Multi Platform Honkai: Star Rail

سازنده
HoYoverse
تاریخ انتشار
2023/04/26
ناشر
HoYoverse
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
63.jpg
"Honkai: Star Rail عنوان جدیدی از مجموعه HoYoverse با تم فانتزی نقش آفرینی فضایی می باشد. سوار Asteral Express شوید و شگفتی های بی نهایت کهکشان را در این سفر پر از ماجراجویی و هیجان تجربه کنید. بازیکنان با همراهان جدید در جهان های مختلف و حتی به صورت تصادفی با چهره های آشنا ملاقات میکنند. آنها با هم بر مبارزات ناشی از استالارون غلبه خواهند کرد و حقایق پنهان پشت آن را کشف خواهند کرد."

منبع: Honkai: Star Rail Will Be Officially Available From 4/26/2023!

تاریخ انتشار: ۲۶ آپریل ۲۰۲۳ (هم اکنون قابلیت Pre-Install داره)
پلتفرم ها: PC, Android, PS4, PS5, iOS
بازی Free to Play هست. برای Pre-install از لینک زیر اقدام کنید:
Honkai: Star Rail Will Be Officially Available From 4/26/2023!

تریلر توکیو گیم شو ۲۰۲۲:

View attachment Tokyo_Game_Show_2022_Witness_Honkai_Star_Rail_8s40um2x_Ks_136.mp4

تریلر انتشار بازی:

View attachment Official Release Trailer - _Interstellar Journey_ _ Honkai_ Star Rail.mp4

تریلر معرفی کاراکترها:

March 7th:

Serval:

Bailu:

Yanqing:

Himeko:

Gepard:

Seele:

1682496562074.jpg

اروپا:

@NHM
701507225

@ce7en44
701179041

@hadi_gamer
700262084

@R O N I N
700674766

@DedSec88
701519188

@V.s
702169668

@Oyuusui
700253948

@Hanzokiba
703071726

@Katsura
703063770

@Astroomiin
700604766

@Jhamed
700631390

@BARDI YA
700058283

@saeed yousefi
714812964

آمریکا:

@R O N I N
600842386

آسیا:

آخرین ویرایش:
هر چقدر break effect کاراکتر بالا باشه و همون کاراکتر همون لحظه که خط پایانی حفاظ دشمن رو میشکنه, دشمن دمیج بیشتری میخوره؟

سوال دوم: وقتی دشمن تو حالت بریکه و نوار سفیدی بالا سرش نیست دشمن دمیج بیشتری میخوره توسط تیممون؟

• Like
Reactions: ce7en44
هر چقدر break effect کاراکتر بالا باشه و همون کاراکتر همون لحظه که خط پایانی حفاظ دشمن رو میشکنه, دشمن دمیج بیشتری میخوره؟
هم دمیج آغازین Weakness Break رو افزایش میده، هم دمیج DoT حاصلش و هم تاخیری که برای اکشن بعدی دشمن ایجاد میشه. (این آخری مخصوص Imaginary و Quantumئه)

سوال دوم: وقتی دشمن تو حالت بریکه و نوار سفیدی بالا سرش نیست دشمن دمیج بیشتری میخوره توسط تیممون؟
اره، حدود ۱۰٪. دمیجی که تو حالت عادی دشمنا دریافت میکنن یه ضریب ۰.۹ داره که وقتی در حالت بریک اند ۱ میشه.

هم دمیج آغازین Weakness Break رو افزایش میده، هم دمیج DoT حاصلش و هم تاخیری که برای اکشن بعدی دشمن ایجاد میشه. (این آخری مخصوص Imaginary و Quantumئه)

اره، حدود ۱۰٪. دمیجی که تو حالت عادی دشمنا دریافت میکنن یه ضریب ۰.۹ داره که وقتی در حالت بریک اند ۱ میشه.
من ولت دارم یه دیباف سرعت کم کن هم داره مثل دان هنگ, break effect رو دیباف سرعت کم کنش هم تاثیر میزاره؟

• Like
من ولت دارم یه دیباف سرعت کم کن هم داره مثل دان هنگ, break effect رو دیباف سرعت کم کنش هم تاثیر میزاره؟
نه، اون جداست. Break Effect خارج از Weakness Break روی هیچی تاثیر نداره.

برای دیباف هایی مثل دیباف های ولت و سیلور ولف Effect Hit Rate نیاز داری، وگرنه انمی های لول بالا در برابرشون مقاومت میکنن.

نه، اون جداست. Break Effect خارج از Weakness Break روی هیچی تاثیر نداره.

برای دیباف هایی مثل دیباف های ولت و سیلور ولف Effect Hit Rate نیاز داری، وگرنه انمی های لول بالا در برابرشون مقاومت میکنن.
یه لحظه برام سوال شد موقع break شدن دشمن دیباف slow بیوفته اون رو هم بوست میکنه :D :-"

تشکر جواب سوالام رو گرفتم:x

• Like
من که میرم برای لوچا، و کافکا رو امیدوارم فقط بازی یاری کنه و بده:))
از اینکه استاندارد کاراکتر نداد، ضربه سخای خوردم و ناراحت گشتم:)) کاراکتر میخوام:( :))

من که میرم برای لوچا، و کافکا رو امیدوارم فقط بازی یاری کنه و بده:))
از اینکه استاندارد کاراکتر نداد، ضربه سخای خوردم و ناراحت گشتم:)) کاراکتر میخوام:( :))
من که خداروشکر امروز اکانت اصلیم از استاندارد جپارد گرفتم بعد از دو بار سلاح گرفتن ‌که البته یکیش سلاح خود جپارد بود 😂😂

چرا توی ا‌کانت دوم لوچا میگیرم توی اکانت اصلیم بلید این مقاومت به خاطر این هست که من فقط کاراکتر های مرد رو میگیرم و گیم پلی جینگلو واقعا قشنگ بود 🤦
داداش داری اشتباه میزنی.باید فقط کاراکترای زن رو بگیری. :)) :p

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or