Hitman: Absolution | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان من تو هر مرحله یه عالمه :دی امتیاز جمع میکنم، ولی این قسمت unlock ها هیچ پولی ندارم که بتونم تفنگها رو آپگرید کنم! این قسمت رو میشه یکی توضیح بده ؟

یعنی ضد حال به این میگن:فکر کنم دیگه آخرای بازی بودم یهو کنسول هنگ کرد.خاموش کردم و بعد از روشن کردن رفتم توی بازی و دیدم ای داد سیو پریده و از اول باید بازی کرد.دیگه حسش نیست.حیف شد.بازی خوبی بود.با اینکه تمومش نکردم اما امتیازش رو 9 از 10 میدم

دوستان من تو هر مرحله یه عالمه :دی امتیاز جمع میکنم، ولی این قسمت unlock ها هیچ پولی ندارم که بتونم تفنگها رو آپگرید کنم! این قسمت رو میشه یکی توضیح بده ؟
اون امتیازها برای ارتقای قابلیت های کاراکتر هست. پول نیست.
برای بدست آوردن پول و آپگرید کردن اسلحه ها باید بخش Contracts رو بازی کنی که اونم آنلاین هست.

دوستان من اینجا گیر کردم :

توی مرحله Eliminate Wade سه چهار نفر از اون پشت پرش میکنن و بازی حالت آهسته میشه و منم نمیتونم بهشون تیر بزنم !!

دقیقا باید چیکار کنم ؟

دوست عزیز مگه من اصلا چی گفتم !!! یعنی با یک کلمه بغل کردن و رفتن به سوی آسانسور تمرکز شما برای بازی کردن به هم خورد ؟!! جذابیتش پرید ؟!!
اگر واقعا اینطوریه که خسته نباشی !!!

اره دقیقا منم بازیایی که خیلی برام مهم هستن اگه کوچکترین لوکیشن یا گیم پلی ای از بازی رو کسی برام لو بده خیلی ضد حال میخورم پس بهتره برای احتیاط تو اسپویلر بنویسیم

من الان اون مرحله ای هستم که اول یه جایی مثل بیمارستانه و اون دختره رو بغل میکنه رو دستش میبره سمت آسانسور !! تا پایان بازی حدودا چقدر مونده ؟!
اسپویلر کدی برای جلوگیری از لوث شدن بخشی از بازی برای بد بخت هایی است که هنوز تا آنجا بازی نکرده اند!

بازی رو تموم کردم در یک کلام واقعا شاهکار بود
لذت زیادی بردم دیروز بازی رو شروع کردم امروز تمومش کردم
حالا یک سوال کد انلاین کانترک رو میشه از نت مجانی گیر اورد؟
راستی تو یکی از قسمتها صدای قدیمیش یک نموره برگش به نسخه قبل که لذت خاصی داشت
در مورد داستان هم من اینجا رو نفهمیدم
کلا دایانا زنده بود هیتمن نکشتتش؟

از بازی خوشم اومد ولی یه چیزاییش مثل نسخه های قبلیش نیست که حال گیریه:
1-موقع عوض کردن لباسها فقط لباساشونو میپوشه ولی نقاب یا ماسکشونو دیگه نمیذاره برخلاف نسخه های قبلیش
2-با اینکه لباسای دشمنارو میپوشی ولی خیلی زود بهت شک میکنن،زودتر از اون چیزی که بخوای فکرشو بکنی.بازم برخلاف نسخه های قبلیش
3-تو نسخه های قبلیش حس مخفی کاری بیشتر از این نسخه به چشمم اومد.با اینکه من 97 درصد بازیو مخفی میرم ولی بازم.....................
4-و از همه مزخرفتر این چکپوینتهاشه-واقعا نسخه های قبلیش خیلی بهتر سیو میکرد .

دوستان من اینجا گیر کردم :

توی مرحله Eliminate Wade سه چهار نفر از اون پشت پرش میکنن و بازی حالت آهسته میشه و منم نمیتونم بهشون تیر بزنم !!

دقیقا باید چیکار کنم ؟

اونجا نباید سمتشون بری!
باید همون اول موتورخونه به سمت راست بری و اولش بخار هارو خاموش کنی و بعدش از یک کانال که زیر اون وسیله بزرگ که بخار ازش بیرون میاد به سمت Wade بری و دوباره از اونور بیرون بیای و دستگیره رو دوباره بپیچونی که بخار به Wade بخوره.

ببخشید یک چیزی درباره این بازی که خیلی مهم هست اینه که توش تند لو میری در حالی که در نسخه های قبلیش اینتوری نیست.من نمیدونم مگه خود مامور47 جاسوس هم نیست پس براچی اینتوری خیلی واقعا عجیبه

online service is disabled on ur xbox live account due to parental control restrictions قراردادهاشو میرم
این پیغامو میده...
من تاریخ تولدو دستکاری نکردم...
گیر داده زیره سنه مجازیم....
چیکارش کنم؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or