Hitman جدید را IO Interactive می سازد

homayoon k2

کاربر سایت
20130917_hitman_absolution.jpg

چند روز پیش خبری مبنی بر کنسل شدن عنوانی از سری بازی های هیتمن منتشر شد که توسط Square Enix Montreal در حال ساخت بوده..
اما امروز این شرکت این خبر را تکذیب کرد و در مورد این سوتفاهم گفت:
"مقداری سردرگمی در مورد ساخت سری بازی های هیتمن در استودیوهای ما به وجود آمده و ما می خواهیم روشن کنیم که کدام استدیو در حال ساخت بازی است و این سردر گمی ها را از بین ببریم."
این شرکت در ادامه گفت:
"استدیو IO Interactive در حال ساخت یک بازی AAA از این سری می باشد و قرار است این بازی برای PC و کنسول های نسل حاضر(PS4,XBOXONE) منتشر شود.و Square Enix Montreal اکنون به طور کامل تمرکز خود را روی بازی های موبایل گذاشته که به سری هیتمن نیز مربوط می شود."
بازی جدید از سری هیتمن با نام Hitman:Guns & Souls شناخته می شود.

Hitman statement: IO Interactive project still ongoing, Square Montreal doing mobile games | VG247

نسخه های قبلی هم میشد اکشن رفت. من خودم مرحله ی کاخ سفید Blood Money رو با M4 و SilverBaller های آپگرید شده و یه Painkiller و دید اول شخص تموم کردم(اون موقع راهی برا مخفی کاری پیدا نکردم) کافی بود بری تو یه گوشه که از 3 طرف محصوره. پلیسا خودشون میان تو تیررس و دونه دونه می کشیشون. حتی مرحله ی Till Death Do Us Part یادمه رفتم بالای سقف کلیسا رو طاق شیشه ایش که یه ذره اون ورتر می رفتی پرت میشدی و نصف دشمنا را از یه نقطه نسبتا کور با تک تیر کشتم.

پ.ن:درجه سختی هم رو آخر بود(یه وقت فک نکنین رو Rookie بوده)
پ.ن2: شماره ی مورد علاقه ی خودم Blood Money ــه ولی بعضیا زیادی دارن Absolution رو می کوبن! اکثر بازیا دارن کژول نوازتر می شن و هیتمن هم مستثی نیست. اگه هیتمن از ریشه ها دور شده و به گند کشیده شده باشه. در مورد نسخه های جدید ده ها بازی قدیمی دیگه (نامی ازشون نمی برم تا تاپیک منحرف نشه) باید از چه واژگانی استفاده کرد؟

ولی بعضیا زیادی دارن Absolution رو می کوبن!

Absolution واسه این کوبیده میشه چون طبیعت و ذات سری hitman رو تغییر داده بود ! نسخه مورد علاقه من codename 47 هستش البته blood money رو 10 بار تموم کردم !
توی Absolution نه خبری از ماموریت بود نه target این مشکلات به خاطر داستان عجیب غریب و مضخرف بازی هم بود که agent 47 خودش تبدیل به target شده بود ! چنین داستانی برای سری هیتمن یک اشتباه بزرگ بود !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or