Home کنسول X360 رقیب Home کنسول Ps3

rezaigi2004

کاربر سایت
سلام خدمت دوستان

دقیقا 1 آپریل بود که خبر ساخت HOME به عنوان محیط مجازی برای کاربران x360 دقیقا همانند محیط Home به صورت شایعه به نقل از ماکروسافت اعلام شد دوباره خبر زنده شده و مثل اینکه داره به واقعیت نزدیک میشه همانطور که انتظار میرفت ماکروسافت برای رقابت با کنسول PS3 و کاهش قیمت متوالی اون نقشه هایی داره که خودش رو ساکت نگه داشته البته این بار هم شایعه اعلام شده اما چند روز پیش خبر ساخت HOME به صورت محیط 2D برای کاربران دارای Xbox Live Gold فعال و ساخته خواهد شد در این محیط قابلیت ساخت آواتارهای 8 بیتی و قابلیت برقرای ارتباط مکالماتی تصویری و صوتی با کاربران Xbox Live Silver اعلام شده است.آقای Daniel Schiappa از سوی ماکروسافت به عنوان شخص نو آور در بخش سرگرمی های ماکروسافت اعلام کرده " این محیط رو سال دیگه میتونید لمس کنید"
در هر صورت کماکان منتظر خبر رسمی از سوی ماکروسافت میمانیم!

homeless.jpg

امین تو ام هوس خاله بازی کردی . اینکه sims بود.:biggrin1:
بیخیال شوخی کردم منکه بدم نمیاد بزارن .
لطفاَ کسی جواب نده این بین منو امین بود . به بزرگی خودتون ببخشید .:-"
خدا وکیلی بهترین بازی تاریخ هم باشه یعنی رو دستش چیزی نباشه حالا میخواد home باشه یا sims من دست به خاله بازی نمیزنم!:biggrin1::laughing:

خدا وکیلی بهترین بازی تاریخ هم باشه یعنی رو دستش چیزی نباشه حالا میخواد home باشه یا sims من دست به خاله بازی نمیزنم!:biggrin1::laughing:
آره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:biggrin1::laughing::-"
بیخیال امین اعتراف کن وقتی این خبرو خوندی بال در آوردی . از روی پست اولت می گم . در ضمن اصلاَ خودتو ناراحت نکن هر کس فنبوی دستگاه خودشه منم فنبوی دستگاه خودمم . :biggrin1: میدونید من می گم یه بحث باز کنیم هر کس بیاد بگه فنبوی چه دستگاهیه چطوره ؟ هی نیایم بگیم من نیستم همه هستیم دیگه به خودمون دروغ نگیم . :biggrin1:

آخرین ویرایش:
تقلید اگه باعث نوآوری و پیشرفت باشه هیچ ایرادی نداره اگه دقت کنین دنیا پراز تقلید هستش مهم اینه که این تقلید کورکورانه و برای کم نیاوردن نباشه که با سابقه ای که مایکرو داره تقلیدش نمی تونه کورکورانه باشه و میخواد یه چیز جدید و شاید جذابتر از PS3 Home ایجاد کنه همین که گفته دو بعدی خیلی هارو به فکر فرو برده که مایکرو چیکار میخواد بکنه . مایکروسافت از هرکی تقلید کورکورانه بکنه از سونی نمی کنه :biggrin1: ;)

اگه به تقلیده سونی هم رفت قابلیت motion sensor گزاشت تو دستش در واقع از wii تقلید کرد!;)

اما به نظر من اینو نباید با home مقایسه کرد چون همون طور که رضای عزیز گفت محیط2D هست پس فکر کنم باید با سیستم Wii که فکر کنم Mii بود رقابت کنه
پ.ن:موشن سنسور چیزی نبود که نینتندو تکنولوژیش رو بدست آورده باشه حتی تو نسل قبل تو لوازم جانبی PS2 چیزهایی بود که از این قابلییت استفاده کنن.
یه بار دیگه:)....تقلید--->Scence it

home یه بازی real life و real life هم یه سبکه مثل استراتژی یا اکشن اگر اینطوری باشه همه بازی استرتژی از هم تتقلید کردن
اما به نظر یه چیزی مثل home برای wii بسازن خیلی جالب میشه شخصیتاش هم mii باشند

اگه بحث تقلید باشه تا قیامت هم میشه همه رو متهم به تقلید کرد. مثلآ بگیم اولین آنالوگ توی دسته فلان کنسول بوده و بعدش فلان کنسول تقلید کرده. اولین دکمه L , R توی دسته فلان کنسول بوده و ... . اولین بار شوک و رامبل توی دسته فلان کنسول بوده و ... . اولین بار سونی Eye Toy رو درست کرد و بعدش فلان. اولین بار نینتندو موشن سنسینگ رو راه انداخت و بعدش فلان. اولین بار فلان کنسول به جای اینکه افقی باشه عمودی بود و بعدش فلان.
خلاصه تقلید توی صنعت بازی و هر صنعت دیگه ای تمومی نداره و این مسآله رو ول کنین بهتره !

منم منظورم فقط شما نبود ;) ... در کل گفتم... چون کلمه ی تقلید کلا کلمه ی خوبی نیست... به قول یکی از مدیرها بهتره به جاش بگید الگو برداری از ایده های خوب... ;)
البته من اصلا در جریان Home نیستم ولی میخوام بگم اگه هم گفته شده از کلمه تقلید استفاده نکنین،مال موقعی باید گفته شه الگوبرداری از ایده های خوب ولی میگن تقلید،ولی وقتی راجع به تقلید قراره صجبت شه باید همون تقلید گفته شه!
البته همونطور که آریا گفت خیلی زیاد گیر ندین به این قضیه،در هر صورت اگه همین تقلید نبود چیزی پیشرفت نمیکرد و بهتر نمیشد.

این کلمه تقلید چیه تو همه پستا نفری یدونه نوشتید؟ /:) جان من بیخال شید تاپیک منحرف شد
یه تاپیک بزنید" فلسفه تقلید " تا 500 صفحه ادامش بدید :dozing:

salam

هنوزم مي گن:-"
حالا صبر كن ببينيم هنوز كه چيزي معلوم نيست اصلا شايد يه چيز كاملا متفاوت باشه اصلا شايد شايعه اي بيش نباشه

آره هنوزم بگو:laughing:

عمرا Home مثل سونی باشه ، همه چی داشته باشه ، اونم مثل کنسول ساختنش سوتی نده ،

نمیخواد چیزی اضافه کنه:laughing:پیشکشش

تقليدش هم کل سونی رو ميخوابونه
شما تو هر زمينه اي که فکرش رو کنی ماکروسافت در ضمينه انلاين پاشو بزاره تو قضيه همرو نابود ميکنه
حالا ميخواد هرکی باشه :laughing:

بسیار عالی ..

............................

البته اگه واقعا 2D باشه که نمیتونه مثله Home ـه سونی باشه .. اون اصلا یه دنیای دیگست .. دنیای 3 بعدی که میتونی وسیله بخری و کمیونیکت کنی .. درسته که این پروژه تو 360 یوزراش بیشتر میشه ( چونکه طبیعتا 360 دارا بیشتر هستن ) ولی دلیل بر برتریش نیست .. دنیای 3 بعدی کجا .. دنیای 2 بعدی کجا ..

اگه بحث تقلید باشه تا قیامت هم میشه همه رو متهم به تقلید کرد. مثلآ بگیم اولین آنالوگ توی دسته فلان کنسول بوده و بعدش فلان کنسول تقلید کرده. اولین دکمه L , R توی دسته فلان کنسول بوده و ... . اولین بار شوک و رامبل توی دسته فلان کنسول بوده و ... . اولین بار سونی Eye Toy رو درست کرد و بعدش فلان. اولین بار نینتندو موشن سنسینگ رو راه انداخت و بعدش فلان. اولین بار فلان کنسول به جای اینکه افقی باشه عمودی بود و بعدش فلان.
خلاصه تقلید توی صنعت بازی و هر صنعت دیگه ای تمومی نداره و این مسآله رو ول کنین بهتره !

پس ما در اینجا نتیجه میگیریم که کنسول XBOX360 یک کنسول تقلیدی هست :دی ! ( هیچی از خودش نداره )

----------------------------

مایکروسافت چقدر پررو هست :دی اسم Home رو هم تقلید کرده !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or