز سوم میزنه کل تیم رو وان شات می‌کنه:D
منو بگو که میخواستم این چند روز بشینم برای کافکا هم فارمش کنم :))
بالاخره بعد از ده بار تلاش ناموفق، دهن سرویس رو زدم. برم برای کافکا فارمش کنم :D

• Like
Reactions: tirdad666
بعضی موقع اتومات بیشتر از منوال طول میده بتل رو.تا بیاد ult تک تک تیم رو بزنه من با یه اتک جینگ یوان همه رو وان شات میکنم😅
منم گاهی حوصله م سر میره توی اتومات خودم دستی الت ها رو میزنم حال میده یکم اشتراک در بازی هم:p

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or