Hitman Absolution از تکنولوژی Shroud استفاده میکند!

• Thread starter Thread starter Saber
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Saber

F.A.M.I.L.Y
Loyal Member
hitman-absolution.jpg

درود

امروز CloakWorks تایید کرد که IO Interactive لیسانس تکنولوژی Shroud ( شبیه سازی لباس ) را برای عنوان Hitman Absolution خریداری کرده است.
تکنولوژی Shroud باعث میشود که حالت لباس با توجه به کاراکتر مورد نظر یه صورت real-time و dynamic شبیه سازی بشود.
آقای Tore Blystadt کارگردان بازی Hitman Absolution گفت :
Shroud به ما این اجازه رو میده که در بازی کیفیت بالاتری رو به وجود بیاوریم .خوشبختانه تکنولوژی Shroud بسیار آسان بود و به راحتی در موتور گرافیکی بازی قابله استفاده شد. این روش باعث شد مامور 47 در در لباس خود بهتر جلوه کند.
آقایJoe van den Heuvel رئیس CloakWorks نیز گفت :
IO Interactive میتواند عنوان های AAA خوبی را باتوجه به E3 امسال داشته باشه
در ادامه نیز گفت : Shroud باعث میشود که عنوان Hitman Absolution از شبیه سازی گرافیکی خوبی برخوردار بشود.

منبع

مهم ترین چیز ِ مأمور 47 کت شلوارشه از نظر من و این باعث میشه آدم خیلی حال کنه با این مأمور . این تکنولوژی خیلی من یکی رو به شوق میاره حداقل :دی

یعنی هر وقت خوش تیپ کچل ما راه میره، چاک پشت کتش و چین و چروک لبلاسش تکون میخوره. :d
ای ول دمشون گرم. ولی فکر کنم APEX هم یه همچین تکنولوژی باشه که قبلا تو Mafia 2 و Bulletstorm ازش استفاده کردن.

ولی فکر کنم APEX هم یه همچین تکنولوژی باشه که قبلا تو Mafia 2 و Bulletstorm ازش استفاده کردن.
اره درسته . توی مافیا 2 از ایپکس استفاده شده که تکنولوژیش شبیه همین هست .
فرهود هم درست می گه :d نصب جذابیت هیتمن به لباسشه :d
در کل چه شـــــــــــــــود !!!!

• Like
Reactions: Kainé

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or