Multi Platform Honkai: Star Rail

سازنده
HoYoverse
تاریخ انتشار
2023/04/26
ناشر
HoYoverse
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
63.jpg
"Honkai: Star Rail عنوان جدیدی از مجموعه HoYoverse با تم فانتزی نقش آفرینی فضایی می باشد. سوار Asteral Express شوید و شگفتی های بی نهایت کهکشان را در این سفر پر از ماجراجویی و هیجان تجربه کنید. بازیکنان با همراهان جدید در جهان های مختلف و حتی به صورت تصادفی با چهره های آشنا ملاقات میکنند. آنها با هم بر مبارزات ناشی از استالارون غلبه خواهند کرد و حقایق پنهان پشت آن را کشف خواهند کرد."

منبع: Honkai: Star Rail Will Be Officially Available From 4/26/2023!

تاریخ انتشار: ۲۶ آپریل ۲۰۲۳ (هم اکنون قابلیت Pre-Install داره)
پلتفرم ها: PC, Android, PS4, PS5, iOS
بازی Free to Play هست. برای Pre-install از لینک زیر اقدام کنید:
Honkai: Star Rail Will Be Officially Available From 4/26/2023!

تریلر توکیو گیم شو ۲۰۲۲:

View attachment Tokyo_Game_Show_2022_Witness_Honkai_Star_Rail_8s40um2x_Ks_136.mp4

تریلر انتشار بازی:

View attachment Official Release Trailer - _Interstellar Journey_ _ Honkai_ Star Rail.mp4

تریلر معرفی کاراکترها:

March 7th:

Serval:

Bailu:

Yanqing:

Himeko:

Gepard:

Seele:

1682496562074.jpg

اروپا:

@NHM
701507225

@ce7en44
701179041

@hadi_gamer
700262084

@R O N I N
700674766

@DedSec88
701519188

@V.s
702169668

@Oyuusui
700253948

@Hanzokiba
703071726

@Katsura
703063770

@Astroomiin
700604766

@Jhamed
700631390

@BARDI YA
700058283

@saeed yousefi
714812964

آمریکا:

@R O N I N
600842386

آسیا:

آخرین ویرایش:
منم فعلا 40 تا زدم نزدیک 80 م فکر کنم- نداده-ظاهرا گذاشته کل ویش ها خالی شه بعد بده
تازه بلک سوارن هم میخوام
ارزش کدوم بیشتره؟
چه کاراکترایی داری عکسش رو بفرست ببینیم کدوم کاراکتر بیشتر به دردت میخوره

همه رو دارم جز اینا
هوهو -سیلورولف - یونلی -بلک سوان -سیلا -جینگ یوان -اکرون -اونچورین -لوچا -یانکینگ -جیاکیو
از هارمونی دستت پره خیلی خوبهB-) ولی از ساستین فقیری ای کاش اونچورین هم داشتی=((
بهترین تیمی که الان میتونی داشته باشی فایرفلای + روان می+ ام سی هارمونی + گالاگر به اینا دست نزنیم<):) میریم برای بقیه:D
پست قبلی گفتی بلک سوان اگه به بلک سوان علاقه داری میتونی کافکا + بلک سوان+ رابین + فوشوان بزاری ولی به جای فوشوان بهتر بود هوهو داشته باشی تازه از بنرش رد شدیم:-<
اگه فیشیاو بگیری میتونی فیشاو + توپاز + رابین + یه ساستین موقت مثل فوشوان بزاری وقتی اونچورین اومد بگیری جایگزینش کنی:-"
کاراکتر های زیادی داری ولی همشون ناقص میزنن#-o اینا فعلا میتونی بسازی
جینگلو + برونیا + پلا + فوشوان;;)
دانهنگ ۵ ستاره + اسپارکل + تینگ یون + فوشوان>:/
یا واسه پیورفکشن هرتا + جید + رابین + ساستین شاید هم هیمکو>:)
دکتر + توپاز + رابین + ساستین;))
و...
این بنر گرفتن فیشاو بهتره:> ولی پیشنهادم اینه اول ببینی به کدوم کاراکترها یا کدوم سبک مبارزه علاقه داری تا بر اساس اونا وارپ جمع کنی تیمات رو تکمیل کنی:)>-
دوستان نظری پیشنهادی داشتین شما هم بگین

همه رو دارم جز اینا
هوهو -سیلورولف - یونلی -بلک سوان -سیلا -جینگ یوان -اکرون -اونچورین -لوچا -یانکینگ -جیاکیو

جفت هیلرای خفن بازی رو نداری؟ :D چون دوتا تیم لازم داری به نظرم داشتن هوهو/لوچا و اونچرین لازمه. البته الان لینگشاو هم تو راهه به عنوان هیلر و دیشب یکم تو بخش داستانی باهاش بازی کردم که خیلی جالب میزد. مکانیزم هیل کردنش رو دوس داشتم. واسه تیم نیهیلیتی هم بلک سوان رو اگه بتونی بگیری خیلی خوب میشه ولی در کل باید ببینی کردم مهمترن چون نداشته‌هات برای اینکه تیمای خوبی بسازی، کم نیستن. ولی لااقل با توپز و دکتر یه فالو آپ خیلی خوب میتونی بسازی. باقی نکات رو هم که دوستمون گفت

اساتید یه سوال. ازونجایی که من عجیب فتیش فالوآپ دارم، فیشول رو بگیرم یا نه؟ میخوام جمع کنم واسه راپا. خیلی باحاله طراحیش ضمن اینکه اولین ایمجنری توی اون Pathعه :D ازون‌ور دیگه حوصله مین/مکس کردن کریت‌ریت/دمیج هم ندارم دیگه :D

جفت هیلرای خفن بازی رو نداری؟ :D چون دوتا تیم لازم داری به نظرم داشتن هوهو/لوچا و اونچرین لازمه. البته الان لینگشاو هم تو راهه به عنوان هیلر و دیشب یکم تو بخش داستانی باهاش بازی کردم که خیلی جالب میزد. مکانیزم هیل کردنش رو دوس داشتم. واسه تیم نیهیلیتی هم بلک سوان رو اگه بتونی بگیری خیلی خوب میشه ولی در کل باید ببینی کردم مهمترن چون نداشته‌هات برای اینکه تیمای خوبی بسازی، کم نیستن. ولی لااقل با توپز و دکتر یه فالو آپ خیلی خوب میتونی بسازی. باقی نکات رو هم که دوستمون گفت

اساتید یه سوال. ازونجایی که من عجیب فتیش فالوآپ دارم، فیشول رو بگیرم یا نه؟ میخوام جمع کنم واسه راپا. خیلی باحاله طراحیش ضمن اینکه اولین ایمجنری توی اون Pathعه :D ازون‌ور دیگه حوصله مین/مکس کردن کریت‌ریت/دمیج هم ندارم دیگه :D
بجای هو هو اینسری باز هیمیکو داد اخه. زمان لوچا هم یکی دیگه

از هارمونی دستت پره خیلی خوبهB-) ولی از ساستین فقیری ای کاش اونچورین هم داشتی=((
بهترین تیمی که الان میتونی داشته باشی فایرفلای + روان می+ ام سی هارمونی + گالاگر به اینا دست نزنیم<):) میریم برای بقیه:D
پست قبلی گفتی بلک سوان اگه به بلک سوان علاقه داری میتونی کافکا + بلک سوان+ رابین + فوشوان بزاری ولی به جای فوشوان بهتر بود هوهو داشته باشی تازه از بنرش رد شدیم:-<
اگه فیشیاو بگیری میتونی فیشاو + توپاز + رابین + یه ساستین موقت مثل فوشوان بزاری وقتی اونچورین اومد بگیری جایگزینش کنی:-"
کاراکتر های زیادی داری ولی همشون ناقص میزنن#-o اینا فعلا میتونی بسازی
جینگلو + برونیا + پلا + فوشوان;;)
دانهنگ ۵ ستاره + اسپارکل + تینگ یون + فوشوان>:/
یا واسه پیورفکشن هرتا + جید + رابین + ساستین شاید هم هیمکو>:)
دکتر + توپاز + رابین + ساستین;))
و...
این بنر گرفتن فیشاو بهتره:> ولی پیشنهادم اینه اول ببینی به کدوم کاراکترها یا کدوم سبک مبارزه علاقه داری تا بر اساس اونا وارپ جمع کنی تیمات رو تکمیل کنی:)>-
دوستان نظری پیشنهادی داشتین شما هم بگین
مرسی
اره تیم هارمونی فایر فلای روان و گالاگر گذاشتم عالیه
الان دارم جید و رابین لول مکس میکنم ولی هرتا و هیمیکو هم فعلا لول اپ میخوان
اونچورین هم زدم ولی بجاش یکی دیگه داد-سر اونایی که واقعا ادم میخواد یکی دیگه میده همیشه
ببینم اگه فیشاو داد برم برای بلک سوان

الان دارم جید و رابین لول مکس میکنم ولی هرتا و هیمیکو هم فعلا لول اپ میخوان

هرتا رو حتما بیارش بالا. کنار جید پاره میکنن. کلا جید تیم فالو‌آپت رو دو لول میبره بالا. واسه ساپورتم میتونی هم از روان‌می استفاده کنی هم اسپارکل هم رابین. ضمن اینکه جید و بلید هم سینرجی خیلی خفنی دارن. در کل به کمک جید، پیورفیکشن رو خیلی راحت میتونی تکمیل کنی. خیلی کرکتر خفنیه لعنتی.

میخوای کلکسیون فالواپ جمع کنی به تعداد وارپای الانت نگاه کن بعد ببین تا بنر راپا چقدر وارپ تقریبا میگیری اگه تونستی بگیری فیشول رو از الان بگیر:D یا صبر کن بتا گیم پلی رپا با تیمش بیاد ببین تیماش چی هستن اصلا تیمش رو داری یا نه فکر کنم تیمش بریک سوپر بریکه B-( معلوم هم نیست شاید یه کاراکترای مخصوص به خودش هم بیاد که مجبور بشی براش وارپ بزنی8-} هنوز تا تموم شدن بنر فیشول وقت داری فکر کنی:-"
بده اکیبا برات وارپ بزنه همشو برات بگیره :)) میدونی هر دفعه از شانسش میگیم دلش میریزه که قراره چشم بخوره شانسش خراب بشه>:)=))

میخوای کلکسیون فالواپ جمع کنی به تعداد وارپای الانت نگاه کن بعد ببین تا بنر راپا چقدر وارپ تقریبا میگیری اگه تونستی بگیری فیشول رو از الان بگیر:D یا صبر کن بتا گیم پلی رپا با تیمش بیاد ببین تیماش چی هستن اصلا تیمش رو داری یا نه فکر کنم تیمش بریک سوپر بریکه B-( معلوم هم نیست شاید یه کاراکترای مخصوص به خودش هم بیاد که مجبور بشی براش وارپ بزنی8-} هنوز تا تموم شدن بنر فیشول وقت داری فکر کنی:-"
بده اکیبا برات وارپ بزنه همشو برات بگیره :)) میدونی هر دفعه از شانسش میگیم دلش میریزه که قراره چشم بخوره شانسش خراب بشه>:)=))

چه نکات ریز و جالبی گفتی. سوپر بریک باشه که داستان میشه. به هر حال فیشول رو گرفتم :D هر چی فالوآپ تو بازی بود گرفتم دیگه. البته جینگول مونده. دیگه باید بیفتم دنبال رلیک برای فیشول. اکیبا هم فعلا تو ززز نفرینم کرده. حتی یک بار هم ۵۰/۵۰ نبردم :D مراقب باشید نفرینون نکنه خلاصه.

آکیبا رابطه شانسش تو گاچا با دنیای واقعیش رابطه کاملا عکس داره! :دی

الان داره زجه میزنه برای دنیای واقعی...
ولی تو گاچا یهو یه روز دو تا 5* تو حدود پیتی 40~50 و هر دو 50-50 میبره...

بعد انتظار داره شانس باهاش یار باشه؟ :))داره به F ....میره این آکیبا :))

این رابطه از زمان OPTC اثبات شده ست متاسفانه :(

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or