Multi Platform Hogwarts Legacy

سازنده
Avalanche Software
تاریخ انتشار
February 2023
ناشر
Warner Bros. Games
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
  6. Nintendo Switch
598900.png

Hogwarts Legacy
توسعه دهنده: Avalanche Software
توسعه یافته :Disney Infinity
ناشر: Warner Bros. Interactive Entertainment
پلتفرم: ALL CONSOLE GEN 8&9 , PC
ژانر: Action RPG / Open Word
تاریخ عرضه: 21 بهمن ماه
➿➿➿➿➿➿➿➿➿
اطلاعات:

▪️دکوراسیون Hogwarts بسته به فصل تغییر خواهد کرد
▪️تعداد NPC ها در بازی بسیار زیاد خواهد بود
▪️تمرکز تیم بازی فقط روی همین نسخه ی Hogwarts Legacy بوده ولی خب استودیوی Avalanche ضمن اینکه دنبال اینن که یه تجربه عالی از Wizarding World به وجود بیارن، بسته به موفقیتشون احتمال تبدیلش به یک فرانچایز وجود دارد

آخرین اطلاعات:
▪️بازی دارای 34 مدل دشمن
▪️26 اسپل
▪️57 ماموریت فرعی
▪️2 بتل آرنا و 95 Merlin trials ست

سیستم مورد نیاز:
IMG_20220826_054723_913.jpg

به روز می شود...

‏ویدیوی کامل State of Play از هاگوارتز لگسی که قرار است در تعطیلات 2022 منتشر شود
Link

🔹🔹🔹

New 4K screens from HogwartsLegacy
IMG_20220318_123854.jpg IMG_20220318_123850.jpg
IMG_20220318_123843.jpg IMG_20220318_123839.jpg
با تشکر از @.Amirone بابت کار بسیار زیبایِ گرافیکیشون

آخرین ویرایش:
ویدیوی زمین کویدیچ:

نمیدونم کد چه نسخه ای رو به کانتنت کریتورا دادن اما هرچی هست Pop in زیاد داره، تو همین ویدیوی بالا از یک فاصله هیچ NPC لود نمیشد تا وقتی به یک فاصله مشخص میرسید، یه جا دیگش کلاغا اسپاون شدن جلوش، علف ها یک سری جاها فلت بنظر میرسید تا وقتی نزدیکشون میشد.

فضاسازی،انیمیشن ها و فیزیک بازی خوبه، مشکلات فنی هم با در نظر گرفتن استودیویی که داره میسازه عادی هستش و به نظرم زیاد به چشم نمیاد. تنها نگرانی من فقط بابت مراحل فرعی و اصلی هستش که امیدوارم تکراری و حوصله سر بر نباشه مخصوصا که RPG هستش.

انتشارات جنگل نسخه تصویری محفل ققنوس رو چاپ کرده که همین چند ماه پیش بصورت جهانی منتشر شده بود. فکر کنم نسخه تصویری چهارتا کتاب اول هم موجود داره. تو این ده روزی که مونده به ریلیز بازی پیشنهاد میکنم برای اینکه حسابی جوگیر بشید این کتاب ها رو بگیرید :D خیلی جذابه ورق زدن و مرور داستان با دیدن عکس ها

اولا به نظرم مبارزاتش با درصد احتمال بالا تکراری میشه.
خب نباید از RPG انتظار داشته باشید تنوع مبارزات بالا باشه
تنها چیزی که تو دنیای هری پاتر میشه تنوع بهش داد چوب دستیه:دی فقط میخوام ببینم اگه ورد های ممنوعه به کار ببری رو شخصیتتم تاثیر داره یا نه؟
مثلا اکسپکتو پترنوم رو میشه رو دشمنا زد و اتفاقی نیوفته؟

• Like
Reactions: Sam Drake
تنها چیزی که تو دنیای هری پاتر میشه تنوع بهش داد چوب دستیه:D فقط میخوام ببینم اگه ورد های ممنوعه به کار ببری رو شخصیتتم تاثیر داره یا نه؟
اتفاقا خیلی خوب میشه اگه رو شخصیت تاثیر بذاره.
قشنگ یه ولدمورت از خودم میسازم :D

• Like
Reactions: majidred2011
انتشارات جنگل نسخه تصویری محفل ققنوس رو چاپ کرده که همین چند ماه پیش بصورت جهانی منتشر شده بود. فکر کنم نسخه تصویری چهارتا کتاب اول هم موجود داره. تو این ده روزی که مونده به ریلیز بازی پیشنهاد میکنم برای اینکه حسابی جوگیر بشید این کتاب ها رو بگیرید :D خیلی جذابه ورق زدن و مرور داستان با دیدن عکس ها
سایتش سالمه؟ هرکاری میکنم بالا نمیاد

یک میلیون خرج گذاشتی رو دستمون 😂

از سایتشون خرید نکنید، هم مشکل داره هم گرونه، به شماره تلگرامشون پیام بدین بگین چی میخواید، با پیک میفرستن تهران با قیمت پایین تر از سایت.
مثلا ۵ تا کتاب تصویری رو سایت در میاد حدود ۱۷۰۰، رو تلگرام شد حدود ۱۱۵۰.

شماره تلگرامشون: 09356664054

تنها چیزی که تو دنیای هری پاتر میشه تنوع بهش داد چوب دستیه:D فقط میخوام ببینم اگه ورد های ممنوعه به کار ببری رو شخصیتتم تاثیر داره یا نه؟
با اکسپکتو تهش یه هری در میاد😁😁😁از همون اول باید کروشیو رو اجرا کرد

• Like
  • Smile
Reactions: voldmort and Erebor
متاسفانه خودشون اعلام کردن بکار گیری ورد های ممنوعه تاثیری روی شخصیت گیمر نداره و نهایتا فقط اطرافیان چند تا واکنش نشون میدن و مثلا شاهد یه نوار honor تو بازی نیستیم.

• Like
Reactions: voldmort
اینا همگی همینجا چاپ میشن؟

اینا همگی همینجا چاپ میشن؟
اره داخلی چاپ میشن و کپی از رو نسخه اصلین. من یکی دیگه از کتاباشونو با نسخه اصلی که داشتم مقایسه کردم کیفیت جنگل بهتر بود حتی:D چهارتا کتاب هری پاتری هم که دارم کیفیتشون عالیه پنجمی هنوز نرسیده دستم ببینم در چه حده

• Like
Reactions: Destro

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or