Multi Platform Hogwarts Legacy

سازنده
Avalanche Software
تاریخ انتشار
February 2023
ناشر
Warner Bros. Games
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
  6. Nintendo Switch
598900.png

Hogwarts Legacy
توسعه دهنده: Avalanche Software
توسعه یافته :Disney Infinity
ناشر: Warner Bros. Interactive Entertainment
پلتفرم: ALL CONSOLE GEN 8&9 , PC
ژانر: Action RPG / Open Word
تاریخ عرضه: 21 بهمن ماه
➿➿➿➿➿➿➿➿➿
اطلاعات:

▪️دکوراسیون Hogwarts بسته به فصل تغییر خواهد کرد
▪️تعداد NPC ها در بازی بسیار زیاد خواهد بود
▪️تمرکز تیم بازی فقط روی همین نسخه ی Hogwarts Legacy بوده ولی خب استودیوی Avalanche ضمن اینکه دنبال اینن که یه تجربه عالی از Wizarding World به وجود بیارن، بسته به موفقیتشون احتمال تبدیلش به یک فرانچایز وجود دارد

آخرین اطلاعات:
▪️بازی دارای 34 مدل دشمن
▪️26 اسپل
▪️57 ماموریت فرعی
▪️2 بتل آرنا و 95 Merlin trials ست

سیستم مورد نیاز:
IMG_20220826_054723_913.jpg

به روز می شود...

‏ویدیوی کامل State of Play از هاگوارتز لگسی که قرار است در تعطیلات 2022 منتشر شود
Link

🔹🔹🔹

New 4K screens from HogwartsLegacy
IMG_20220318_123854.jpg IMG_20220318_123850.jpg
IMG_20220318_123843.jpg IMG_20220318_123839.jpg
با تشکر از @.Amirone بابت کار بسیار زیبایِ گرافیکیشون

آخرین ویرایش:
یه خبر بد!!!
درواقع خیلی بد -_-
رسما تایید شد که کوییدیچی در کار نیست !
اولانچ سافتور طی FAQ بروز شده در سایتش اعلام کرد که کوییدیچ در این عنوان قابل بازی نیست اما میتوانید جارو سوار شید و پرواز کنید و دنیای بازی رو اکسپلور کنید
پ.ن: باز خداروشکر جارو سواری رو واسمون نگه داشتن -_-

عجب هاگوارتزی ساختن، دیزاین وحشتناکی داره پز از جزئیات، جزئیات چهره و مو ها هم خیلی خوبه فقط انیمیشن صورت خیلی جذاب نیست که اونم در حد همون استانداردای RPG ـاس.
کامبت تا الان خیلی نشون نمیدادن فک میکردم جالب درنیومده که الان بنظر خوب میومد مخصوصا انیمیشنای پرت شدنشون و تکون خوردن لباسا تو هوا خیلی تر و تمیز هست.
تنها چیزی که یک خرده جالب نبود بنظرم حداقل تو این ویدئو دیالوگا یکم کُرنی و بچگونه بنظر میومد، میدونم تینیجرن و نمیشه انتظار دیالوگ سنگین داشت اما بعضی از لاینا خیلی پیش پا افتاده بود.

آخرین ویرایش:
به شخصه از نمایش خیلییییی راضی بودم.
عنوان بی نقصی به نظر نمیرسه صد در صد، اما عملا همون چیزیه به عنوان یه فن هری پاتر از بچگی دنبالش بودم :)
فقط امیدوارم اون کارتایی که تو بازیای اصلی سری جمع می کردیم و تاریخ جادوگری و شخصیت ها را توضیح میدادن، به عنوان کالکتیبل تو بازی باشن :دی :x

این نمایش روی شخصی سازی و برخی عناصر مانور داشت و بیشتر به حرف گذشت، انیمیشن ها خوب بودن، صداگذاری ها (Lucan) بعضا تو دیوار بود و به کارکتر نمی خورد، امیدوارکنندست و اینطور بر میاد که عنوانی درخور یونیورس هری پاتر باشه
این ویدئو اصلیه

آخرین ویرایش:
عجب شوکیسی داشت.

اگر ندیدید از اینجا ببینید:
watch?v=WS4qPq20aVo

این بازی هر نمایش اش بهتر از قبله.
بدون شک یکی از بهترین بازی های تاریخ برای من می شه.
عجب دنیایی ساختن، اینکه اینقد تک تک بخشای بازی رو با جزئیات نشون دادن انگار مطمئنن ازش، ترسم از یوبی سافتی شدن اپن وردش هست که احتمال هم میره اینطوری باشه فقط امیدوارم خیلی شدید نباشه این قضیه :دی

فیزیک لباس بازی شاید یکی از بهترین چیزاییه که دیدم، قشنگ نصف جذابیت کامبتش به همین تکون خوردن لباسا موقع پرت شدن، چرخیدن تو هوا و ایناس، مشخصه بیخیال رئال بودن شدن و اغراق کردن تو حرکاتش اما انگار نتیجه خیلی بهتری داده.
بازیش اینقد فیچرای مختلف داره که اگه در نهایت متا 70 ـم بگیره احتمالا فروش خیلی بالایی خواهد داشت و در نهایت Woke ـا زیر پیج توییتر J.K. Rowling ماتحتشان خواهد سوخت :> :دی

آخرین ویرایش:
از جمله عناوینیه که بدون تجربه کردن گیم پلی نمی شه حدس زد تا چه اندازه راضی کنندست. اگه یک دمو بدن این مورد تا حدود زیادی مشخص می شه، این 30 دقیقه هم بیشتر به گشتوگذار و شخصی سازی گذشت و باگ هم کمو بیش وجود داشت. با توجه به 6 دقیقه چلنجی که دیدم AI انمی ها جالب نبود، QTE و ابیلیتی هم با اینکه بصورت مکرر ازشون استفاده شد فکر نمی کنم مورد منفی ای باشه با توجه به تعداد اسکیل هایی که بصورت تارشده نمایش دادن مشخصه تنوع داره مثل اون انمی ای که تبدیلش کرد به مرغ!
از Avalanche نمیشه مطمئن بود و می دونم انتظار یک پکیج تقریبا کامل از این استودیو کمی دور از واقعیته، این نمایش هم انتظار من رو از بابت مبارزات برآورده نکرد ولی اینطور برمیاد یونیورس یک ادای احترام به کتاب باشه و امیدوارم در بخش های دیگه قوی ظاهر بشن

آخرین ویرایش:
کسی نمیتونه آپلود کنه تو انجمن؟
درود طائل
اون ویدیو چند صد مگ هستش که با توجه به وضعیت نتی که ساختن واسه ملت، آپ‌کردنش مکافاته
برای هایپ به همین ویدیوی کوتاه بسنده کن :D

the size of Hogwarts Legacy's map
is UNBELIEVABLE
View attachment FuxR3iEcZi-yBGe2.mp4

درود طائل
اون ویدیو چند صد مگ هستش که با توجه به وضعیت نتی که ساختن واسه ملت، آپ‌کردنش مکافاته
برای هایپ به همین ویدیوی کوتاه بسنده کن :D

the size of Hogwarts Legacy's map
is UNBELIEVABLE
View attachment 279254

بی نظیر
هری پاتر برای من گنجینه تخیلاتمه
یه شب فرشته اومد تو خوابم گفت طائل تو بارون پشت پنجره هاگوارتزی
گفت انقدر سعی نکن با کلمات خودت رو توضیح بدی من این شکلیم اون شکلیم
چون دنیا از کلمه ساخته نشده من فدات بشم
هر چی کتاب خوندی خواستن با کلمات دنیا رو برات شرح بدن بگیر بریز دور
تو از جنس imagination ی
گفتن طائل کیه؟ میگی من بارون پشت پنجره هاگوارتزم ... این رو کی میخواد با کلمات توضیح بده؟ این یک حس-تصویر عه توضیح ندادنیه.

یک روز حس به شدت غمگینی داشتم
چشمامو بستم
این تصویر از راه رسید
«نوامبر با بارونش از راه رسیده بود
حال که دو ماه از مدرسه گذشته بود؛ زمانی کافی بود تا فضای کلی قلعه، از قصه ها و شایعاتی که در این مدت برای دانش آموزان رخ داده بود، لبریز باشه، و بارون نوامبر، فرصت خوبی به تجمع در قلعه و رد و بدل شایعات داده بود
از پنجره به بیرون نگاه کرد
و بارون همچنان میبارید
طائل پله های قلعه رو پایین اومد و به حیاط ورودی مدرسه رسید. هیچوقت کوچکترین کوتاهی در عامدانه قدم زدن در زیر بارون نکرده بود
راهش رو گرفت و رفت و به سمت زمین کوویدیچ راه افتاد. پله های سکو رو بالا رفت و تو جایگاه تماشاچی ها نشست. یک نفر بود و تک و تنها. منظره بارش باران در یک سازه عظیم و سبز ، زمین کوییدیچ، که دور و بر اون رو تپه ها و کوهپایه های سرسبز احاطه کرده بود، طوری بود که طائل حدس زد خود این منظره به صورت خالص، توانایی پاک سازی روحی و دهنی اون به حد کافی رو داره. فردا کلاس پروفسور تریلانی بود. طائل هیچوقت این کلاس رو جدی نمیگرفت اما همواره به سر کلاس حاظر میشد. تصور دخمه تنگ و گرم پروفسور تریلانی و اهمیت کمی که طائل به نمره این درس میداد، لذت تفکر فردا رو هم در زیر باران دو چندان کرده بود »
دوستان این یک متن ادبی نیست، فقط اوردمش رو کاغذ که تصویرش رو ترسیم کنم.
و کی گفته این اتفاق نیوفتاده؟ کی گفته قصه های این بُعد reality نیست؟ کی گفته reality نیست وقتی من افکتش رو رو حالات روزمره ام ، که بهش میگن دنیای واقعی، حس میکنم؟
این پست برای امیددهی به کسایی هست بارها شد که دور و برشون رو دیدن و سبک زندگی نوع بشر رو درک نکردن، حس کردن همه انگار جادو شدن، ولی در نهایت گفتن مشکل از خودشونه ، تنهایی کشیدن
بهتون میگم اون بُعد حقیقتا وجود داره، و از اونجا که گیمرید، احتمال برای شما در دسترس تر
چشماتون رو میبندید، میرید قلعه قرون وسطی؟ خودتون رو یک سرباز میبینید تو قلعه؟ جلوی این تخیل رو نگیرید، بذارید سرباز بلند شه، بره دور بزنه قلعه رو ، دشمناش رو پیدا کنه، ببینه و شمشیر بزنه باهاشون، و دراگونی که میکشه، متناظرا همون ضعف ناخوداگاه تو دنیای فیزیکیش هست.
تخیل جنسش از ماده نیست، زمان مکان نداره، برا همین میتونی هر مکانی که دوست دارید به هر زمانی ببندید، و بذارید رشد کنه قصه توش ، و تو قصه، ضعف ها و شادی هاتون رو ببنید. هر حسی که تو بعد تخیل باهاش deal شه، صبح که بلند میشید سر حال تر و خودتون رو نزدیک تر به خود واقعیتون حس میکنید. کسی در دنیای تخیلش فعاله، در زندگی روزه اش هم در لحظه‌تر و با ذهنی شفاف‌تر هست. اگر از دیدن demon هایی که از ضعف های ناخواگاه که در طول زمان با ندیدن و سربرگدوندن و deal نکردن باهاشون، رشد کردن، نترسید و بکشونیدشون، پشتش تموم تخیلات بچگی هاتون هست. بارون پشت پنجره هاگواتز هست. و کی هست که خاطرات و تخیلات وابسته به بچگیش رو نخواد پس بگیره؟ اکسیر جوانیه. کسی که تخیلاتش رو پس بگیره، انگار تموم سنینش رو، هر لحظه در داخل خودش داره، و حس متناظرش رو. به حرف هیچکس گوش ندید. برید تو تخیل خودتون، دیوانگی در کار نیست نترسید. عشق بهتون.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or