Hitman: Absolution | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اقا هر کسی بازی کرد تموم شد سیر شد بده ما هم بازی کنیم یا ازش بگیریم البته کمی ارزون تر
سمت ما خوشبختانه همه مغازه داران تصمیم گرفتم دیگه کپی نفروشن بنا بر این علی موند و من و حوضش

نمرات جدید:

Duimschroef: 9/10
PureSophistry:9/10
VicioJuegos (Spanish):91/100
Eurogamer.cz: 8/10
GamesAktuell.de (German):9/10
laps3:91/100
spieletipps.de 91/100
psonly.nl 9/10
Gamereactor.no(Norwegian) 9/10

کل نمرات بازی تا الان:

OPM – 9/10
Eurogamer – 7/10
Videogamer – 5/10
Joystiq – 4/5
Gamespot – 7.5/10
NowGamer – 8/10
CVG – 9/10
God Is A Geek – 8/10
Kotaku – ‘Yes’
Game Informer 8.8/10
Gametrailers – 6.9/10
OXM – 9/10
Xbox 360 Achievements – 83/100
IGN – 9/10
Shacknews – No score
Duimschroef – 9/10
Eurogamer.cz – 8/10
PureSophistry – 9/10
VicioJuegos (Spanish) – 91/100
Playfront (German) – 9/10
PC Gamer – 66/100
Games Radar – 4.5/5
Digital Spy – 4/5
Edge – 7/10
Gamesurf (Italy) – 8.5/10
PCGames.de (German) – 88/100
GIGA.de (German) – 85/100
GamesAktuell.de (German) – 9/10
Gamingbolt – 9/10

متای بازی تا به اینجای کار از 4 نقد نمره 87 رو گرفته.

کلا من زود قضاوت کرده بودم این بازی نیست که هر کی بخوااد ازش ایراد بگیره چرا که :

در مرحله هتل بیش از 50 بار دوباره از چک پوینت برگشتم ولی اصلا اعصابم خورد نشد یا بازی رو کنار نگذاشتم چرا که

هر کار غلطی در بازی بکنی به خودت بر میگرده و نتیجه عمل خودته و تازه بعد از اون میتونی جبرانش کنی و کلی راه دیگه داری

من خیلی با وقتی که یه گارد تو رو پیدا میکنه حال کردم اول صدات میکنه میگه آقا میخوام با شما صحبت کنم(البته همه به این مودبی نیستن) بعد که بیشتر مضنون شد اسلحه رو در میاره تازه بازم شلیک نمیکنه و ازت میخواد که تسلیم بشی در این لحظه تو میتونی گروگان گیری کنی و تازه جالب اینه که بقیه افراد که میان بدون معطلی بهت شلیک نمیکنن و برای نجات دوستشون تلاش میکنن (وای سرم سوت کشید از این هوش مصنوعی)

بچها یه جا گیر کردم لطفا کمک کنید
تو اون مرحله ایی که اولش وقتی |RB رو میزنی همش اون دو تا کلت رو نشون میده, رو چه جوری باید بردارم؟؟
همون جا که بیرون همه دارن تمرین تیر اندازی میکنن
یه سوال دیگه با اون دختره هم که باید یه جورایی دوئل کنیم امتیازم از 280 بیشتر نمیشه چه جوری اونو رد کنم؟؟
بعد از مرحله به بعد چنتا مرحله میمونه تا اخر بازی؟؟
لطفا تو اسپویل بزارید
ممنون

بچها یه جا گیر کردم لطفا کمک کنید
تو اون مرحله ایی که اولش وقتی |RB رو میزنی همش اون دو تا کلت رو نشون میده, رو چه جوری باید بردارم؟؟
همون جا که بیرون همه دارن تمرین تیر اندازی میکنن
یه سوال دیگه با اون دختره هم که باید یه جورایی دوئل کنیم امتیازم از 280 بیشتر نمیشه چه جوری اونو رد کنم؟؟
بعد از مرحله به بعد چنتا مرحله میمونه تا اخر بازی؟؟
لطفا تو اسپویل بزارید
ممنون

برو ته مغازه برقا رو قطع کن بعد برو پشت کانتر کلید رو وردار مخفیانه خودتو به وسط زمسن تیر انداری برسون درو باز کن یه کلید دیگه وردار برگرد به اولین اتاقی که توش بودی (دو تفنگ) بعد برو سمت منطقه تیر اندازی پلیسا ته همون مغازه,پشت منطقه تیر اندازی یه دریچه هست برو توش گاوصندوق رو با کلیدی که داری باز کن بعد یه کلید دیگه میگیری برگرد برو سمت تفنگا و ورشون دار! راه اسون تر هم داره! با دختره مسابقه بده و ببرش
پ.ن: مدیریت جای اینکه به ترولا و اسپما رسیدگی کنن و حتی اسپویل داستان تو تاپیک اسسینز و دیز انرد رو چک کنن اینجوری به من اخطار میده:-D اینجا بازیسنتره!همه چیزش برعکسه!
Sent from my ST18i using Tapatalk 2

آخرین ویرایش:
کلا من زود قضاوت کرده بودم این بازی نیست که هر کی بخوااد ازش ایراد بگیره چرا که :

در مرحله هتل بیش از 50 بار دوباره از چک پوینت برگشتم ولی اصلا اعصابم خورد نشد یا بازی رو کنار نگذاشتم چرا که

هر کار غلطی در بازی بکنی به خودت بر میگرده و نتیجه عمل خودته و تازه بعد از اون میتونی جبرانش کنی و کلی راه دیگه داری

من خیلی با وقتی که یه گارد تو رو پیدا میکنه حال کردم اول صدات میکنه میگه آقا میخوام با شما صحبت کنم(البته همه به این مودبی نیستن) بعد که بیشتر مضنون شد اسلحه رو در میاره تازه بازم شلیک نمیکنه و ازت میخواد که تسلیم بشی در این لحظه تو میتونی گروگان گیری کنی و تازه جالب اینه که بقیه افراد که میان بدون معطلی بهت شلیک نمیکنن و برای نجات دوستشون تلاش میکنن (وای سرم سوت کشید از این هوش مصنوعی)

کلا سریه هیتمن هوش مصنوعی فوق العاده ای دارن و تازه ماله این نسخه در برابر نسخه قبل کم میاره بلود مانی هوش مصنوعیش اصلا معجزه بود

دوستان عزیز کسی هست متن راهنمای قدم به قدم بازی رو داشته باشه ؟ (همراه با داستان کامل بازی)
بازی تو بخش تک نفره چند ساعته تموم میشه ؟! و چند مرحلست ؟​

بالاخره سر مرحله کشتن لنی روی درجه نرمال رنک سایلنت اساسین رو گرفتم
زیادم سخت نبود

Sent from my ST15i using Tapatalk 2

البته اونجا لنی رو نمیکشی، میدزدیش تو مرحله بعدیش تو صحرا لنی رو میکشی. ولی خداییش وقتی لباس ارایشگر رو یهویی پیدا کردم و پوشیدم و همه چیز به خوبی و خوشی پیش رفت خیلی حال کردم!:d

کلا سریه هیتمن هوش مصنوعی فوق العاده ای دارن و تازه ماله این نسخه در برابر نسخه قبل کم میاره بلود مانی هوش مصنوعیش اصلا معجزه بود
تو این نسخه هم خیلی خوب بود
ولی تو بعضی از موارد خیلی شاس میزدن...
مثلا یارو از در میومد پشتشو نگاه میکرد تیر میزد...:D
به غیر از باگ های این شکلی عالی بود...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or