HITMAN : ABSOLUTION ثبت گردید!!

• Thread starter Thread starter Saber
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Saber

F.A.M.I.L.Y
Loyal Member
hitman-abc.jpg

درود

خوب پس از مدتها موش گربه بازی در تویتر کارگردان Hitman 5 بعد از این همه تصویری که در تویترشمنتشر کرد حالا خود SQUARE ENIX دست به کار شده وHitman 5 رو رسما تایید و معرفی کرد .
خوب SQUARE ENIX رسما نام HITMAN : ABSOLUTION را در عناوین خود ثبت نمود.
ABSOLUTION در لغت به معنی انصراف از مجازات است .
باید بگم باز هم ساخت این عنوان در اختیار EIDOS INTERACTIVE است و باید منتظر یک شاهکار دیگر باشیم .
در ماه پیش گفته شده بود که این عنوان در E3 2011 هم حضور خواهد داشت.
منبع

آخجون دمش گرم... خسته شدیم بابا هی یارو عکس های جغول پغول میزاشت رفته بود رو اعصاب... عجب اسم خفن . با مصمایی داره... ASBOLUTION ...!
میگم این کچل رو تو اراک پلاکش کردن آخه شمارش 47 ـه...! :)):))

آخجون دمش گرم... خسته شدیم بابا هی یارو عکس های جغول پغول میزاشت رفته بود رو اعصاب... عجب اسم خفن . با مصمایی داره... ASBOLUTION ...!
میگم این کچل رو تو اراک پلاکش کردن آخه شمارش 47 ـه...! :)):))
=)) وای مردم از خنده هی دفعه اخرت باشه با قهرمان من شوخی میکنیا :)) هیتمن بچه اراک بود ما نمیدونستیم مرسی باحال گفتی

نه كلا 47 هميشه دنبال اين بوده كه خودش رو به عنوان يك انسان جا بزنه نه روبات اين موضوع تو Silent Assassin هم خيلي مشهود بود و اون بحث معروف Dig up the past دوباره فكر كنم تكرار بشه. من بيشتر روي واژه Absolution دارم تكيه ميكنم.

از اولشم روی خشونت و سر و صدا 47 حساسیت داشت و نمره ای هم که به بازی کننده داده میشد براساس درصد خشونت و کشت و کشتار در برابر قتل بی سر و صدا و به شکل مخفیانه بود که اگه زیاد آدم می کشتی بازی لقب قصاب بهت میداد ! در مقابل اگه خیلی خوب و بی سر و صدا ماموریت رو انجام میدادی بهت لقب هیتمن میداد( البته اگه اشتباه نکنم چون خیلی وقته که بازی نکردم)
امیدوارم که زره ای هم اکشن به بازی اضافه نشه و همون جور مثل قبل تمام تمرکز تیم روی بخش مخفی کاری و ترور بی سر و صدا و راه های مختلف انجام ماموریت باشه
تو شماره 4 یا همون BloodMoney اگر هدف هارو بدون اینکه نفر اضافه ای کشته بشه و بدون اینکه لباسی عوض کنید مرحله رو به اتمام می رسوندید بهتون لقب Silent Assassin میداد که کار بسیار بسیار سختی بود. اصلا بعضی مراحل رو با این شرایط نمیشد تموم کرد.

نزدیک شدن به E3 از یه طرف ، نزدیک شدن به فستیوالهای Rock am ring و Download و Wacken و اینا از یه طرف و یه تغییر بزرگ تو زندگیم از یه طرف
چه سال خوبی :دی

به به.>:d<
عجب خبري...
بالاخره ما بازم مي تونيم به حاج آقا 47 اقتدا كنيم!:x(اين حاج آقا رو بعد از ديدن فيلمش اون جايي كه با دختره تو اتاقن و دختره مي خواد شيطوني كنه:d 47 بيهوشش مي كنه براش انتخاب كردم!!!!!!)

من فقط مننتظرم ببينم قيافه ي 47 چه شكلي شده !!
در هر شماره به شماره، بالا رفتن سن و خشن تر شدنش رو ميشد حس كرد :d
چه انتظاری از قیافه اش داری؟ :d
موهاش دم اسبی، با یه ریش پروفسوری؟ :d
خب عزیر من کله کچل و خوشگل که برق میزنه با یه ظاهر خیلی خوشگل. :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or