Home کنسول X360 رقیب Home کنسول Ps3

rezaigi2004

کاربر سایت
سلام خدمت دوستان

دقیقا 1 آپریل بود که خبر ساخت HOME به عنوان محیط مجازی برای کاربران x360 دقیقا همانند محیط Home به صورت شایعه به نقل از ماکروسافت اعلام شد دوباره خبر زنده شده و مثل اینکه داره به واقعیت نزدیک میشه همانطور که انتظار میرفت ماکروسافت برای رقابت با کنسول PS3 و کاهش قیمت متوالی اون نقشه هایی داره که خودش رو ساکت نگه داشته البته این بار هم شایعه اعلام شده اما چند روز پیش خبر ساخت HOME به صورت محیط 2D برای کاربران دارای Xbox Live Gold فعال و ساخته خواهد شد در این محیط قابلیت ساخت آواتارهای 8 بیتی و قابلیت برقرای ارتباط مکالماتی تصویری و صوتی با کاربران Xbox Live Silver اعلام شده است.آقای Daniel Schiappa از سوی ماکروسافت به عنوان شخص نو آور در بخش سرگرمی های ماکروسافت اعلام کرده " این محیط رو سال دیگه میتونید لمس کنید"
در هر صورت کماکان منتظر خبر رسمی از سوی ماکروسافت میمانیم!

homeless.jpg

تقليدش هم کل سونی رو ميخوابونه
شما تو هر زمينه اي که فکرش رو کنی ماکروسافت در ضمينه انلاين پاشو بزاره تو قضيه همرو نابود ميکنه
حالا ميخواد هرکی باشه :laughing:

سونی و مایکروسافت برای فروش کنسولاشون چه کارهایی که نمی کنند... :-"
دیگه کم کم داره کارشون به دعوای فیزیکی کشیده میشه...
پ.ن: فکر کنم تو یکی از تاپیک ها گفته بودن هرکی از کلمه ی تقلید استفاده کنه بن میشه...

سونی و مایکروسافت برای فروش کنسولاشون چه کارهایی که نمی کنند... :-"
دیگه کم کم داره کارشون به دعوای فیزیکی کشیده میشه...
پ.ن: فکر کنم تو یکی از تاپیک ها گفته بودن هرکی از کلمه ی تقلید استفاده کنه بن میشه...

در مورد کلمه تقلید در کل و در پست دوم خودم در تاپیک بگم:

تقلید میتونه چند معنی داشته باشه از نظر فن بوی تقلید یعنی بنزین روی آتیش ریختن و یک جورایی به فن یک کنسول بر میخوره که میگن تقلید میکنه اون کمپانی اما تقلید در پست من یعنی مثلا اولین LCD دنیا رو به صورت WIDE بیاد سامسونگ بزنه بعد به خاطر اینکه ثبت نشده LG هم بزنه اینجا هم دقیقا همینطور اما اگه بخوایم کلی ببینیم همه دنیای بازی تقلید پس چون همه داران بازی با سبک های مشابه میسازن همه کنسول نسل بعد میسازن ولس مهم کیفیت و نوع روند ساخت یا تکنیک خاص و جدید در تقلی هست که یک کمپانی رو به اوج میبره!

ممنون

در مورد کلمه تقلید در کل و در پست دوم خودم در تاپیک بگم:

تقلید میتونه چند معنی داشته باشه از نظر فن بوی تقلید یعنی بنزین روی آتیش ریختن و یک جورایی به فن یک کنسول بر میخوره که میگن تقلید میکنه اون کمپانی اما تقلید در پست من یعنی مثلا اولین LCD دنیا رو به صورت WIDE بیاد سامسونگ بزنه بعد به خاطر اینکه ثبت نشده LG هم بزنه اینجا هم دقیقا همینطور اما اگه بخوایم کلی ببینیم همه دنیای بازی تقلید پس چون همه داران بازی با سبک های مشابه میسازن همه کنسول نسل بعد میسازن ولس مهم کیفیت و نوع روند ساخت یا تکنیک خاص و جدید در تقلی هست که یک کمپانی رو به اوج میبره!

ممنون
منم منظورم فقط شما نبود ;) ... در کل گفتم... چون کلمه ی تقلید کلا کلمه ی خوبی نیست... به قول یکی از مدیرها بهتره به جاش بگید الگو برداری از ایده های خوب... ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or