Multi Platform Honkai: Star Rail

سازنده
HoYoverse
تاریخ انتشار
2023/04/26
ناشر
HoYoverse
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
63.jpg
"Honkai: Star Rail عنوان جدیدی از مجموعه HoYoverse با تم فانتزی نقش آفرینی فضایی می باشد. سوار Asteral Express شوید و شگفتی های بی نهایت کهکشان را در این سفر پر از ماجراجویی و هیجان تجربه کنید. بازیکنان با همراهان جدید در جهان های مختلف و حتی به صورت تصادفی با چهره های آشنا ملاقات میکنند. آنها با هم بر مبارزات ناشی از استالارون غلبه خواهند کرد و حقایق پنهان پشت آن را کشف خواهند کرد."

منبع: Honkai: Star Rail Will Be Officially Available From 4/26/2023!

تاریخ انتشار: ۲۶ آپریل ۲۰۲۳ (هم اکنون قابلیت Pre-Install داره)
پلتفرم ها: PC, Android, PS4, PS5, iOS
بازی Free to Play هست. برای Pre-install از لینک زیر اقدام کنید:
Honkai: Star Rail Will Be Officially Available From 4/26/2023!

تریلر توکیو گیم شو ۲۰۲۲:

View attachment Tokyo_Game_Show_2022_Witness_Honkai_Star_Rail_8s40um2x_Ks_136.mp4

تریلر انتشار بازی:

View attachment Official Release Trailer - _Interstellar Journey_ _ Honkai_ Star Rail.mp4

تریلر معرفی کاراکترها:

March 7th:

Serval:

Bailu:

Yanqing:

Himeko:

Gepard:

Seele:

1682496562074.jpg

اروپا:

@NHM
701507225

@ce7en44
701179041

@hadi_gamer
700262084

@R O N I N
700674766

@DedSec88
701519188

@V.s
702169668

@Oyuusui
700253948

@Hanzokiba
703071726

@Katsura
703063770

@Astroomiin
700604766

@Jhamed
700631390

@BARDI YA
700058283

@saeed yousefi
714812964

آمریکا:

@R O N I N
600842386

آسیا:

آخرین ویرایش:
خدا ازشون نگذره دیشب آپدیت PS5 اومد و 61GB حجمش بود...
انگار اژدهای خفته کستوریس رو واقعا تو پچ جا دادن:|

لیک های گربه و باربارا صورتی هم اومدن...
چیکار کنیم این پچ برا هر دو تا میخوام ویش بزنم(و به اندازه کافی هم ندارم) و پچ بعدتریشم فاینون میخوام؛ و گربه رو هن بدم نمیاد بگیرم؟ :(
من هنوزم درک نمیکنم این مساله رو
آپدیت هویو روی موبایل در بدترین حالت ۵-۶ گیگه، تو پی سی نهایت سنگین ترین آپدیتشون ۱۰ گیگ میشه ولی رو کنسول برای کوچکترین آپدیت بازی رو میکوبن از اول میسازن :|
اگر لانچر پی سی اینقدر اذیت نمیکرد واسه دانلود هرگز بازی های هویو رو روی کنسول بازی نمیکردم

فخر فروشی نکنید با حجم کم نامردا:(
1.300تا هم که تو خود بازی آپدیت داشت باز، معلوم نیست چه خبر بوده:|

50-50 رو پیتی 20 باختم و بلید گرفتم (داشتم ، E1 شد )
خود کستوریس هم تقریبا پیتی 80 اومد:(

51 ویش برا Anaxa موند:( یه ده تا البته از اون نامه هم هست که نگرفتم...شب میرم سر وقتش:-"

ولی خوب اگر 50-50 بعدی رو ببازم دیگه باید برای فاینون ذخیره کنم فکر کنم، هم Anaxa و هم گربه اسکیپ باید بشن:(

51 ویش برا Anaxa موند:( یه ده تا البته از اون نامه هم هست که نگرفتم...شب میرم سر وقتش:-"

ولی خوب اگر 50-50 بعدی رو ببازم دیگه باید برای فاینون ذخیره کنم فکر کنم، هم Anaxa و هم گربه اسکیپ باید بشن:(
مشکلی نیست بنرهای بعدیشون که اومد خواستی همشون رو میگیری, چون دارم میبینم انگاری کارکترهای امفریوس همشون به دلت نشستن D:

بین لوچا و روان می, روان رو انتخاب کردم شد E1
Ruan Mei.jpg
---
فقط فوشوان گذاشتم برای بنر استاندارد چون بقیه رو داشتم گذاشتم بمونن تا زودتر به E6 برسم
2025-04-09 10.56.06.jpg
---
کستوریس رو نمیدونم بگیرم یا نه میترسم بگیرم بعد اینده گلوبال پسیو های دیگه اومدن محدودیت بذارن بگن فقط مثلن فقط دو تا گلوبال پسیو میتونین رو اکانت انتخاب کنین فعال بمونن
درسته این گلوبال پسیو زیاد بزرگ نیست ولی خب هرچی نباشه یه پوینت مثبته الان تو فایت ها یا اینده انمی ها وان شات کردن این به ساستین شانس و فرصت اینو بده که بتونه کارکتر هارو سرپا نگه داره
خوبیش اینه کارکتر گلوبال پسیو پاور کریپ بشه هم گوشه اکانت بمونه باز پسیوش رو اکانت فعال میمونه
امیدوارم اخرین گلوبال پسیو باشه اگه میدن هم مثل این 2 سال یه بار یدونه بدن
---
2025-04-09 11.22.18.jpg 2025-04-09 11.22.21.jpg
60+50 jade
FAREWELL
LS342LYLC5FP
. . .
HSRCASTORICE

آخرین ویرایش:

فکر کنم تنها جایی که سونی اجازه داده حجم آپدیت رو خود هویو تعیین کنه، همون ۱.۲ بوده. برای PC هم داشت :-"

مگه بلید توی پنجاه پنجاه بود؟ :| من یانکینک بهم داد :|

من صفر صفر شدم، حتی قصد داشتم سلاحش هم بگیرم ولی نمیشه دیگه :D

مشکلی نیست بنرهای بعدیشون که اومد خواستی همشون رو میگیری, چون دارم میبینم انگاری کارکترهای امفریوس همشون به دلت نشستن D:

بین لوچا و روان می, روان رو انتخاب کردم شد E1
View attachment 374328
---
فقط فوشوان گذاشتم برای بنر استاندارد چون بقیه رو داشتم گذاشتم بمونن تا زودتر به E6 برسم
View attachment 374330
---
کستوریس رو نمیدونم بگیرم یا نه میترسم بگیرم بعد اینده گلوبال پسیو های دیگه اومدن محدودیت بذارن بگن فقط مثلن فقط دو تا گلوبال پسیو میتونین رو اکانت انتخاب کنین فعال بمونن
درسته این گلوبال پسیو زیاد بزرگ نیست ولی خب هرچی نباشه یه پوینت مثبته الان تو فایت ها یا اینده انمی ها وان شات کردن این به ساستین شانس و فرصت اینو بده که بتونه کارکتر هارو سرپا نگه داره
خوبیش اینه کارکتر گلوبال پسیو پاور کریپ بشه هم گوشه اکانت بمونه باز پسیوش رو اکانت فعال میمونه
امیدوارم اخرین گلوبال پسیو باشه اگه میدن هم مثل این 2 سال یه بار یدونه بدن
---
View attachment 374339 View attachment 374338
60+50 jade
FAREWELL
LS342LYLC5FP
. . .
HSRCASTORICE
کاراکتر همون موقع گرفته نشد، تقریبا دیگه میره دست خدا :D چون کاراکترهای جدید میان و دلت اونا رو میخواد:دی

همینطور که جینگ یوان رفت:( ، یا تو گنشین یومیا رفت:دی تو گنشین فکر کنم فقط کازوها و تارتاگلیا بود که تو ریران گرفتم، چون اونا برام مثل میدی و فاینون بودن که باید میگرفتم :D

این گلوبال پسیو من که فکر میکنم در نهایت اونقدر تاثیر نزاره، یا یه جوری بزنند تو سرش جلوش رو بگیرن:دی
یه زمانی skip battleه اکرونم خیلی چیز خفنی بود، یکم بعد محو شد رسما و کسی یادش نمیومد چنین چیزی هست:دی

کاراکتر همون موقع گرفته نشد، تقریبا دیگه میره دست خدا :D چون کاراکترهای جدید میان و دلت اونا رو میخواد:دی

همینطور که جینگ یوان رفت:( ، یا تو گنشین یومیا رفت:دی تو گنشین فکر کنم فقط کازوها و تارتاگلیا بود که تو ریران گرفتم، چون اونا برام مثل میدی و فاینون بودن که باید میگرفتم :D

این گلوبال پسیو من که فکر میکنم در نهایت اونقدر تاثیر نزاره، یا یه جوری بزنند تو سرش جلوش رو بگیرن:دی
یه زمانی skip battleه اکرونم خیلی چیز خفنی بود، یکم بعد محو شد رسما و کسی یادش نمیومد چنین چیزی هست:دی
استار ریل از بس پاورکریپ داره واقعا ریران گرفتن توش بیخوده حتی تو محتوای داستانی مثلا پچ های Penacony که واسه هایپ کردن اکرون رو هر بدبختی Lightning weakness مینداختن و اون دایناسور رو اضافه کردن که باید هی روش debuff بندازی و بعد که Firefly و Boothill اومدن یهو کل مکانیک بازی و باس شد weakness break :))
ولی خودمونیم اکرون واسه Sim U هنوز حال میده :دی

لوچا و روان می هیچکدوم رو انتخاب نکردم نگه داشتم برای کاراکترهای اینده :-"

خیلی نامردن گلوبال پسیو گذاشتن :( ولی من به خاطر این کستوریس نمیگیرم:> منتظر اناکسا میمونم اگه شانس بیارم ایدولان 2 هم میرم براش:D

یانچینگ و ولت و بایلو رو هم شوت کردم بیرون >:) منتظرم باختم بلید بگیرم8->

• Like
Reactions: ce7en44 and Oyuusui

منم حدود یه ماه گنشین پلی دادم این Tartaglia هم تو لیست گرفتنم بود ولی خب استارریل اومد دیگه ادامه ندادم:D

اکرون توی تیم باشه این حرکت رو میزنه, این گلوبال پسیو روی اکانت تاثیر میذاره بدون بودن خود کارکتر داخل تیم, همه جا هم کار میده مموری, پیور, سیمولیتید... سیاست هویو هم جوریه که جوری انمی و فایت ها رو تنظیم میکنه که نیاز به گرفتن چیزای جدیدی که داده رو حس کنی, باز زمان نشون میده همه چیزو امیدوارم فکرم اشتباه باشه.
ولی خوب وارپ میده:D

مشکل گلوبال پسیو اینه که حس اجبار برای گرفتن میده حتا اگه از اون کارکتر خوشت نیاد, حداقل برای من که همچین حسی میده.

من تصمیم گرفته بودم کستوریس اسکیپ کنم, ولی نظرم نسبت به اسکیپ عوض شد.
دیگه از این به بعد هر جا برم هم نفر پنجم از پشت صحنه همیشه همراه تیممه D:

هر حرکتی بزنن این بازیکنای چین باید بزنن تا جلوش گرفته بشه ولی انگار ازشون واسه این بخاری بلند نشد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or