Hitman:Blood Money

• Thread starter Thread starter Toxic
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
نام:Hitman:BloodMoney
سازنده:IO InterActive
ناشر:Eidos InterActive
تاریخ عرضه:دی ماه 84
سیستم: pc ps2 xbox
همه شما میدونید که سری بازیهای HitMan جز معروف ترین بازی ها در کشور ما به حساب میاد.
بازی Hitman:Blood Money جدیدترین نسخه از این سری بازی هست که توسط شرکت IO Interactive طراحی و ساخته شده و در E3 امسال دمو ای از این نسخه را شاهد بودیم و اولین پیشرفت محسوس این بازی در گرافیک بسیار بالا اون بود به طوری که جزییات آن در حد بازی Splinter Cell یا حتی فراتر کار شده است. شروع بازی در دمو نمایش داده شده از کازینویی در شهر لاس وگاس بود و مامور 47 بیرون ساختمان ماموریات خود را شروع میکند.فضای شهر به خوبی طراحی شده و نور پردازی و طراحی ساختمان ها و آسمان شهر به دقت صورت گرفته.با دیدن مامور 47 متوجه طراحی عالی با جزییات بسیار بالا این شخصیت میشوید.پس از ورود او به ساختمان کازینو گاردهای محافظ نیم نگاهی با بی تفاوتی به وی میکنند و به دفتر کازینو می روند.47 نگاهی به اطراف انداخته و وجود یک آوای عربی زیبایی فضا را دوچندان جذاب کرده است.
مامور47 در این مرحله تنها یک Sniper در درون کیف خود دارد و هدف وی بدست آوردن یک اسلحه سبک برای انجام دادن ماموریت خویش است.در اینجاست که شاهد یک قابلیت جدید از وی میشویم آن هم دزدیدن اشیا از اشخاص است.47 بعد از نزدیک شدن به یکی از گاردها در یک لحظه اسلحه او را دزدیده و به سرعت به سوی طبقات بالا رفته تا ماموریت اصلی اش را به پایان زساند. او با کمک آسانسور خود را روی بام کازینو می رساند و در آنجا باز هم شاهد قابلیت جدیدی از وی میشویم که آن تغییز دادن اشیا و جا به جا کردن آن ها است که به اصطلاح فیزیک نام دارد.
مامور 47 قرقره آسانسور را از جایش در آورده و عملا آن را از کار می اندازد و با قراردادن یک بمب در کنار درب اسانسور خیال خود را از بابت پشت سرش راحت کرده و با آرامش کامل اسلحه خود را درآورده و...
به گفته طراحان بازی قابلیت های حرکتی حدیدی به 47 داده شده به طوری که میتواند از بالکان بالارفته یا مثلا اجساد را در یخچال یا سطلهای زباله پنهان کند اما باید همنند نسخه های پیشین مراقب باشید که اجساد دیده نشوند و گرنه ممکن است انجام ماموریت ها بسیار مشکل یا حتی غیرممکن شود.از دیگر نکات جدید در این بازی امکان گروگان گرفتن افراد است که باعث میشود دشمنان یا به سویتان شلیک نکنند یا اگر شلیک کنند تیرها به گروگان اصابت کند و شما جان سالم به در ببرید.موضوع بازی مربوط به درگیری بین دو گروه خرابکار است.47 به استخدام یکی از آنها در آمده و باید به قول معروف دانه درشتهای گروه رقیب را نابود کند. نکته جالب اینست در این بازی وجود پول برای خرید وسایل لازم است.این پول در عوض ماموریت هایی که به پایان رسانده ایم به حساب بانکی ما ریخته میشود. و شما با این پول می توانید اسلحه های قوی تر و بهتری بخرید.همچنین سایر لوازم مورد نیاز را بدست آورید البته توجه کنید که هرچه ماموریت را به سر و صا تر به انجام رسانید در عوض پول بیشتری را بدست می آورید.به گفته شرکت درجه سختی بازی نیز مانند سابق است تنها یک مرحله آموزشی کامل برای این بازی در نظر گرفته شده است که از سختی مراحل بازی می کاهد . موزیک متن بازی نیز توسط موزیک ساز معروف بازی های کامپیوتری یعنی Jesper Kyd ساخته شده که با مراحل بسیار هماهنگ است.
این بازی در پاییز امسال بر روی PS2 و Xboxو PC عرضه می شود.
هر گونه کپی برداری از این متن تنها با ذکر نام نویسنده آن مجاز می باشد. :cheesygri
Hitman:BloodMoney Official Trailer
Hitman:BloodMoney Screen Shots!

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: ROONEY190
اقا يه مشكل من وسط بازي سيو ميكنم اما بعدا كه دوباره (مثلا فرداش) ميخوام بازي كنم سيوي وجود نداره و بايد از اول همون مرحله برم
برايشما هم هميطوريه؟ يه كمكي بكنين!!!!!;)

نوشته شده توسط hl2-gf:
اقا يه مشكل من وسط بازي سيو ميكنم اما بعدا كه دوباره (مثلا فرداش) ميخوام بازي كنم سيوي وجود نداره و بايد از اول همون مرحله برم
برايشما هم هميطوريه؟ يه كمكي بكنين!!!!!;)
قبلا بچه ها این سوال رو پرسیدن مثل اینکه نمیشه وسط مرحله سیو کرد و باید تا اخر مرحله بری

احمد جون میشه راهنمای کامل همه مراحلو بزاری.خیلی داره جالب میشه.من مرحله بعد New life هستم بدون تفنگ رفتم نمیدونم حالا باید چیکار کنم.همه کارام زود لو میره.اون پرنده قرمزرو کشتم لباسشو پوشیدم جسدشو قایم کردم.کیفو برداشتم رفتم پیشه اون یارو طبقه 2 تو ساختمون که کلی هم محافظ داره بعد کیفو گذاشتم رو میز هر چی منتظر موندم باهام حرف بزنه همینطور بهم نگاه کرد منم با مشت و لگد کشتمش نگهبان اومد تو تق تق...:cheesygri

نوشته شده توسط mohandes_register:
احمد جون میشه راهنمای کامل همه مراحلو بزاری.خیلی داره جالب میشه.من مرحله بعد New life هستم بدون تفنگ رفتم نمیدونم حالا باید چیکار کنم.همه کارام زود لو میره.اون پرنده قرمزرو کشتم لباسشو پوشیدم جسدشو قایم کردم.کیفو برداشتم رفتم پیشه اون یارو طبقه 2 تو ساختمون که کلی هم محافظ داره بعد کیفو گذاشتم رو میز هر چی منتظر موندم باهام حرف بزنه همینطور بهم نگاه کرد منم با مشت و لگد کشتمش نگهبان اومد تو تق تق...:cheesygri
سلام
اگه همه رو همین طوری کامل توضیح بدم که دیگه فک نکنم برای شما حالی داشته باشه، نه ؟؟؟
اون مرحله رو من به طور مثال کاملا توضیح دادم تا بدونی چجوری باید توی مراحل فک کنی و یا اینکه حقه و کلک بزنی. تازه همون مرحله چند تا راه دیگه هم برای ورود به ساختمون داره که اگه بگردی و خودت پیدا کنی بیشتر حال می کنی.

علاوه بر این من در شروع امتحان های پایان ترمم هستم. آخر این هفته صنعتی دارم، یکشنبه ی دیگه هم درمان شناسی. بنابراین وقت نمی کنم همه ی مراحلو به اون دقتی که برای New Life گفتم بنویسم.

ولی باشه
بطور خلاصه این مرحله رو هم می گم.

راهنمای خلاصه ی مرحله ی The Murder of Crows :
1:در ابتدای مرحله مردی که لباس قرمز داره رو از توی هتل دنبال کن. در نهایت این مرد قرمز پوش یه جا وایمیسته تا سیگار بکشه. از پشت سر بهش نزدیک شو و با سرنگ بیهوشی (بنفش) بیهوشش کن. جسدشو بکش به طرف اون dumpster (سطل آشغال گنده) که در نزدیکی محل قرار داره. همون جا Disguise کن و بدن اونو بنداز توی زباله ها.
کیف سامسونیتش رو هم بردار تا Objective اول کامل بشه.

2:حالا برو یه سمت HQ که در مقابل هیتمنه. یعنی ساختمون در گوشه ی شمال غربی که کلی پرنده ی زرد دورشن. حالا به طبقه ی دوم برو (سریع) و کیف رو روی میز اونطرف قرار بده و منتظر باش تا گاردا دور شن و Mark Purayah Jr بهت پشت کنه. با سرنگ سمی (سبز) کارشو تموم کن و جسدشو بنداز توی اون کمدی که سمت چپ در ورودیه. البته قبلش اسلحه و walkie talkie ش رو بردار.

3:کیف سامسونت رو بردار و از بالکن پرت کن پایین. چون اگه گاردا با کیف ببیننت که خارخ میشی بهت شلیک می کنن. البته در این بین گاردا میان و میرن که باید توی بالکن قایم شی. یکی از پرنده زردا کیف رو بر میداره و می بره توی طبقه ی اول. تو هم برو برش دار و خارج شو.

4: واکی تاکی با توجه به صدا هاش بهت تا حدودی می فهمونه که هر کاراکتر کجاست.

5: برو سراغ Angelina Mason که توی شهر می چرخه ولی در نهایت میره به یه حیاط خلوط در سمت شرق آخر نقشه. توی شرق همون حیاط یه جعبه ست
از برو بالا و مسیر رو دنبال کن تا به پیانو برسی. یه بمب کار بزار بیا پایین و منتظر باش. وقتی اومد زیر پیانو detonator بمب رو منفجر کن تا پیانو بیفته رو سر آنجلینا. می تونی در یه فرصت مناسب Pistol ش رو بردای چون صدا خفه کن داره و باحاله.

6: نوبت میرسه به Raymond Kulinsky که توی یه کلوب ساکنه و تکون نمی خوره. ولی تو رو بالباس اصلی هیتمن و یا لباس پرنده اونجا راه نمی دن.
پس برو به حیاط خلوط وسط نقشه کنار همون هتلی که بازی رو اونجا شروع کردی. در سمت جنوب حیاط یه ناودونه کی می تونی ازش بری بالا و مسیرو دنبال کنی تا برسی به یه اتاق با یه مرد که خوابه و لباس پیشخدمتی. لباس و بپوش و برگرد.

7: حالا برو به کلوبی که ریموند اونجاست. برو به طبقه ی دوم و بهتر اینه که کسی نبیندت. منتظر باش تا هدف بره کنار بالکن، وبعد برو پشتش و پرتش کن پایین. البته حواست باشه زمانی که کنار بالکنه خیلی کمه. پس توی یه جایی قایم شو تا سریع برسی بهش. و مسیر خروجت هم از طریق مسیر راه پله ی اظطراری انتخاب کن برای خروج تا به پلیسا نخوری.

8: تبریک می گم. حالا برگرد و برو جایی که لباس پرنده قرمز پوشیدی و به لباس اصلی Disguise کن و به سمت خروج برو و با خیال راحت خارج شو.
بقیه ی مرحله ها رو هم سعی کن خودت بری
چون بیشتر حال می ده
اگه بدونی من برای کشتن و در اصل وارد شدن به کلوبی که ریموند توشه چقدر گشتم دلت برام می سوزه ولی وقتی که راه حلو پیدا کردم کلی کیف کردم.:cool: :cool: :cool:
ولی اگه باز جایی کمک خواستی
همین جا بگو
تا جایی که بدونم کمک می کنم.

نوشته شده توسط Hassan:
ببخشید دوباره مزاحم شدم یه سوال دیگه داشتم ممکنه مثلا یک patch بیاد که سیستم مورد نیاز بازی را کاهش بده؟؟:cheesygri
بعیده
یعنی ممکن نیست
چون سیستم مورد نیاز بازی رو موتور بازی تعیین می کنه
و موتور هم چیزیه ثابت

اصولا Patch ها فقط برای رفع یکسری از نواقص بازی ها رلیز می شن و مثلا یکسری باگ هایی رو که وجود داره رفع می کنن.
گاهی Mode های جدیدی رو به بازی اصافه می کنن و گاهی هم مراحل و یا وسایل و ابزار و اسلحه های بیشتر
نه اینکه یه دفعه بیان و سیستم مورد نیاز رو که به موتور وابسته است تغییر بدن.
تازه اون چیزی که این مواردی رو که بالا گفتم اضافه می کنه معمولا یک Expansion هستش و برای خودش نسخه ی جدیدیه.

نوشته شده توسط Hassan:
آخه من یه بار patch بازی battlefield 1942 رو نصب کردم بازی خیلی روون شد.:confused:
همون طوری که گفتم باگ ها رو رفع می کنه
گاهی باگ ها باعث کاهش سرعت هم میشن
ولی یه پچ نمی تونه سیستم مورد نیاز رو تغییر بده

مثل اينكه قرار نيست من اين بازيه هيتمن رو انجام بدم.
دوستان من يه بار وارد اين بازي شدم و حالا كه ميخوام دوباره وارد بازي بشم با اين پيغام مواجه ميشم:
conflict with emulation software detected.
please have a look at www.securom.com\message for further,more detailed information.
وبعد در زير اين نوشته گزينه ok داره كه بايد بزنم و وارد بازي نميشه.
لطفا بگيد مشكل از چيه؟
ممنون

راه حل:
دقت کن حتما از Maxi_image استفاده کنی.
2- تمام گزینه های Emulation در Daemon باید off باشه.
3- در قسمت option گزینه inuse check رو فعال کن.
4- اینو دانلود کن و بعد یکبار فعالش کن:
http://ww2.cdmediaworld.com/cgi-bin/dl.cgi?f=sd4hide11-skl!zip
5- موارد جزئی تری هم هست که اگه مشکلت حل نشد بهت میگم

Original SoundTrack

اینم لینک OriginalSoundTrack های این بازی که Rip شده :D

B000FJGR94.01.LZZZZZZZ.jpg

Track Listings

1. Apocalypse
2. Secret Invasion
3. Before the Storm
4. 47 Attacks
5. Hunter
6. Action in Paris
7. Amb Zone
8. Night TIme In New Orleans
9. VEgas
10. Club Heaven
11. Invasion on the Mississippi River
12. Rocky Mountains
13. Day Light in New Orleans
14. Trouble in Vegas
15. Funeral
16. Main Title
Code:
 http://rapidshare.de/files/22690289/blood___OST.rar.html  
or
 http://www.megaupload.com/?d=EAFWS8IC

سلام به همگی
این بازی رو شروع نکرده گیر کردم توش!!بعد از هیتمن 1 دیگه بازی نکردم تا این 4.
در مرحله سومه فکر می کنم که باید دو نفر رو که حدس میزنم برادر هستن رو بکشیم اولی رو با بمب گذاری می کشیم ولی دومیه که باید لباس نگهبان ها رو بپوشیم نمیشه کشت.چون تو یه اتاقه که درهای اتاق ها قفلن و اگه بخوام در رو باز کنیم نگهبان ها متوجه میشن!
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید.

نوشته شده توسط alireza862002:
سلام به همگی
این بازی رو شروع نکرده گیر کردم توش!!بعد از هیتمن 1 دیگه بازی نکردم تا این 4.
در مرحله سومه فکر می کنم که باید دو نفر رو که حدس میزنم برادر هستن رو بکشیم اولی رو با بمب گذاری می کشیم ولی دومیه که باید لباس نگهبان ها رو بپوشیم نمیشه کشت.چون تو یه اتاقه که درهای اتاق ها قفلن و اگه بخوام در رو باز کنیم نگهبان ها متوجه میشن!
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید.

سلام

اونجایی که شما گیر کردی مرحله ی اوله نه سوم
اسمشم هست Vintage Year
راه حل به صورت زیره:
نفر اول که Manuel Delgado باشه رو که خودت خوب کارشو ساختی (همون با بمب)
اما برای دومی که Don Fernando Delgado باشه باید بری به سمت جنوب غربی نقشه (کنار warehouse و در حقیقت سمت چپ در ورودی ساختمون) که یه ناودون (drain pipe) کنار دیوار هستش. باید از ناودون بری بالا و از پنجره ای که سمت راستته وارد اتاقی بشی که فرناندو دلگادو میاد توش و ویالن میزنه.
دو روش برای کشتنش داری:
1: وقتی داره ویالن میزنه از پشت سر با Fiber wire کارشو بسازی.
2: منتظر شی تا بره اتاق بغلی کنار پنجره و حالا آروم بری پشت سرش و از پنجره پرتش کنی پایین،
که مسلما روش دوم بهتره چون بصورت حادثه جلوه می کنه و Rating رو بالاتر می بره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or