Hitman V رسما رونمایی شد.

Lord Zeus

کاربر سایت
سلام.

hitman-5.jpg

SE به تمامی شایعات پایان داد و Hitman V را رسما رونمایی کرد.
تیزر معرفی بازی را میتوانید اینجا ببینید.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: "[MTV]" and Behrooz
تیزر به منظور انونس رسمی از طرف ناشر و یا سازنده برای عموم قرار داده میشه. قرار نیست چیز خاصی نمایش بدن.
خو چی گفتم مگه؟! گفتم اینم مثل بقیه تیزرها بی سر و ته هست. نگفتم که این تیزر فقط بی سر و تهه و بقیه تیزر ها فیلم سینمایین!:دی

موسیقی که تو تیزر داشت بهش میومد که بازم مال جسپر کید باشه. واقعا موسیقی هاش شاهکاره و سری هیتمن یکی از قوی ترین بخش هاش به نظرم همین موسقیشه.

بالاخره بعد 4 سال باید روزمو افطار کنم
4 سال انتظار ارزشش و داشت واقعا بازی بهتر از hitman نمیشناسم
خلاصه بهترین خبر بود که تو این 4 سال شنیدم
داغون شدم عجب تیزریم بود داغون کننده

من از بچگی تو درم مفاهیم عمیق مشکل داشتم! ، یکی میگه مفهوم عمیق این چی بود!؟
یعنی نفهمیدی!؟ بابا مفهمومش خیلی عمیق بود! خوب تقصیری هم نداری هر کسی قدرت درکش رو نداره!!lol
فکر کنم منظورش از ماری که دور اسلحه می چرخه افردی هست که به 47 خیانت می کنن. تنها چیزی که به ذهن میرسه

من فکر می کنم منظور اون مار این هستش که تموم شد اون دوره برای 47 که توسط سازمانش حمایت می شد و اسلحه اش را دست می گرفت می رفت افراد مشخص شده را بکشه!
الان دیگه حق گرفتن ماموریت نداره باید بره کنار اما خب مثل اینکه 47 می خواد انتقام بگیره و فراری شده و اونا هم دنبالش هستن!یک جورایی شبیه SC5شده داستانش!

من فکر می کنم منظور اون مار این هستش که تموم شد اون دوره برای 47 که توسط سازمانش حمایت می شد و اسلحه اش را دست می گرفت می رفت افراد مشخص شده را بکشه!
الان دیگه حق گرفتن ماموریت نداره باید بره کنار اما خب مثل اینکه 47 می خواد انتقام بگیره و فراری شده و اونا هم دنبالش هستن!یک جورایی شبیه SC5شده داستانش!

:-o یعنی یه مار انقدر مفهوم داشت؟:d خوب شد اژدها نبود وگرنه کل داستان رو میفهمیدی:d

اگه دوستان دقت کنن
مارش یه مار معمولی نبود
مارش زنگی بود

و این یعنی دوستانی که مدرسه دارن
میتونن بعد از زنگ اخر این بازیو انجام بدن;)
----------------

جدای از شوخی
مار زنگی قبل از حمله هشدار میده و اینجا هم به مامور 47 برای مبارزه داره هشدار داده میشه که در خطره ...

من عاشق اون چمدونش هستم که اسنایپرشو میزاشت توش و هر وقت میخواست بازش میکرد و ...
Hitman واقعا بازی بی نظیر و حساب شده ای بود امیدوارم جذابیت های نسخه های قبلی رو یادشون نرفته باشه .

من از بچگی تو درم مفاهیم عمیق مشکل داشتم! ، یکی میگه مفهوم عمیق این چی بود!؟ [کاملا جدی گفتم!]
هرکسی برداشت خودش رو از اون داره. برای من، خشم و نفرت 47 از اتفاقا پیش اماده در وجود اون مار خلاصه شده (میشه گفت مار زنگی خود 47 ـه).
بقیه هم یه چی بگن خُ :d.

یه نکته ای که جالب بود برام اینه که چهل و هفتمین یوزر سایت ، آقا Kourosh از مامور 47 بدش میاد :دی !
کلا هیتمن خیلی معنوی میزنه :دی موزیکاش هم این مساله رو تایید میکنه !

• Like
Reactions: Fratos
دوتا چیز از بازی میخوام:
1.نوب بازی نشه و اون سختی و سنگینی نسخه های قبل رو داشته باشه.
2.موسیقی بازی توسط Jesper Kyd ساخته بشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or