Multi Platform Honkai: Star Rail

سازنده
HoYoverse
تاریخ انتشار
2023/04/26
ناشر
HoYoverse
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
63.jpg
"Honkai: Star Rail عنوان جدیدی از مجموعه HoYoverse با تم فانتزی نقش آفرینی فضایی می باشد. سوار Asteral Express شوید و شگفتی های بی نهایت کهکشان را در این سفر پر از ماجراجویی و هیجان تجربه کنید. بازیکنان با همراهان جدید در جهان های مختلف و حتی به صورت تصادفی با چهره های آشنا ملاقات میکنند. آنها با هم بر مبارزات ناشی از استالارون غلبه خواهند کرد و حقایق پنهان پشت آن را کشف خواهند کرد."

منبع: Honkai: Star Rail Will Be Officially Available From 4/26/2023!

تاریخ انتشار: ۲۶ آپریل ۲۰۲۳ (هم اکنون قابلیت Pre-Install داره)
پلتفرم ها: PC, Android, PS4, PS5, iOS
بازی Free to Play هست. برای Pre-install از لینک زیر اقدام کنید:
Honkai: Star Rail Will Be Officially Available From 4/26/2023!

تریلر توکیو گیم شو ۲۰۲۲:

View attachment Tokyo_Game_Show_2022_Witness_Honkai_Star_Rail_8s40um2x_Ks_136.mp4

تریلر انتشار بازی:

View attachment Official Release Trailer - _Interstellar Journey_ _ Honkai_ Star Rail.mp4

تریلر معرفی کاراکترها:

March 7th:

Serval:

Bailu:

Yanqing:

Himeko:

Gepard:

Seele:

1682496562074.jpg

اروپا:

@NHM
701507225

@ce7en44
701179041

@hadi_gamer
700262084

@R O N I N
700674766

@DedSec88
701519188

@V.s
702169668

@Oyuusui
700253948

@Hanzokiba
703071726

@Katsura
703063770

@Astroomiin
700604766

@Jhamed
700631390

@BARDI YA
700058283

@saeed yousefi
714812964

آمریکا:

@R O N I N
600842386

آسیا:

آخرین ویرایش:
سلام :D :D :D

والا وقت و حوصله 2 تا گاچا نداشتم پاک کردم :D

فعلا فقط گنشین رو نصب دارم(که اونم 2 روزه لاگین نکردم :()
سلام
اگه یه مدت کوتاهی سرت شلوغه مثل یکی دو ماه اگه بخوای میتونم استارریل دیلی‌ها، پاورهات، ایونت‌هارو برم تا عقب نمونی و برگردی🤔

سلام
اگه یه مدت کوتاهی سرت شلوغه مثل یکی دو ماه اگه بخوای میتونم استارریل دیلی‌ها، پاورهات، ایونت‌هارو برم تا عقب نمونی و برگردی🤔
مرسی ولی نه، خیلی عقب موندنش برام مهم نیست چون نمیخوام به گنشین 2 تبدیل بشه :D

راستش اکانت گنشین رو گذاشتم برای فروش، و جفتشون رو یک یوزر ـه بهم وصلن

یکی از دلایل پاک کردن هم همین بود :D

حالا شاید چند روز دیگه برگردم یکم دلم تنگ شده :-"

کسی خبر داره اینم مثل گنشین/هونکای ایمپکت از این "Returnee Event" ها داره یا نه؟ اگه آره بعد از چند روز فعال میشه؟ :D

منم ایشون رو گرفتم :>

View attachment 299152

اینم سلاح هایی هست که دارم، کدوم بدردش میخوره؟ :-"

View attachment 299153
عالیه اونی که عکس خودش روشه توی تیم هایی با المنت های مختلف کاربرد داره فقط باید جوری بیلد کنی که که اسپید یوکونگ از اسپید کاراکتر دی پی است حداقل یک دونه بیشتر باشه . اگه طناب انرژی ریشارژ نداری میتونی از همونی که عکس برونیا و کوکولیا هست استفاده کنی مقدار انرژی برمیگردونه و اگه میخوای با ولت ببریش یا بعدا توی تیم های مونو ایمجنری ببریش لایتی که عکس آستا روش هست رو بنداز براش

نهایت سعیمو کردم بپوشونمش :D
متاسفانه من آخرش Luocha رو گرفتم و به شدت پشیمونم :دی
نمیدونم فرق بیلده یا چی ولی جپارد خیلی بهتر عمل میکنه به نظرم، من نصف بازی رو underlevelled رفته بودم باهاش :دی

باورت میشه ۵۰ رو ببازم بایلو بگیرم برام برد حساب میشه:D
تصمیمم رو گرفتم سر ۳۰۰ وارپ بایلو رو انتخاب کنم حتا اگه قبل ۳۰۰ بگیرمش
بعضی وقتا میرم پروفایل Hanzokiba به بایلوش نگاه میکنم میام بیرون از بس کیوته :p :D
شما که بایلو رو دوست داری پس حتما این quest جدید رو برو.کلا در مورد بایلو هستش.صدای باحالی هم داره.حتما سر فرصت برو که داستانش هم متوجه بشی.داستان باحالی داره.

بچه ها یه هیلر تو تیم چقدر تفاوت ایجاد میکنه.اصلا غیر قابل مقایسه هست.من با لوچا تا لول ۳ مموری بدون مشکل با جون کامل رفتم.در حالی که قبلا همون مرحله ۱ رو نمیتونستم رد کنم.تازه بیلد لوچا کامل نیست و پلا هم لول ۶۰ هستش.واقعا اگه هیلر ندارید بگیریدش خیلی خوبه.

هرچی ویدیو و پست درباره لوچا میبینم بیشتر وسوسه میشم، چون نه جپارد دارم و نه بایلو.x_x
از طرفی هم چون از لانچ تا حالا وارپ لیمیتد نزدم، این روزا اینطوریم :D :
View attachment 299421
لوچا بهترین هیلر گیمه الان واقعا opیه. هر کسی نمیتونست تا الان MoC رو کامل کنه با لوچا تونسته ولی میدونم که نگه داشتین برا مامی :D

companion mission های این دفه هم خوب بودن مخصوصا مال ینچینگ که 2B توش بود چیز Jingliu .اینم انرژی کافکا رو داره. کیت جالبی هم داره بر عکس بلید که از جون خودش کم میکنه برا اتک جینگ لیو از جون کل تیم کم میکنه.

منم دلو زدم به دریا و لوچا رو گرفتم. :D حتی الان که نصفه نیمه بیلد شده تو MoC تنهایی جون تیمو فول نگه میداره.

140 تا ویش موند برای بلید و کافکا. اگه early pity کارکتر نده و ۵۰-۵۰ رو ببازم نهایتا مجبور میشم بلیدو اسکیپ کنم.=((

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or