HomeFront | PC

با سلام

دیدم هنوز تاپیک پی سی بازی ایجاد نشده گفتم درست کنیم!

HomeFront-PC

مشخصات بازی:
ژانر:اول شخص مدرن
ناشر:THQ
سازنده بازی:Kaos Studios
تاریخ انتشار بازی:2011Q1
پلتفرم ها:PC-X360-PS3
برای مشاهده اطلاعات بیشتر به این لینک برید.

960374_20100611_790screen001.jpg

960374_20100611_790screen009.jpg

http://www.gamespot.com/pages/company/index.php?company=77057

• Like
Reactions: kamyy
از چيزايي كه از بازي منتشر شده ميشه فهميد كه چي از اب در مياد !!
مثل F3AR !!
فك كن !!! :d
اولا کار این استودیو حرف نداره و تا به حال چیز بد نساخته من به شما توصیه اکید میکنم حتما یه دمو in game از بازی ببینی.این بازی زمین تا اسمون با بازی هایی مثل Black ops و moh و امثال اون فاصله داره! ثانیا؛ خواهشا کنار یه چنین شاهکاری اسم اشغالایی مثل fear 3 رو نیار که توهین به این بازی محسوب میشه!

خود gamespot امتیازهای درپیت و یا خیلی بالا میده اما user هاش انصافا خیلی موارد درست امتیاز میدن . اگه اون ها رو هم دستکاری نکرده باشه :d به هر حال فعلا نمیشه اظهار نظر کرد .

• Like
Reactions: koorosh sh
خود gamespot امتیازهای درپیت و یا خیلی بالا میده اما user هاش انصافا خیلی موارد درست امتیاز میدن . اگه اون ها رو هم دستکاری نکرده باشه :d به هر حال فعلا نمیشه اظهار نظر کرد .

درسته چون نظر و امتیاز یک منتقد میتونه سلیقه ای و شخصی باشه.ولی خوب
وقتی چند کاربر امتیاز میدن یکمی کلی تر میشه و وقتی امتیاز کاربرها بالا هست
یعنی اکثر اون ها بازی رو پسندیدن.

اولا کار این استودیو حرف نداره و تا به حال چیز بد نساخته من به شما توصیه اکید میکنم حتما یه دمو in game از بازی ببینی.این بازی زمین تا اسمون با بازی هایی مثل Black ops و moh و امثال اون فاصله داره! ثانیا؛ خواهشا کنار یه چنین شاهکاری اسم اشغالایی مثل fear 3 رو نیار که توهین به این بازی محسوب میشه!
تایید میشه!! :-bd

من حرفي از مدال يا بلك آپس زدم؟ :-/
كجا گفتم بازي شبيه اينهاست؟

اه اه ای کاش ترایلرو دانلود نمیکردم اصلا گرافیک بازی نمره 6 هم براش زیاده .
داشتانش هم فعلا معلوم نیست.
گیم پلی هم و تنوع اصلحه ها هم یه کمی خوب بود.
در کل من به بازی نمره 6.5 میدم اونم به خاطر تنوع سلاح
بازی fear 3 هم که دویدن و جامپ و حرکت کاراکترها منو یاد کانتر استریک انداخت فکر کنم آشعالترین بازی 2011 fear3 باشه

بازی که گرافیک و فیزیکه دندون گیری نداره ولی شاید محتوای داستانش چالش برانگیز باشه. همینطور بخش mp که فکر کنم خوب روش کار کردن.

شما هدفت این بود که این یه بازی معمولی مثل شوترهای نظامی رایج بیش نیست منم گفتم که یه بازی خاصه نه یه شوتر نظامی معمولی

نه ديگه !!
نشد :d
من توي تاپيك بازي در بخش اخبار نوشتم كه عاشق شبيه سازهاي جنگي و تاكتيكال هستم !!
نمونش رو هم سري موفق گُست ريكان مثال زدم !!
البته اين بازي تفاوت هايي با اون داره !!

اما طبق چيزايي كه از بازي منتشر شده، جلب توجه نكرد براي من ;)
همين !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or