Hitman:The Movie......2007

qx_roham_xp

کاربر سایت
سلام سلام سلام
فیلمی از روی سری بازی های همیشه محبوب Hitman ساخته شده و در 07/12/10 اکران می شه !!!!
5113-hitman.jpg

كارگردان فيلم: Xavier Gens

نويسنده: Skip Woods

ژانر : Action / Crime / Thriller

خلاصه فیلم :

قاتل مسلحي که به نام مأمور 47 (Olyphant) شناخته مي شود توسط گروهي به نام The Agency براي پول دست به قتل مي زند. او در حين سفرش به اروپاي شرقي در اثر گرفتار شدن در يک توطئه سياسي به وسيله هم اينترپل و هم ارتش روسيه تحت تعقيب قرار مي گيرد ...

در این فیلم Timothy Olyphant در نقش مامور 47 ایفای نقش می کنه :
breakup05220635.jpg

hitman-olyphant-1.jpg

hitmanxm2.jpg

خوب این هم تریلر این فیلم :
21247-t_hitmanmoviec.jpg

12 MB
WMV
MOV
21246-t_hitmanmoviec_hd.jpg

38 MB
WMV
MOV
اینم سایت اصلی فیلم
امیدوارم پستم نکراری نباشه چون هرچی گشتم اینجا پیدا نکردم گفتم بزارم:blushing:

اقا من این تریلرو خیلی وقته دیدم این یارو بازیگر نقش مامور 47 خیلی مسخره بازی میکنه اصلا هم خبری از مخفی کاری نیست و هرجا میرسه اونجا رو با هرچی دم دسته از بمب گرفته تا .... میفرسته هوا (نمیدونم این وسط مخفی کاری کجاست):cheesygri:cheesygri:cheesygri:confused::mad::mad::-":sick::sick::sick::sick:

چند وقت پیش گفتن نقش هیتمنو بروس ویلیس بازی کنه
این یارو که همش میخنده اصلا بدرد نقش هیتمن نمیخوره از این بهتر نبود

فکر نکنم بروس ویلیس بود ها . وین دیزل قرار بود در نقش مامور 47 کار کنه که به کلی حذف شد

وین دیزل قرار بود در نقش مامور 47 کار کنه که به کلی حذف شد
وین دیزل حذف شد:confused: خودت میدونی داری چی میگی:cheesygri وین دیزل از هر 50 تا فیلم نامه ای رو که بهش پیشنهاد میدن شاید (( شاید )) یه دونه رو بپسنده و بازی کنه:biggrin1:
مثلا از فیلمنامه 2F2F و XXX2 خوشش نیامد و در انها بازی نکرد. یحتمل سناریو فیلم Hitman چیز باحالی نبوده که بتونه وین رو جذب کنه;).
کلا فیلمهای که از روی بازی ساخته میشه اکثرا به :sick:فاجعه:sick: تبدیل شدن مثل
Resident Evil 1.2
Tomb Raider 1.2
Dead or Alive
البته مورد خاصی هم بود که حتی از خود بازی هم موفقتر عمل کرده. منظورم Silent Hill ـه.

وین دیزل حذف شد خودت میدونی داری چی میگی وین دیزل از هر 50 تا فیلم نامه ای رو که بهش پیشنهاد میدن شاید (( شاید )) یه دونه رو بپسنده و بازی کنه

من منظورم از حذف شد این بود که دیگه قرار نیست بازی کنه نه اینکه به خاطر بازیش حذفش کردن

حرف زدن در مورد فیلمهایی که از روی بازیها ساخته میشن بیهوده س.من اصلا حال نمیکنم که از روی این بازی داره فیلمی ساخته میشه.تنها کاری هم که از دستم برمیاد اینه که به عنوان یکی از علاقه مندان این کرکتر , فیلم رو بایکوت میکنم و هرگز تماشا نخواهم کرد ;)

شب خوش

حرف زدن در مورد فیلمهایی که از روی بازیها ساخته میشن بیهوده س.من اصلا حال نمیکنم که از روی این بازی داره فیلمی ساخته میشه.تنها کاری هم که از دستم برمیاد اینه که به عنوان یکی از علاقه مندان این کرکتر , فیلم رو بایکوت میکنم و هرگز تماشا نخواهم کرد
اگه دست من بود مسئول انتخاب بازیگران رو دار میزدم :biggrin1:

چند وقت پیش کاندید های بازیگری این نقشو تو گیم1 نشون داد که وین دیزل و بروس ویلیس بودند و احتمال داشت که این نقشو بروس بازی کنه که اگه اینجوری میشد عالی بود چون بروس ویلیس خداست توی این نقش ها قیافش هم میخوره نه این یارو که کلشو کچل کرده فکر کرده
چقدر سکرته . سن و سالش هم به این کارا نمیاد
هیتمن واقعا یه داستان توپ داره ولی نمیدونم چرا اینقدر نویسندهاش افتضاح کار میکنن
حالا اومدن یه کاری کردن که دیگه ادم نتونه حتی هیتمنو بازی کنه من که خیلی حالم گرفته شد:(:confused:

به نظر من هم اصلا این نقش برای این بازیگر نمیخوره چون هم خیلی جونه هم اصلا چهره پخته ای نداره و به نظر من بهترین گزینه همون بروس ویلس بود حتی وین دیزل هم نمی تونست خوب این نقش رو بازی کنه چون اون هم نسبتا چهره جوانی داره و بروس ویلس کاملا با این نقش همخوانی داشت کاش اونو میزاشتن حیف من نمی دونم طرف پیش خودش چی فکر کرده نقش رو داده به این ازبوقلی فکر کرده داره واسه بچه ها کارتون میسازه ؟ مسلما اگه خوب بازی نکنه توی قسمت بعدی عوضش می کنن .

به نظر من هم بازیگر ضعیفی هست و اصلا به درد این نقش نمی خوره . ون دیزل اگه بود واقعا شاهکار میشد . راستی دوستان کسی از شما خبری از فیلم Mgs داره ...
ممنونم .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or