Hitman Absolution | PS3 Thread

بازی متاش 80 شد انتظارم خیلی بیشتر بود...!
بازی خوبیه متفاوته مخصوصا اینکه چند سال نبود و کمبودش حس میشد اما اصلا ارزش ارج نداره از نظر من
حالا فحشم ندید!:دی

بازی متاش 80 شد انتظارم خیلی بیشتر بود...!
بازی خوبیه متفاوته مخصوصا اینکه چند سال نبود و کمبودش حس میشد اما اصلا ارزش ارج نداره از نظر من
حالا فحشم ندید!:دی

دوست عزیز واسه اونایی که با این بازی زندگی کردن فن بازی هستن اریج واجبه اصلا . من بعد 5 ماه اولین بازی هست که اریج خریدم . رو نرمال بازی رو تمام کردم . الان دارم رو hard میرم . فوق العاده هست بازی . از دست ندین دوستان

اقا يكي كه بازي كرده تمومش كرده بياد بگه اين قضيه هوش مصنوعي داغون كه ي سريا ميگن چيه؟!
درچه حد تو باقالياس هوش مصنوعي؟!
اصلا تو باقالياس يا نه؟!:d
tnx

اقا يكي كه بازي كرده تمومش كرده بياد بگه اين قضيه هوش مصنوعي داغون كه ي سريا ميگن چيه؟!
درچه حد تو باقالياس هوش مصنوعي؟!
اصلا تو باقالياس يا نه؟!:d
tnx
والا من خودم همه سري هاي اين بازي رو بازي كردم ..به نظر منم يكم هوش مصنوعي نسبت به قبلي ها ضعيف تر شده ! ولي بقيه چيز ها همه ok هستش و ارزش بازي كردن رو داره!!

آره مهدی جان متوجه شدم کجا ها رو میگی تا زرد میشه علامته یه کم دور میشی بی خیالت میشن.

تو Blood money این طور نبود.

من سطح Hard بازی رو تست نکردم هنوز/ تو درجه سختی بالا هم همین طوره؟

بازی عالی بود
گرافیک خوب
داستان خوب
گیم پلی عالی
مراحل و روش های به اتمام رسوندشون متنوع و عالی
نمره ی من 9/10
در ضمن....
پلات شد:دی
و درجه ی نرمال و نرمال به بالا زمین تا اسمون فرق داره
تنها ایراد هوش مصنوعیه مصنوعیه بازیه:دی
روتو برمیگردونی شکشون کم میشه!!
همین
درکل عالی بود

آخرین ویرایش:
از دوستان کسی نسخه کپی این بازی رو انجام داده مشکلی نداشته؟؟
بازی *HITMAN دانلود کردم بعد تا 5 6 مرحله که* هیچ مشکلی نداشت ولی وقتی رسیدم به مرحله death factory بازی فریز میشه صدا هم تو مرحله قطع میشه مرحله هم که تموم میشه صفحه سیاه مشه باید power بچسبم تا دستگاه خاموش بشه.مشکل از چیه؟؟؟؟ *فریم ویرمم 4.30 v2 *

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or