Multi Platform Hogwarts Legacy

سازنده
Avalanche Software
تاریخ انتشار
February 2023
ناشر
Warner Bros. Games
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
  6. Nintendo Switch
598900.png

Hogwarts Legacy
توسعه دهنده: Avalanche Software
توسعه یافته :Disney Infinity
ناشر: Warner Bros. Interactive Entertainment
پلتفرم: ALL CONSOLE GEN 8&9 , PC
ژانر: Action RPG / Open Word
تاریخ عرضه: 21 بهمن ماه
➿➿➿➿➿➿➿➿➿
اطلاعات:

▪️دکوراسیون Hogwarts بسته به فصل تغییر خواهد کرد
▪️تعداد NPC ها در بازی بسیار زیاد خواهد بود
▪️تمرکز تیم بازی فقط روی همین نسخه ی Hogwarts Legacy بوده ولی خب استودیوی Avalanche ضمن اینکه دنبال اینن که یه تجربه عالی از Wizarding World به وجود بیارن، بسته به موفقیتشون احتمال تبدیلش به یک فرانچایز وجود دارد

آخرین اطلاعات:
▪️بازی دارای 34 مدل دشمن
▪️26 اسپل
▪️57 ماموریت فرعی
▪️2 بتل آرنا و 95 Merlin trials ست

سیستم مورد نیاز:
IMG_20220826_054723_913.jpg

به روز می شود...

‏ویدیوی کامل State of Play از هاگوارتز لگسی که قرار است در تعطیلات 2022 منتشر شود
Link

🔹🔹🔹

New 4K screens from HogwartsLegacy
IMG_20220318_123854.jpg IMG_20220318_123850.jpg
IMG_20220318_123843.jpg IMG_20220318_123839.jpg
با تشکر از @.Amirone بابت کار بسیار زیبایِ گرافیکیشون

آخرین ویرایش:
هیچ خبر خاصی نیست فعلا از بازی ولی تو تبلیغ جدید برند Playstation صحنه هایی از بازی دیده میشه که البته تو تریلر معرفیم بود ولی من دوباره دقت کردم و تریلر معرفیو دوباره دیدم، اون صحنه ای که یک ترول بهمون حمله میکنه با افت فریم وحشیانه خراب بوده ولی اینجا خیلی خوب و روون بود. (اشاره به نمایش/بیلد جدید آیا؟)
+ اینکه تو این تبلیغ بیشتر بازیای نزدیک به انتشار PS رو نام برده بود و این بازیم جزوش بود :D میشه امید داشت بازی تو نیمه و یا حتی 3 ماهه ابتدایی 2022 منتشر شه :D 8->

دیگه وعده ما، کنفرانس بعدی سونی (اگر کنفرانسی در کار باشه اصلا -__-)

پ.ن. تبلیغ ps:

از چیزی که میترسیدم احتمال زیاد پیش بیاد .تو تریلر سونی بازی ها همه انحصاری بودن در حالی که این بازی رو مولتی پلتفرم معرفی کرده بودن.فکر کنم سونی انحصاری کردشx-(x-(

از چیزی که میترسیدم احتمال زیاد پیش بیاد .تو تریلر سونی بازی ها همه انحصاری بودن در حالی که این بازی رو مولتی پلتفرم معرفی کرده بودن.فکر کنم سونی انحصاری کردشx-(x-(
خیر وقتی پلتفرم هارو معرفی کردن احتمال اینکه بازیو انحصاری کنن خیلی کمه.
تو اون تیزر/تبلیغ هم بازیای مولتی پلتفرم دیگه ای که مارکتینگشون دست سونی بود هم بوده. مثل RE8 VILLAGE

فکر کنم کلا پروژه کنسل شده.چه خبره دارین چیکار میکنید اخه؟البته وضع نامشخص استدیو های وارنر هم تاثیرش رو گذاشته اما دیگه حداقل خبر بدین که این بازی چیشد؟

اصلا بازی معلوم نیست چی بشه.
اولا که دست اوالانچ وارنر هست که هیچ اعتمادی در ساختن بازی خوب ندارن و توانایی هم ندارن در این زمینه.
داستان بازی هم که کارگردان اصلی به خاطر مسائل فمینیست بهمن از تیم رفت کلا پروژه یه چیزی مثل ریستارت شد.
اینم از زمان بندی.اول گفتن ۲۰۲۱. بعد گفتن سال بعد .از زمان اولین تریلر ۱۴ ماه گذشت هیچی یعنی این بازی نداشت که نشون بدیدددد؟
بعدش هم خود fb3 رو هوائه.جانی دپ که حذف شد.اگه این تاخیر بخوره بازی چی میشه؟؟؟

خُب چون مرتبط تر از این تاپیک جایی رو پیدا نکردم، این مطلب رو اینجا میگم. البته که احتمالا خودتون بدونید :D سایت دوست داشتنی WizardingWorld یه Quiz Championship گذاشته، Christmas Edition، که اگه تو سایت اکانت داشته باشید و Houseتون رو هم مشخص کرده باشید، میتونید توش شرکت کنید و برای گروهتون امتیاز بیارید. پارت اولش شروع شده. راستش من یه typical Gryffindorـیم و وقتی دیدم امتیازات Gryffindor پایینه، گفتم بیام اینجا بگم که شاید بشه اندکی امتیاز جمع کرد :-" این عکس، امتیازات تا الانه:

HP.jpg

من تا جاییکه شد کمک کردم به Gryffindor ولی راضیم از Slytherinـیا :D امیدوارم بکشیم بالا خودمونو :-" :D

PS: وات دِ هل واقعا. تو همین چند دقیقه، Slytherin چهارصد و خورده ای امتیاز گرفت ولی ما حدود دویست تا! :| :))

HP2.jpg

آخرین ویرایش:
خُب چون مرتبط تر از این تاپیک جایی رو پیدا نکردم، این مطلب رو اینجا میگم. البته که احتمالا خودتون بدونید :D سایت دوست داشتنی WizardingWorld یه Quiz Championship گذاشته، Christmas Edition، که اگه تو سایت اکانت داشته باشید و Houseتون رو هم مشخص کرده باشید، میتونید توش شرکت کنید و برای گروهتون امتیاز بیارید. پارت اولش شروع شده. راستش من یه typical Gryffindorـیم و وقتی دیدم امتیازات Gryffindor پایینه، گفتم بیام اینجا بگم که شاید بشه اندکی امتیاز جمع کرد :-" این عکس، امتیازات تا الانه:

من تا جاییکه شد کمک کردم به Gryffindor ولی راضیم از Slytherinـیا :D امیدوارم بکشیم بالا خودمونو :-" :D

PS: وات دِ هل واقعا. تو همین چند دقیقه، Slytherin چهارصد و خورده ای امتیاز گرفت ولی ما حدود دویست تا! :| :))

ezgif.com-gif-maker-4.gif

ایشون ظاهرا به یـ سری منبع نزدیک از Rockstar Games / Quantic Dream / Hogwarts Legacy دسترسی داره تمام اطلاعات مربوط به Star Wars جدید Quantic Dream رو به همراه اسکرین شات یـ هفته قبل معرفیش لیک کرده . قبل TGA گفته که بازی تو مراسم حضور نداره (که نداشت) ولی الان شنیده که به زودی قرار نمایش داشته باشه :

1639666235093.png

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or