Hitman: Absolution | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
کمپانی Square Enix در تریلر جدیدی که از Hitman: Absolution منتشر کرده، راه های مختلف کشتن در این بازی را به نمایش درآورده که با مخفی-کاری یا اکشن کامل امکان پذیر خواهند بود.
دانلود تریلر

کمپانی Square Enix در تریلر جدیدی که از Hitman: Absolution منتشر کرده، راه های مختلف کشتن در این بازی را به نمایش درآورده که با مخفی-کاری یا اکشن کامل امکان پذیر خواهند بود.
دانلود تریلر

درعجبم چطور و چگونه این جزئیات فراوون و این گرافیک فوق العاده و اون نورپردازی و .... روی 360 اجرا میشه :دی.

شماره 1 =5 بار تموم کردم از بس سخت بود یادمه !!!!
شماره 2 .3.4. =xxx بار تموم کردم
دارم میمیرم تا این یکی رو تموم کنم من عاشق این بازی ام با هیچ چیز عوض نمی کنمش حتی با gow یا هر بازی دیگگه قدیمیا می فهمن من چی میگم

جدیدا هر بازی ای که میاد همه گیر میدن این چجوری رو 360 اجرا میشه:-s.اخه فکر میکنین 360 چیه wiiه؟

تازه این که چیزه خاصی هم نداشت که;;).

شما که می گی چیز خاصی نداشت، یک بار دیگه تریلر رو با دقت بیشتری نگاه کنید. در قسمتی که هیتمن بین مردم عادی در بازار در حال راه رفتن هست، جزئیات بسیار دقیق پایین پیراهنش رو نگاه کن، به رگ های روی سرش خوب دقت کن بعد بگو چیز خاصی نداشت

منتظر خبر هاي جديد در 10 مي باشيد !!! :x

3nfyc7u1tvxilw3ieh56.jpg

من خودم از BM خيلي خوشم مياد ولي راستش زياد به اين بازي اميد نداشتم تا اينكه اين آخرين تريلر بازي رو ديدم يعني واقعا صبرم داره تموم ميشه=p~~x(
فقط بايد منتظر رقابت اين بازي با MP3 باشيم:bash:

منتظر خبر هاي جديد در 10 مي باشيد !!! :x

3nfyc7u1tvxilw3ieh56.jpg

ای جانم عکس، جانم کله، جانم بارکد، جانم کت شلوار، جانم استیل، جانم تفنگ. :دی
منم امیدوارم تاریخ عرضه رو مشخص کنن. هرچند بیشتر فکر میکنم که تاریخ رو تو E3 میگن.
مرسی از اطلاع رسانی.
فقط بايد منتظر رقابت اين بازي با MP3 باشيم:bash:

داداش Hitman چه ربطی به Max Payne داره؟!
این اصلش مخفی کاریه اون کلا اکشنه.
دیگه بحث Disguise تو هیتمن و Bullet Time تو مکس پین جای خود.
چون هر دو سوم شخص هستن که نمیشه مقایسه شون کرد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or