دوستان من ديشب اين بازي رو تهيه كردم .
ويه 2 ساعتي رو بازي كردم
اول از همه موقعي كه بلو ري رو داخل دستگاه قرار ميدين چيزي كه جلب توجه ميكنه باكس شات بازي هست فوق العاده زيبا هست همچنين منو بازي هم متفاوت و شيك طراحي شده.
در قسمت اول يه ماموريت هست كه بيشتر براي اشنايي شما با قابليت هاي بازي طراحي شده وشما به نحو بسيار خوبي با قابليت ها اشنا ميكنه .
والبته اين مرحله پايه ريز داستاني بازي هم هست بعد از اين مرحله مقدماتي تازه part 1 شروع ميشه.
گرافيك
اولين چيزي كه تو بازي به چشم مياد فيزيكش هست تقريباً شما با تمام اجسامي كه تو محيط هست تعامل دارين و ازشون مي تو نيد استفاده كنيد عليه دشمنان . همچنين فيزيك البسه اي كه مأمور ٤٧ مي پوشه هم فيزيك خيلي خوبي دارن مخصوصاً همون كت شلوار معروفش كه فوق العاده به باد يا حركات كركتر واكنش نشون ميده و واقعاً طبيعيه .
انيميشن ها هم استانداردن و خيلي خوبن
اما مثلاً موقعي كه در بازي براي نشانه گيري دوربين روي شونه كركتر مياد گرافيك اسلحه زياد بالا نيست به نظر من.
افت فريمي هم تو صحنه هاي شلوغ مشاهده نكردم واقعا فريم ريت بازي ثابت .
درمورد گيم پلي هم تمام چيزهايي كه تويه بازيه مخفي كاري بايد باشه تو اين بازي هست .
گيم پلي روان و شما ميتونيد باچندين روش متفاوت ماموريت رو انجام بدين .
از لحاظ سختي هم من الان روي نرمال دارم ميرم بازي با توجه به درجه سختي نرمال يه كمي سخت . پس يعني رو درجه سختي بالا فكر كنم واقعاً سخت بشه.
ولي چيزي كه براي من جالب بود از در ديوار بالا رفتن ويا لب پرت گاه راه رفتنش به طرز
عجيبي من رو ياد u3 انداخت.
بازي هم مرحله به مر حله بهتر ميشه.
درمورد موسيقي وصدا گذاري
صداگذاري بازي واقعاً عاليه اما موسيقي به نظر من معموليه البته موسيقي متن بازي كه به هنگام بازي بعضي مواقع پخش ميشه ضرب اهنگ خوبي داره و بعضي مواقع هيجان بازي رو بالا تر ميبره .
درمورد داستان هم چون من هنوز تمام نكردم بازي رو بهتره قضاوتي نداشته باشم .
هوش مصنوعي بازي به نظر من بالانس نيست بعضي مواقع مخصوصاً موقعي كه مثلا لباس كركترهاي دشمن رو مي پوشيد و از بقل دشمن ها عبور مي كنين نمي فهمن و بعضي مواقع از فاصله ٣ فرصخي تشخيص ميدن شما رو و اگر از معرض ديدشون خارج نشين شما رو به رگبار مي بندن.