Hitman: Absolution | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
برای من که اینجوری نشده.احتمالا کچل:d خواسته حالتو بگیره.
نیو گیم کردم، رسیدم جای قبلیم. ولی اصلا شوخی جالبی نبود. بهتره هرچند وقت یه بار، از سیو هاتون بک آپ بگیرید چون اینطور که تو فروم های خارجکی هم گزارش شده، سیو ها میپره.

اقا اون مرحله که از مترو پیاده میشیم و توی کوچه باید بریم به سمت کلاب roxy از چه راهی باید برم؟
روی اخرین درجه سختی میرم، هیچ راهی نیست که از جلو مامورا رد بشم
---------------------
رد کردم خودم :laughing:

آخرین ویرایش:
کسی جواب نمیده تروخدا فقط اچیومنت های چلنج مونده واسم لطفا

چیز خاصی نیست.تمام مراحلی که بازی کردیو کاربران یا حتی خود تو میتونی انتخابشون کنی و یه شخصیتیو هدف قرار بدی و بذاری رو نت
حالا هر کی میتونه مرحله ایو که ساختی بازیش کنه و هدفو کتلت کنه و امتیاز بگیره.همین

من رو Expert میرم بازیرو
اول پارت 3 ، مرحله Black water چجوری برم تو ؟؟ هتل ؟؟؟ خیلی سخته لعنتی !
باید خودتو برسونی پشت هتل.
از اونجایی که یه پلیس وایساده یه جوری برو تو (هم میتونی نفله ش کنی هم حواسشو پرت کنی)، با زمان بندی مناسب از بین از گاردهایی که نگهبانی میدن رد شو، میرسی به محوطه ی پارکینگ پشت هتل. اونجا یه دستگاهی هست که آب رو تخلیه میکنه (نزدیکش هم یه اتاقکی هست که 2تا لوله کش توش هستن). اگه اونو از کار بندازی لوله کش ها میان بیرون تا دستگاه رو چک کنن. بازم با زمان بندی مناسب باید یه جوری بری تو اون اتاقک. از اونجا هم راه داره به سالن اصلی. لباس لوله کش هم اونجا هست که تو سالن بهت گیر ندن.
بقیه ش رو هم با یه کم تلاش متوجه میشی و رد میکنی.

من رو Expert میرم بازیرو
اول پارت 3 ، مرحله Black water چجوری برم تو ؟؟ هتل ؟؟؟ خیلی سخته لعنتی !
سمت چپ هتل یک فاضلاب وقتی رفتی پایین یک اچار هست که میتونی برداری اچار رو سمت راه پله بنداز تا ماموری که اونجاست بره سمت راه پله شما هم سمت چپ را رو ادامه بده تا برسی به یکی که داره تعمیرات انجام میده کنارش یه کانال هواست میری توش از کانال هوا که میای بیرون لباس نظافت چیاست روبروت از اتاقم که در حالت نشسته بیا بیرون همون طرفا یه اسانسوره کلید اسانسورو بزن بیاد پایین خودت از اسانسور دور شو وقتی اومد برو سوار شو
* عزیزان هیچ مرحله ای نیاز به کشتن نداره بجز مراحلی که جزو ماموریتتونه* ---------- نوشته در 10:10 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:03 PM ارسال شده بود ----------
کسی جواب نمیده تروخدا فقط اچیومنت های چلنج مونده واسم لطفا
challenge ها برای گرفتن bouncy بیشتر ودیدن پایان اصلی بازی طبق گفته سازنده ها فقط %20 افراد قادرن پایان اصلی رو ببنین

---------- نوشته در 10:28 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:16 PM ارسال شده بود ----------

دنبالش کن وقتی رفت یکجای خلوت کلکش رو بکن(باید وقت بزاری ببینی کجا میره)
12 روش مخفیانه برای این مرحله وجود داره
کسایی که میخوان challenge هارو بگیرن بگن 12 روش بگم اینی که این پایین گفتم 3 روش میشه بدون کشتن ادم اضافه
یکیش اینه که لباسی که توی انتهای این بازار و توی یکی از اغذیه فروشیاست صاحب مغازه هم دستش یک موبایل هست اینم نشونش بقلشم یه لباس افتاده .لباس رو که پوشیدی بیا بیرون سمت چپت میشه فکرنم یکی از این اغذیه ها بود که 2 نفر توش کار میکردن یک زن و یک مرد کناره زنه هم یه سم هست که باید وقتی برمیگرده بردایش حالا این سم یا میتونی توی مواد مخدر طبقه بالا بریزی یا توی غذایی که میخوره تغریبا همونجاست که لباس رو پیدا میکنی یا بیای اون وسط تو نوشیدنی که میخوره بریزی این تازه شد یک روش :d

سمت چپ هتل یک فاضلاب وقتی رفتی پایین یک اچار هست که میتونی برداری اچار رو سمت راه پله بنداز تا ماموری که اونجاست بره سمت راه پله شما هم سمت چپ را رو ادامه بده تا برسی به یکی که داره تعمیرات انجام میده کنارش یه کانال هواست میری توش از کانال هوا که میای بیرون لباس نظافت چیاست روبروت از اتاقم که در حالت نشسته بیا بیرون همون طرفا یه اسانسوره کلید اسانسورو بزن بیاد پایین خودت از اسانسور دور شو وقتی اومد برو سوار شو
* عزیزان هیچ مرحله ای نیاز به کشتن نداره بجز مراحلی که جزو ماموریتتونه* ---------- نوشته در 10:10 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:03 PM ارسال شده بود ---------- challenge ها برای گرفتن bouncy بیشتر ودیدن پایان اصلی بازی طبق گفته سازنده ها فقط %20 افراد قادرن پایان اصلی رو ببنین

---------- نوشته در 10:28 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:16 PM ارسال شده بود ----------

12 روش مخفیانه برای این مرحله وجود داره
کسایی که میخوان challenge هارو بگیرن بگن 12 روش بگم اینی که این پایین گفتم 3 روش میشه بدون کشتن ادم اضافه
یکیش اینه که لباسی که توی انتهای این بازار و توی یکی از اغذیه فروشیاست صاحب مغازه هم دستش یک موبایل هست اینم نشونش بقلشم یه لباس افتاده .لباس رو که پوشیدی بیا بیرون سمت چپت میشه فکرنم یکی از این اغذیه ها بود که 2 نفر توش کار میکردن یک زن و یک مرد کناره زنه هم یه سم هست که باید وقتی برمیگرده بردایش حالا این سم یا میتونی توی مواد مخدر طبقه بالا بریزی یا توی غذایی که میخوره تغریبا همونجاست که لباس رو پیدا میکنی یا بیای اون وسط تو نوشیدنی که میخوره بریزی این تازه شد یک روش :d
دوست عزیز منظور من هتل Blackwater بود نه هتلی که اوایل بازی بود !! هر چند که ردش کردم !

دیشب بازی رو تموم کردم بسیار عالی بود.
میخواستم ببینم Hitman: Blood Money که برای سال 2010 هست به خوبیه این هست که برم اونم بازی کنم؟ از لحاظ گیم پلی و گرافیک بگید

دیشب بازی رو تموم کردم بسیار عالی بود.
میخواستم ببینم Hitman: Blood Money که برای سال 2010 هست به خوبیه این هست که برم اونم بازی کنم؟ از لحاظ گیم پلی و گرافیک بگید
البته Blood Money سال 2006 اومد ولی هنوز هم فوق العاده س.
گیم پلی که عالیه، گرافیک هم جوری نیست که تو ذوق بزنه. (اون موقع عالی بود)
یه مقدار صبر کنی (تقریبا 2 ماه) قراره Hitman HD Collection بیاد که شامل نسخه های 2 و 3 و 4 هست. اونو بگیر که نخوای دوبار پول بدی.

بلاد مانی حالت ریبوت هیتمن بود دیگه که باعث شد گیم پلی هیتمن دیگه کلاسیک نباشه و پیشرفت کنه !
پریدن از بله ها و گرفتن لبه و بالا رفتن و مبارزه بدون اسلحه و .... (هیتمن های قبلی اسلحه نداشتی یک ادم مُرده بودی :d)
و سیستم شناسایی هم داشت که به مرور با توجه به نحوه ی بازی کردنت توسط پلیس شناسایی میشدی و هرجا هر کسی میدیدت میشناخت !
گرافیکشم زمانی که اومد خیلی خوب بود، الانم قابل قبوله
2006 هم اومد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or