Multi Platform Honkai: Star Rail

سازنده
HoYoverse
تاریخ انتشار
2023/04/26
ناشر
HoYoverse
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
63.jpg
"Honkai: Star Rail عنوان جدیدی از مجموعه HoYoverse با تم فانتزی نقش آفرینی فضایی می باشد. سوار Asteral Express شوید و شگفتی های بی نهایت کهکشان را در این سفر پر از ماجراجویی و هیجان تجربه کنید. بازیکنان با همراهان جدید در جهان های مختلف و حتی به صورت تصادفی با چهره های آشنا ملاقات میکنند. آنها با هم بر مبارزات ناشی از استالارون غلبه خواهند کرد و حقایق پنهان پشت آن را کشف خواهند کرد."

منبع: Honkai: Star Rail Will Be Officially Available From 4/26/2023!

تاریخ انتشار: ۲۶ آپریل ۲۰۲۳ (هم اکنون قابلیت Pre-Install داره)
پلتفرم ها: PC, Android, PS4, PS5, iOS
بازی Free to Play هست. برای Pre-install از لینک زیر اقدام کنید:
Honkai: Star Rail Will Be Officially Available From 4/26/2023!

تریلر توکیو گیم شو ۲۰۲۲:

View attachment Tokyo_Game_Show_2022_Witness_Honkai_Star_Rail_8s40um2x_Ks_136.mp4

تریلر انتشار بازی:

View attachment Official Release Trailer - _Interstellar Journey_ _ Honkai_ Star Rail.mp4

تریلر معرفی کاراکترها:

March 7th:

Serval:

Bailu:

Yanqing:

Himeko:

Gepard:

Seele:

1682496562074.jpg

اروپا:

@NHM
701507225

@ce7en44
701179041

@hadi_gamer
700262084

@R O N I N
700674766

@DedSec88
701519188

@V.s
702169668

@Oyuusui
700253948

@Hanzokiba
703071726

@Katsura
703063770

@Astroomiin
700604766

@Jhamed
700631390

@BARDI YA
700058283

@saeed yousefi
714812964

آمریکا:

@R O N I N
600842386

آسیا:

آخرین ویرایش:
عمو da wei مرام معرفت به حد اعلا رسوند دید اگه ببازم میخوام بد بگم راجب بازی گفت جفت بازیام داری چند ساله داری بازی میکنی بولشتم میخوای بگی بیا پایین بولشت نگو سرمون درد گرفت
died out of cringe
View attachment 291558
پیتی 72 اینم اولین 50/50
من برم صدقه بندازم سالم برسم خونه:-":))
مبارکه.به ما که نداد اینو.من جمع میکنم برای بنر بعدی.

به منم کلارا سروال و هوک داد
غیر از سلی کیا خوبند؟
اگه منظورت کاراکتر های استاندارده . برونیا و ولت از همه بهترن . اگه منظورت کاراکتر های محدوده که الان فقط این پچ سیلا و جینگ یوئن بنر دارن که بر اساس فاینال بتا دمیج کلی جینگ یوئن بالاتر بود توی ورژن ۱ جینگ یوئن باف هم شده در مورد کاراکتر های پچ های بعد ۱.۱ و ۱.۲ هم اگه میخوای لوچا و سیلور ولف و کافکا و بلید اینا توی کلاس خودشون بهترین هستن

ولی فکر کنم سیله تو اند گیم به این خوبی نباشه چون اونجا نمیتونه همه رو وان شات کنه و در نتیجه دمیجش کم میشه
آره این کاراکترها چند ماهه دیگه همه شون پاورکریپ شدن، و فقط ساپورت ها شاید هنوز به کار بیان. ولی کلا گاچا رو باید برای دل بازی کنی، نه اینکه توی اند گیم قراره چی بشه :D

ولی فکر کنم سیله تو اند گیم به این خوبی نباشه چون اونجا نمیتونه همه رو وان شات کنه و در نتیجه دمیجش کم میشه
ذات گاچا گیم همینه هی متا عوض میشه سر کیسه رو شل کنی برا متا جدید حالا این گیم فعلا حالت رقابتی نداره مثه اون یکی هونکای
اون یکی رسما هر هفته یه تیم متا جدیده ملت سر لیدربورد خیلی خرج میکنن
آره این کاراکترها چند ماهه دیگه همه شون پاورکریپ شدن، و فقط ساپورت ها شاید هنوز به کار بیان. ولی کلا گاچا رو باید برای دل بازی کنی، نه اینکه توی اند گیم قراره چی بشه :D
برا دلتم درست ولی در حدی که ادم زجر نکشه سر چلنجا متارم باید مد نظر قرار داد تا حدودی

ذات گاچا گیم همینه هی متا عوض میشه سر کیسه رو شل کنی برا متا جدید حالا این گیم فعلا حالت رقابتی نداره مثه اون یکی هونکای
اون یکی رسما هر هفته یه تیم متا جدیده ملت سر لیدربورد خیلی خرج میکنن

برا دلتم درست ولی در حدی که ادم زجر نکشه سر چلنجا متارم باید مد نظر قرار داد تا حدودی
برای چلنج ها با یکی دیگه میریم:p
بعد حالا کو تا ما به اون حد برسیم:D

دهن سرویس چه شانسی داشته :D

View attachment 291593
کلک برا خودته نه؟ نمیگی چشمت نکن
برای چلنج ها با یکی دیگه میریم:p
بعد حالا کو تا ما به اون حد برسیم:D
چرا من هرچی خوندم منظورتو نفهمیدم با یکی دیگه؟؟؟
به اون حدم نفهمیدم منظروت چیه چلنج میگی؟
چلنج همین الانش داره دیگه لولت فک کنم هنوز 30 نرسیدی کلی چلنج باز شد دیگه

• Like
Reactions: NHM and ce7en44
کلک برا خودته نه؟ نمیگی چشمت نکن

چرا من هرچی خوندم منظورتو نفهمیدم با یکی دیگه؟؟؟
به اون حدم نفهمیدم منظروت چیه چلنج میگی؟
چلنج همین الانش داره دیگه لولت فک کنم هنوز 30 نرسیدی کلی چلنج باز شد دیگه
اون تیکه که کانس ناتاشا هست مال منه از بس که اتفاق افتاده :-" باقیش نه :D

منظورم اینه که برای چلنج ها یه کاراکتر متا آپ میکنیم، ولی برای غیر از اون که مجبور نیستیم همش با کسی بریم که دوستش نداریم و متا هست :-"
من تازه دیروز 17 شدم :-"

1682945755225.png

باف های گاد داد :D کریت ریت میانگینم بالای 30 بود :D

ران هفته پیش هم یه باف داده بود(1 ستاره :D) که وقتی انمی یخ زده اتک بعدی کریت بشه، با آلتیمیت رزوننس Preservation بعد از یخ روز هفتم ماه مارس(:D) بالا 6K به همه دمیج میدادم :>

ولی این هفته سر آپ شدن کاراکتر ها خیلی راحت تر رفتم :D

در کل تیمم خیلی ضعیفه آرتیفکت ها لول 0 از ست رندوم :-s هنوز بخش سوم Forgotten Hall هم نرفتم :-s

ویرایش: الان رفتم راحت 3 ستاره شد :D

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or